Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:44 | juni 23, 2009

Prutthumör

Kan jag redan ha fått pms? Känner mig på så dåligt humör. Går runt och bara svettas i värmen, håret känns flottigt och äckligt en kvart efter att jag tvättat det. Jag tycker att den enda jag gör bara är att springa runt och fixa och greja. Så fort jag satt mig för att få en minuts vila så ropas det, ”Mamma, kan du hjälpa mig? Mamma, kan du komma?!” eller en sur Liv som vaknar och inte vill ligga själv just i den sekunden.

Jag vet att jag säkert har mig själv att skylla för att det är så. För jag kommer alltid när det ropas och jag låter inte Liv ligga själv när hon gnäller, men idag orkar jag inte med det. Alla måste väl få ha sina ”inte orka med något, vill bara vara själv dagar”? Jag har min idag.

Förutom mitt dåliga humör, skitiga hår, svettiga kropp, stökiga hem (som jag inte orkar ta tag i just nu) , smutstvätt (som jag heller inte orkar ta tag i just nu), rop och gnäll så har dagen varit bra :-).

Mio ville vara hos sin dagmamma med sina bästisar idag också, så jag, William och Liv (Peter har jobbmöten i stan hela veckan) åkte hem till min mor och hängde där hela dagen. När vi hämtade Mio fick kompisarna Chris och Nick också följa med hem, men först åkte vi till vikingabyn.

William och morfar.

William och morfar.

Lunch i solen.

Lunch i solen.

Liv vilade i hammocken.

Liv vilade i hammocken.

Nick, William, Mio och Chris fick göra sina egna vikingasvärd i trä.

Nick, William, Mio och Chris fick göra sina egna vikingasvärd i trä.

Nu har Peter precis kommit hem och tog med sig killarna på sin tennisträning. Han spelar med Nick och Chris pappa, som även är världens bästa dagmamma Helenes man. Självklart har min lilla Liv börjat pipa i sin sovgunga för att jag vill sitta ner en stund och skriva. Har inte hjärta att låta henne ligga där, så nu sitter jag med henne i min famn och kör med pekfingervalsen över tangenterna. Har satt på mig en vidrig klänning som luddar av sig på allt, så Livs fina vita body är nu mera svartluddig. Inte ens kläderna vill idag :-(.

Hoppas att du är på gott humör i alla fall och att jag inte spred allt för mycket negativ energi med mitt inlägg. Var bara tvungen att skriva av mig.

Stora svettiga kramar 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Prutthumör”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klart man få ha oorkigiga dagar, det har jag titt som tätt. Många gånger kan jag tycka att det är lättare att handskas med värmen och allt den bär med sig (svettigt och flottigt hår… och mindre ork) utomlands. Hemma kan det vara apjobbigt med extrem värme, då allt det vardagliga måste skötas…

  Hoppas du får lite mer ork i morgon. Men man måste också få tillåta sig att bara vara och inte orka.

  Svara
 • Du va skönt att höra att man inte e ensam…du ser så lycklig och glad och snygg ut nästan jämt, men inte fasen kan man alltid vara på topp??
  Nä ha du din ”skit” dag i dag, i morgon blir det säkert bättre!!
  Glöm inte att du e värdefull (hihi)
  Kram
  www. annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Ja du Hannah…..VET PRECIS hur din dag måste sett ut för min har gått i samma tecken…..Är helt slut….har en son som blir 3 om någon vecka och tvillingtjejer på snart 4 månader…..det går i ett kan man säga! Men hoppas på att morgondagen blir desto bättre. Om du vill läsa mitt inlägg som summerar min dag gå in på min blogg! Ha det bra och imorgon skiner även solen på oss!! KRAMAR:) /Anna
  http://sommarlilja.blogspot.com

  Svara
 • Hej Hannah!
  Klart att du ska gnälla av dig lite när du har en dålig dag. Det är ju det familjen är till för ;). Känner verkligen igen mig i din pms-beskrivning. Hopplöst hår och allt är liksom extra jobbigt…
  Idag har det varit underbart väder här i Göteborg och jag har njutit ordentligt. Det gäller att ta vara på soltimmarna!!
  Kram på dig, hoppas din dag är bättre imorgon.

  Svara
 • e det fullmåne eller??

  Svara
 • Skriv av dig. Du är ju bara mänsklig. 🙂 Själv känner jag som dig varje dag. Fast jag har inga barn.
  Hoppas det känns bättre för dig imorgon!
  Har skrivit det förut, men jag kommer skriva det om och om igen. Jag gillar verkligen din och Magdalenas bloggar. Ni är så naturliga på något sätt, bjuder på er själva.

  Svara
 • Åh, vad jag håller med dig. Min lilla kille är 9 veckor nu. Vill gärna vänja honom vid att ligga lite själv, men man har ju bara inte hjärta när han gnyr o börjar smågråta… Undrar om man skämmer bort de små… Hur gjorde du med grabbarna? Annars verkar ju Liv vara ett riktigt praktexemplar!! Min är oxå helt underbar o jättesnäll, men vill ha ständig närhet o fattar inte riktigt att man ska stänga munnen när man suger på nappen, kör amningstekniken där;). Men vi ligger i hårdträning o det går bättre o bättre!!

  Kram

  Svara
 • Ha din piss-dag, du. Det är okej 😉 Sån’t måste man få ha. Skickar lite positiv energi till dig – jag har massor eftersom min semester börjar imorgon!!! 🙂

  Kram
  Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Haha, har du också haft en sån dag. Verkar som de flesta haft det. För jag har också det!
  Gått runt och varit prutt hela dagen!
  Irriterad över allt och alla känns det som. Usch, hoppas det blir bättre imorgon, för då ska nämligen jag o syrran till stranden:)

  Stor svettig kram tillbaka;)

  Svara
 • Kan också säga att jag varit genomsvett idag!man blir helt klabbig!och springa runt och plockai hemmet kan man ju göra i timmar!Man vill ju ha ordning,men oj vad fort det kommer fram saker igen…!Man får ha dåliga dagar Hannah!det har nog alla..

  kram Helena

  Svara
 • Klart man får ha dåliga dagar, vi kan ju alltid skylla på pms *thihihi*. Vet inte om jag har haft ”tur” med mina barn när dom var små men dom har kunnat ligga själva. Jag kunde inte sova när dom låg bredvid mig i sängen så när dom var smår så klappade jag dom på huvudet när dom låg i vagga, säng. Sen när dom blev större och kom tassandes på natten så gick jag över med dom till sin säng, lade mig en bredvid dom en stund och gick in till min säng. Visst blev det några nätter man gick fram och tillbaka men sen slutade barnen komma. Så det är ju vi som ”lär” barnen att få ”sina” vanor att ex.vis bli buren hela tiden. Men jag vet, det är svårt. Det blir ju lite vad man gör det till.

  Ha en underbar dag!

  //U

  Svara
 • Åh, alla har såna skitdagar! Just nu i Dubai är det 45-50grader dagligen, vilket innebär att vi ALDRIG kan vara ute förrens vi lämnar hettan för semester i Sverige.
  Följ mitt liv, Live From Dubai, på:
  http://lovisahegborn.wordpress.com

  Svara
 • Hej! Det smittar inte alls av sig, tycker du alltid ser så glad, det skiner om dig. Men självklart har man vissa sådana dagar livet går ju upp & ned, skulle man inte ha sådana skulle man ju inte värdesätta dom bra 🙂

  Härligt med pool & bada i, själv sitter jag innne hela dagen & jobbar, känns mindre kul men man måste ju 🙂
  Hoppas din dag blir bättre..
  Kramar Jenny ( jenlen.blogg.se )

  Svara