Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:39 | juni 25, 2009

Ännu en solig dag

Hej min vän. Även idag är jag, Liv och William hos mamma. Det är så skönt här, och så får vi äta mammas mat som jag älskar. Hennes linsgrytor med massor av rotfrukter och annat. Det ser ut som en spya, men är underbart god och nyttig för den delen. William badar och jag bara slappar. Mamma och Gunnar sitter på terrassen med oss och jobbar med sina böcker. Gunnar översätter sin till engelska och mamma korrektur läser sin självbiografi. Nu hoppade i och för sig morfar i poolen och busar med William, så nu blev det lite livat.

Måste bara påpeka hur grym Kina är. Jag har ingen koll på mode alls, så jag verkligen lusläser Kinas blogg här varje dag och börjar helt plötsligt känna mig lite ”rätt” med saker jag köpt. Klart man ska ha sin egna stil, men det är kul att känna sig lite modern ibland och få inspiration. Speciellt när man har tre barn och mest luktar gammal bröstmjölk och har hamnat i någon form av semesterdekadens :-). Kina är en klippa! Hon är ju förutom snygg, duktig och mamma till två söta små pojkar, lillasyster till allas vår Schlagerdrottning Charlotte Perrelli. Inte undra på att hon alltid klär sig så snyggt :-).

Nu ska vi fara och hämta lillprutten Mio från simskolan.

All glädje önskar jag dig!

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Ännu en solig dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej ”Tjejen”. Jag vet faktiskt inte varför Maggan och Daniel inte skrivit på några dagar. Maggan har i och för sig jobbat och träffat vänner så hon kanske bara har haft fullt upp med annat. Idag kände hon sig sjuk också. Vi kommer ta ett sommaruppehåll med bloggkrönikörerna nu. På semestern kan det vara skönt att inte behöva tänka på något. Så till hösten kommer det nya och roliga krönikor, men visst saknar man dem. Mig blir du däremot inte av med :-). Jag kommer skriva mer om det ikväll. kram kram

  Svara
 • Låter verkligen gott med linsgryta!Mammas mat brukar alltid vara godast!usch, vilken idetorka man har på att komma på lite annorlunda och goda rätter!Kanske dags för en liten matreceptsida här på bloggfamiljen också…enkla,men goda recepttips!Låter härligt att kunna sitta ute och jobba i det fina vädret!
  Varm kram från Jönköping

  Svara
 • Skyller på värmen…..Ni har ju redan en matsida här med recept!Då ska jag även börja besöka den…!har också varit inne på Kina Björks sida…så duktig!

  Svara
 • jag blir lite förvirrad, vad menar du med gunnar och morfar, samma person eller är din pappa där :)??

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har följt din blogg ett tag och vill säga att jag gillar den skarpt! Jättekul att få en inblick i ditt liv och jag passat att gratulera i efterskott både till ditt bröllop förra året och till tillskottet i familjen i form av söta tjejen Liv. Tack för att du förgyller min egna ganska insnöade vardag med inlägg från din vardag. Tufft av dig att vara så självutlämnande, men generöst. Hoppas att det går bra för ditt projekt med sajten! Har registrerat mig idag och från och med nu kommer jag säkerligen vara en av dom som lämnar kommentarer då och då.

  Ser fram emot nya inlägg =)

  Svara
 • Hej Hannah!
  Av nån okänd anledning hamnade jag på din blogg och läste de första 3 inläggen, sen kunde jag inte sluta… Så här sitter jag nu klockan 19 och har vigt hela min dag till att läsa igenom alla dina inlägg både på mama.nu och här. Blir otroligt glad av att läsa det du skriver, känner mig otroligt inspirerad och även fast du inte skriver till ’mig’ så känns det ändå så! Jag kommer definitivt följa din blogg fr.o.m nu! Jag är jätte intresserad av inredning och måste säga att ert hus är helt otroligt vackert, både invändigt (det jag sett på bilderna) och utvändigt (även det på bilderna!=) ) Efter att nu läst din blogg och som jag förstår så får du masoor av frågor och kommentarer vill jag säga att du behöver verkligen inte svara på mitt (om du inte hemskt gärna vill såklart) jag ville bara tala om att du gett mig ett otroligt leende idag!

  Varma hälsningar till dig och din familj!

  Madeleine

  Svara
 • Följ mig live från ett glammigt Dubai som ung entreprenör!
  http://lovisahegborn.wordpress.com/

  Svara
 • Måste vara skönt att ha någon av ens föräldrar i närheten! Speciellt då man har barn! 🙂 Hoppas ni får en skön semester! Jaa, linsgrytor ser verkligen ut som skit,men smakar (oftast) gudomligt! Kram

  Svara
 • För d först måste jag bara säga att du är ALLTID så fräsch o fin på alla bilder du lägger in. För d andra håller jag verkligen med om att Kina är superduperduktig och ”hjälper” mig (en liten fashionista som man é) med mycket 😉 Lusläser hennes blogg oxå varje dag (och syrrans) Kramisar

  Svara