Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:02 | juni 24, 2009

En ny dag, nya tag

God morgon. Alla barnen sover fortfarande och jag har varit upp ett tag nu och druckit morgonkaffet och njutit av tystnaden och lugnet. Känner mig på bättre humör idag, än så länge i alla fall :-).  

Mio tappade sin framtand igår. Han var så stolt och lycklig. Han ser så rolig ut när han ler, ser lite ut som Rulle, fast sötare såklart! Tandfen var framme inatt så han blir nog glad när det ligger en tia i hans glas där tanden låg, när han vaknar.

Ska iväg på rutinkontroll hos barnläkaren med Liv vid tio. Mio vill till kompisarna idag med, men på fredag är det slut, för då ska dagmamma Helene också få semester. Mio har börjat på simskola, och går dit varje dag. Han är jätte duktig. Vill sätta William på det också . Han kan simma okej, men tycker ändå det är bra att få lära sig av proffs, sedan har han ju möjlighet att få massor av simmärken.

Hoppas att du får en underbar dag. Hej på en stund.

All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “En ny dag, nya tag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alla har sina dåliga dagar, tyvärr. Men man uppskattar dom bra dagar bättre när man har en dålig emellanåt, så är det i alla fall för mig. Är det fler bloggare på ingång här? Ska det bara vara kändisar? Ni vill inte ha med en snart 23-årig tvillingmamma som bott på sjukhus i 13,5 vecka då tvillingarna kom 15v för tidigt? 🙂
  Lycka till hos läkaren!

  /Paula (http://paulacarolineryberg.blogg.se)

  Svara
 • Åkte iväg till Stinsen idag på lunchen…Visste du att Knodd ska stänga ner!! Det är en massa rea..men det är synd för det är en riktigt bra affär:(

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en jättetrevlig bloggsida!
  Är inne och läser både din och Magdalenas sida med jämna mellanrum.
  Tycker även att Ni har ett fantastiskt fint hus och har en fråga angående er utemöbel.
  Den där korgstolen som är som en liten bungalow – har letat efter en sådan på nätet, men hittar ingen!
  Får man fråga vart Ni köpt den?
  Ha det så bra i sommarsolen!

  Vänliga hälsningar Marie i Alingsås

  Svara
 • hej hannah har precis blivit medlem..och jag undrar vad det är för trosor eller korsett du använder efter din graviditet du skrev att det är spanx? men kan inte du lägga upp en bild på den är du snäll

  Svara
 • Hej. Att du också kan ha en dålig dag, visar bara att du är människa du med och att det är ok. Har börjat läsa mer och mer hos bloggfamiljen men du verkar vara en härlig kvinna.
  Tänkte bara kommentera om din son som tappade en tand, har nämligen en dotter som är på väg att tappa en tand och en barnmorska sa till henne att ligger den under kudden/i ett glas kommer fén med en peng, lägger man den i frysen kommer det en sedel! Den du, gissa om jag vart glad, hihi.
  Tack för en trevlig blogg!
  Hälsningar Anette
  http://anette-mammafrukvinna.blogspot.com/

  Svara