Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:28 | juni 22, 2009

En stjärna

Hoppas att allt är bra. Det blir i alla fall bättre av detta härliga väder. Jag älskar när det är så fint, för då har jag en anledning att inte vara inomhus. Vilket jag egentligen borde, för det ska städas och tvättas, men det kan gott vänta. Nu vill jag ut och njuta och ta en långpromenad med Liv. 

Jag var på BVC imorse och vägde och mätte Liv. Hon följer kurvan perfekt, hon har blivit riktigt lång och börjar få knubbiga lår :-). Frågade om hennes sovvanor också (hon sover ju väldigt mycket), men så länge hon går upp i vikt och kurvan ser bra ut så ska jag bara vara glad att jag får sova hela nätterna, vilket hon gör.

När jag gick igenom posten hittade jag ett brev med ett certifikat på en stjärna. Någon har gett mig en egen stjärna på himlen och namngett den till Hannah Graaf. Åh, vad snällt, jag kände mig verkligen speciell. Tills jag upptäcker att personen som gjort detta råkat skicka med ett till certifikat, en till stjärna. Och den var inte till mig utan till Linda Rosing. Så speciell var jag :-). 

Det surrar en vidrig geting runt mina fötter. Har en fruktansvärd fobi för getingar, har aldrig blivit stungen, men är livrädd för dem. Har skrikit och sprungit runt många gånger och blivit tagen för en dåre, när det kommit en och ”attackerat” mig. Har varit rädd att jag ska föra över min fobi på barnen, men pojkarna tycker bara att jag är pinsam och fjantig och säger åt mig att det bästa är att sitta still. Skrev ju om fobier och rädslor förra veckan, att ibland kan det vara bra att utsätta sig för dem för att bli kvitt dem, men det funkar inte med getingar. Jag kan ju inte gärna rullas i honung och ställas vid ett getingbo? Vad gör man med en sådan här fobi, tips?

Nu måste jag ta Liv och fly, för getingen vägrar ge sig av. Den gillar nog min pärondoftande hudkräm som jag är helt inkletad i.

Vi önskar dig en underbar dag!

Vi önskar dig en underbar dag!

Må gott, vi höres om ett tag igen.

Stor kram.


9 kommentarer9 kommentarer om “En stjärna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah, vill bara tacka för en fantastisk och supermysig blogg! Jag blir så inspirerad och lycklig av att läsa den.
  Kram på dig!

  Svara
 • Hahaha, du é rolig du 😉 Förstår mycket väl hur du känner dig, har oxå fobi men för Spindlar. Jag klarar av många många djur MEN inte dessa, det går bara inte. Skriker högt, viftar med armarna o springer därifrån när jag ser nån,, Många tycker säkert att det är skitlöjligt, men vad göra?? Ha en mysig promenad du o lilla Liv 🙂

  Svara
 • Åh så mysigt ni har det, din dotter ser verkligen härlig ut. Jag gillar din blogg, får en varm känsla inombords när jag läser om din frid och ert liv.
  Följ gärna mitt liv i Dubai på http://lovisahegborn.wordpress.com

  Svara
 • Älskar din blogg! 🙂
  En fråga.. vad heter mattmedlet du köpte i Spanien?
  Åker dit nästa vecka och skulle vilja köpa det!
  Ha en fortsatt bra dag i solen!
  Kram

  Svara
 • Hej hannah…Kan lugnt säga att vi e TVÅ om o se ut som hisspiga filurer då en geting närmar sig.Min Sambo tycker jag e löjlig o som dina söner säger att det bara e o stå stilla, men det GÅR INTE!!!Har man en sån fobi vill man knappast att den ska sätta sig på en istället..Så nä, förstår dej helt=)
  hoppas du haft en bra dag.
  Här nere i halland e det underbart väder=)
  kram på dej

  Svara
 • Pärondoftanede hudkräm låter smaskens! 🙂 Vilket märke är det på den??
  Fy fär getingar, men jag har ingen fobi mot dom..däremot fästingar är riktiga små äckel! Fast den fobin får jag leva med, hunden och katterna får fästingar hela tiden så jag är tvungen att plocka bort dom vare sig jag vill eller inte!
  Massa kramar! Malin

  Svara
 • Åh vilken mysig bild på er två! Jag håller med, det är helt fantastiskt väder ute. Otroligt bra för att vara Sverige faktiskt! Till nästa vecka ska det tydligen bli ännu varmare. Suck, varför prickar man alltid in ”fel” semesterveckor? KRAM

  Svara
 • Ni ser ut att ha haft det jättemysigt.
  Ha en skön vecka!
  Kram

  Svara
 • Äntligen har jag hittat en som är lika rädd för getingar som jag.
  Fast är du lika extrem som jag?
  Blir helt stel och springer helst bort fast den inte är jättenära mig. Skriker lite. Böjer mig bakåt, tar upp axlarna mot huvudet.
  Jag får helt enkelt panik.
  Vidriga djur..

  Svara