Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:07 | juni 26, 2009

Kratta

God morgon. Usch, vad sorgset att Michael Jackson har dött! Så konstigt för jag har inte köpt en skiva av honom på säkert 15 år, men igår köpte jag hans ”Best Of” album, och idag läser jag att han dött, huvva. Det är märkligt när någon så känd som han dör, någon man följt i tidningar hela sin uppväxt, lyssnat på och gillat för det känns nästan som om man kände honom. Tragiskt är det i alla fall, han verkade så trasig och sjuk de sista åren.

Nu ska jag och pojkarna äta frukost. Liv ligger snällt i sin vagn, för jag köpte en sådan där leksak som man hänger i vagnen i glada färger som låter lite, som hon kan ligga och titta på. Så för en gång skull gillar hon att ligga där själv trots att hon inte får full uppmärksamhet. Synd att det inte funkar på alla :-).

Idag måste jag kratta hela vår gräsmatta och den är jätte stor, så det blir att sätta på sig gummistövlar(allt för att undvika äckliga fästingar) och börja jobba. Skönt med vädret, så man får färg samtidigt och lite träning.

 Ikväll kommer det bilder!

All kärlek.


9 kommentarer9 kommentarer om “Kratta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah <3
  Ville bara säga att ”Tack för att du finns och förgyller min vardag”

  Michael Jackson ”King of the pop” tankar är hos honom och hans familj idag!!
  ”Vila i frid”

  ”All kärlek till dig Hannah och din familj”

  <3 liga kramar Catarina

  Svara
 • Ja, det är en stor sorg att King of Pop är död, väldigt overkligt.

  RIP Michael Jackson.

  Tack Hanna, för din underbara blogg.

  Kramar Malin

  Svara
 • Hej svejs denna vackra o soliga dag 😉 Håller med dig och tjejerna ovanför, det är väldigt tragiskt det som hänt. Michael Jackson var ett underbarn, ett musikgeni och förblir en av de största popidolerna på jorden. KING OF POP!! Enligt mig iaf eftersom man är uppvuxen med han/hans musik. Usch, känns jättekonstigt.. Trots detta tråkiga som hänt önskar jag dig, family och alla andra en superfin fredag, många kramisar till er 🙂

  Svara
 • Såå sorgligt att Michael Jackson avlidit!trodde inte det var sant när jag hörde det på radion i morse där de också hyllade han genom att spela massa av hans låtar!Minns konserten med han i Göteborg för många år sedan,vilket tryck,rythm och stämning….så vill man hedra Michael och känna hans dansrythm så sätt på Another part of me..med honom,finns på youtube om du inte har skivorna!
  Han var grymt duktig och bra, men också trasig och sjuk den sista tiden som du skriver Hannah!

  Hoppas din mans pms besvär har lugnat sig idag!

  kram kram Helena

  Svara
 • Jag vaknade också upp till sorgeorgien att Michael Jackson har dött, visst man har vuxit upp med hans musik och han var ju som bäst på 80-talet. Jag älskar hans tidiga album, och jag kommer ihåg hans första konsert på Eriksberg i Göteborg 1988 – det var riktigt stort men då var man liten och trodde inte en dag att han skulle kunna va rik pedofil men jag skall inte döma utan fria för att jag är själv en anhängare av principen oskylldig tills motsatsen är bevisad….. Jag vet att i normala rättsstater är det väl så men I USA – NEJ. Pengarnas roll och ett absurt jurysystem gör att jag inte riktigt litar på systemet i USA. Jag läste i både amerikansk, engelsk och svensk tiding att motsatsen bevisades någorlunda väl men han dömdes inte eftersom han betalade sig ur knipan – alltså USA i ett jävla nötskal! Vill ändå säga att mina tankar går främst till hans barn,att de får ett schysst liv.♥ ! R.I.P Michael Jackson ♥ !

  Svara
 • Har flera skivor av Michael Jackson, var på hans spelning på Eriksberg 1988 var det väl och han var grym!!! Ha en fortsatt bra dag!!! Kramar Lena

  Svara
 • Vaddå sjuk och trasig? Nu sitter du ändå och dömer Hannah. Vilket man inte ska göra enligt dig. Eller du kanske litar på media, vilket du bestämt sagt att man inte ska göra. Folk kan spekulera i all evighet, men tror knappast att MJ var någon pedofil eller dålig människa. Han kanske umgicks med barn för att dom var dom enda som inte dömde eller ifrågasatte honom. Sen kanske folk kom på att stämma honom för att tjäna sig en slant. Vad vet vi. Respektera tidernas största.

  Svara
 • Det känns väldigt tragiskt att MJ är borta. Hela hans liv var ju faktiskt tragiskt. Jag hoppas att han fick mycket kärlek av sina barn, för han verkade så ensam.
  Var på konsert och såg A Camp nu i kväll, för att muntra upp mig själv. Nina Persson har verkligen stil!!
  Kram till dig Hannah!

  Svara
 • Snälla Rebeckaa77. Hur orkar du? Detta är ditt 10:e alias på denna sidan. Du har verkligen en låsning på Hannah. Det är intressant att du skriver att Hannah dömer när du under 10 olika falska alias har kallat henne ”hora”, att hon missköter sina barn osv. Känner du dig aldrig sorgsen där du sitter som vuxen människa bakom din skärm och hittar på nya alias för att kunna spy galla? Önskar dig en trevlig helg även om ensamheten kan tära på den starkaste.

  Mvh

  /Peter

  Svara