Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:02 | juni 22, 2009

Vikingaby

Idag ville Mio vara hos sin dagmamma och leka med sin bästis Chris. Han har saknat sina vänner så mycket. Så jag och William och Liv promenerade ner till centrum. Det tog drygt en timme, för vi stannade och tittade på allt möjligt längst vägen. Väl där uträttade jag några ärenden och sedan gick vi och åt på en restaurang. Vi hade det jätte mysigt. Gillar att ha speciella ”egendagar” med pojkarna. Det är viktigt för oss båda tror jag. Kunna ge full uppmärksamhet och prata om saker som stannar mellan oss, hemlisar :-).

Liv låg och tjyvlyssnade på oss.

Liv låg och tjyvlyssnade på oss.

3wille
Nedanför där vi åt har det byggts upp en liten vikingaby med tält.

Nedanför där vi åt har det byggts upp en liten vikingaby med tält.

Där fick William hjälpa till att smälta tenn och göra ett eget smycke. Barn kan även göra bla träsvärd, bågar och sköldar. Får även lära sig massor om vikingatiden. Vi tänker gå dit igen med Mio.

Där fick William hjälpa till att smälta tenn och göra ett eget smycke. Barn kan även göra bl a träsvärd, bågar och sköldar. Får även lära sig massor om vikingatiden. Vi tänker gå dit igen med Mio.

Nu bråkar två övertrötta killar på övervåningen så jag måste gå och ta itu med dem. 

Puss och godnatt.

 

 

 

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Vikingaby”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du…jag kom på ett grymt bra tips om getingarna( som jag själv är lika rädd för!!!) Jag använder en sån elektrisk myggjagare man kan ha till myggor med! Ser ut som ett tennisrack..Getingarna drar direkt om de överlever…vill inte att min son ska bli stucken med..
  Förresten, välkommen hem!!Va kul att ni tog den underbara solen och värmen med hit! Har du läst mitt mail som jag skrev till dig? Kram Tanya!

  Svara
 • ÅÅ, jag VANN denna veckan 😉
  Har varit lycklig sen i morse när jag läste ditt mail!
  …Hoppades nästan på ett hejjande över luren oxå, haha.
  Fobi mot getingar behandlas med KBT -Kognetiv beteende terapi. Du ska utsätta dig för din rädlsa, det enda som hjälper 🙂 Och just mot getingar vet jag att dom ”djur plågar” lite, dom fryser in getingarna.. så dom blir dåsiga å slöa å flyger saktare!
  Visst är det härligt med sol? ÅÅÅ.. något av det bästa jag vet, blir sååå genom lycklig!
  Har badat pool å stekt mig svart med en mammaledig kompis 🙂 Perfekt dag!
  tror du den där sommar-”familje”-träffen/festen blir av?? Hade ju varit så skoj att träffa dig.

  Kram å natti Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Du är en fantastisk mamma Hannah!kärleken till ens barn är såå stark!vilken mysig dag!

  sov gott!

  kram Helena

  Svara
 • Härligt med egentid med sina barn :-)…Och gott med lunch ute också, hihi. Hoppas att ni har haft en toppendag allihopa! Är så roligt att läsa era bloggar här på bloggfamiljen! Kram/Joysan

  Svara
 • Hej
  Vad använder du för produkter till ansiktet samt vilken brun utan sol har du använt. Du är så fin i din bruna färg!!!
  Tack för en underbar blogg!!!

  Svara
 • Vad fin han är William! Det är ni alla 🙂 Kram kram

  Svara
 • Låter som en riktigt mysig dag,, Härligt o bara få vara och umgås en solig sommardag 😉 Nu ska jag snart kila ut i solen, ta med en kopp kaffe och en ny bra blaska o bara njuta av livet o värmen,, sänder många kramar till er

  Svara
 • Nu är jag äntligen medlem här & kan kommentera 🙂
  Måste först skriva att jag tycker du är så otroligt fin, så naturlig liksom.
  Hoppas ni hade en underbar resa samt trevlig midsommarhelg!
  Kram kram

  Svara
 • Hej! Mysigt ni har det. Följ gärna mitt liv i Dubai på http://lovisahegborn.wordpress.com

  Svara
 • Men åhh, den där vikingabyn vore något för min grabb när han besöker sin farfar som har lantställe strax utanför Sigtuna. Är det bara något tillfälligt de har byggt upp eller kommer det vara under hela sommaren? Och var i Sigtuna hittar man det? Många frågor blev det, men det lät så skoj!

  Svara