Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:12 | juni 24, 2009

”Krabban”

God kväll min vän. Har haft en skön dag hos min mor även idag. William badade med morfar och jag satt mest och jobbade på datorn. Skrev bl a min lilla krönika i Klick! där jag numera är ”Klickmorsan” :-).

En lycklig nybadad Liv hemma hos min Mor.

En lycklig nybadad Liv hemma hos min Mor.

Fick hem Livs personbevis idag. Hon heter nu officiellt Liv, och fick även mitt mellannamn Serafia. Tyckte det var kul att föra vidare mitt namn till henne och får hon en dotter i framtiden kanske hon också gör det. Utseendemässigt har hon ingenting från mig. Hon är en kopia av sin pappa, så mitt namn kan hon gott ha! Jag ser att hon även ärvt min förmåga att kunna spreta med tårna åt alla håll och jag tror att hon även kommer kunna göra ”Krabban”. Ett patenterat tånyp som man får om man inte är snäll. Älskar att ge Peter och barnen en krabba lite då och då :-). En annan bra egenskap mina tår har är att de även fungerar som hjälphänder. Kan jag inte böja mig ner eller inte når då tar jag upp det med tårna! Jag ska lära henne allt jag kan, hon har redan rätt takter med spretandet :-).

Ska jag ställa upp i Talang 2010 med konsten att spreta med tårna eller för att de är så fula :-). Lägg märke till att de även påminner väldigt mycket om en viss rymdfigurs fingrar. ET!

Nej, det är inte Daniel da Silva som kapat min blogg och satt in en skämtbild. Ska jag ställa upp i Talang 2010 med konsten att spreta med tårna eller för att de är så fula :-)? Lägg märke till att de även påminner väldigt mycket om en viss rymdfigurs fingrar. ET!

Bättre kan mini-ET, detta är bara en början på spret.

Bättre kan mini-ET, detta är bara en början på spret.

Stackars Liv. Hon fick våra fötter eller snarare fingertår, men då är det ju lika bra att göra något bra ut av det :-). Kanske kan börja måla tavlor med tårna också, vem vet?!

Puss och kram.

 


17 kommentarer17 kommentarer om “”Krabban””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah de e Hanna här. Va söt ”lilla krabban” är. Hon växer så det knakar, ger du henne grädde,hihi.
  jag försökte kommentera på Peters blogg men det funkade inte. Ville bara säga att min man är elektriker, och en bra sådan. Kram på er!

  Svara
 • Måste säga, fötter (speciellt mina) är de fulaste jag vet men barnfötter får oss nog alla och le och tycka de är gulliga. Älskar mina barns fötter och Livs fötter va gulliga, spretandes eller inte:)Hade nog önskat att barnens fötter stannade växa, vad händer om de blir lika hemska som alla andras? Nej sina egna barns fötter är nog alltid söta, eller?

  Take care i solen.
  Kram Paulina
  http://mitthopp.blogspot.com

  Svara
 • Hej!
  Hihi vilken härlig bild på lilla Liv 🙂
  kram!

  http://www.stamningsfullt.blogspot.com

  Svara
 • Hej! 🙂 Idag känner jag mig som du kände dig igår..svettig å äcklig! Men det är väl graviditeten plus sommarhettan som gör det..fast jag ska inte klaga på sommarvärmen, den varar ju inte så länge tyvärr.
  Håller med Paulina..barnfötter är så goa och söta!! Vuxna fötter är mindre trevliga! 🙂
  Nattis! Kram Malin

  Svara
 • Så go bild på nybadad glad tjej!så goa små fötter…du är verkligen inte nöjd med dina fötter…man kan inte vara helt felfri formad…! puuh vilken värme vi fått..nu ska man inte klaga,men klabbigt är det!

  natti natti o kram

  Svara
 • Hej!
  Vilken go tjej du har!!!
  Tänkte passa på att fråga, var har ”bloggarna” i bloggfamiljen tagit vägen? Ingen Maggan el Daniel på flera dagar, ingen killpanel och gästkrönikör förra veckan och ingen Richard el Hanna denna vecka.Menar inget illa, men man saknar dem och undrar ju varför det blir så glest helt plötsligt. Förstår om man behöver ta bloggpausar ibland men kanske det vore bra om man kunde skriva ett kort meddelande om det då så man inte behöver gå in o kolla bloggarna flera ggr om dagen för att se om de skrivit nåt.
  Ps. Ser att Hanna iallafall skrivit att hon har semesterstängt.

  Svara
 • Åh, svenska härliga sommar… vad härligt ni har det! Och ditt mellannamn är väldigt fint.
  Följ mig Live from Dubai, på: Följ mig Live from Dubai!
  http://lovisahegborn.wordpress.com

  Svara
 • Haha! Jag kan också spreta så med mina tår och brukar precis som du plocka upp grejer med tårna eller ge min familj en ”krabba” då och då. Brukar dock inte kalla det krabba, men det var roligt ju 😉
  Hon är så fantastiskt söt lilla Liv!! Ha en bra dag!

  Svara
 • Underbar bild på lilla Liv.
  Krabbfötter verkar bra att ha hihi.

  Svara
 • Hahahaha,, krabbfötter/krabbnyp,, måste visa min sambo vad du har skrivit om dina fötter, då kommer han o börja asgarva och sen säga: ”Det är ju precis som dina”.. Kunde jag skulle jag gärna skicka ett kort på mina spretisar så du fick se att d finns fler med ”krabbisfötter” 🙂 Jättefin bild på lilla Liv, och VAKEN är hon 😉 Näe, nu ska jag ut o grilla lite. Njut av sommarvärmen o ha en bra torsdag, kramis

  Svara
 • Supersöta lilla Liv, och jisses vad hon växer. Tiden går verkligen för fort.

  Njut dagen och krama din syster yster.

  Kram från Nettisens

  Svara
 • Ni har verkligen långa tår som du skrivit förut..:-) Jag har inte lika långa, men både jag o en av mina systersöner kan spreta ordentligt:-). Har inte kollat min dotter än…
  Men Hannah, hur är det med Magda? Hon har inte skrivit nåt på ett tag så man blir riktigt orolig, med tanke på allt skit som skrivs och så….Krama om henne ordentligt!! Och dig själv också förståss!!

  Svara
 • Hej hej

  Har oxå ”krabbtår” och det har jag ärvt av både mina föräldrar och även mina små gryn har det.
  Kul att du visade kort på det.
  Det är så himla bra att ha, för precis som du skriver så kan man plocka upp med dom eller ge mannen sitt ett litet nyp (han kan inte så jag e inte rädd att få tillbax).

  Hur gammal har Liv hunnit bli nu?
  Det går ju så himla fort den där första tiden…

  Sköt om er.

  …:::Kram:::…

  Svara
 • Hej “Tjejen”. Jag vet faktiskt inte varför Maggan och Daniel inte skrivit på några dagar. Maggan har i och för sig jobbat och träffat vänner så hon kanske bara har haft fullt upp med annat. Idag kände hon sig sjuk också. Vi kommer ta ett sommaruppehåll med bloggkrönikörerna nu. På semestern kan det vara skönt att inte behöva tänka på något. Så till hösten kommer det nya och roliga krönikor, men visst saknar man dem. Mig blir du däremot inte av med :-). Jag kommer skriva mer om det ikväll. kram kram

  Svara
 • haha dina fötter ser precis ut som mina

  Svara
 • Jag kan oxå speta på tårna. Min man tycker det e helt sjukt! Hahahhaaa..

  http://mammasuss.blogg.se

  Svara
 • Jag älskar bilden på Liv!

  Svara