Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:56 | juni 26, 2009

Nu ger jag upp

Åkte och lämnade pojkarna hos Helene vid tio. William fick också vara där idag, vilket var väldigt kul för dem båda. Det är avslutning för Mio ikväll vid sex tiden. Tänk att det är sista gången han går på dagis, för till hösten börjar han 6-års, på samma skola som William.

Mina stora pojkar på väg till Helene och kompisarna imorse.

Mina stora pojkar på väg till Helene och kompisarna imorse.

När jag kom hem var det dags att börja jobba. jag har smorde in mig från topp till tå med fästingmedel. För i gräset gömmer sig säker många äckliga fästingar. Kan man inte utrota dem på något vis?!

När jag kom hem var det dags att börja jobba. Jag smorde in mig från topp till tå med fästingmedel. För i gräset gömmer det sig säker många äckliga fästingar. Kan man inte utrota dem på något vis?!

Klockan är snart tre, jag har krattat sedan elvatiden, men det syns knappt! Jag har blåsor i hela händerna för handskar hade jag inga! Nu ger jag upp med den här skiten! Titta på den här lilla plätten, vilka sorgsna små gräshögar jag lyckats kratta ihop.

Klockan är tre, jag har krattat sedan elvatiden, men det syns knappt! Jag har blåsor i hela händerna, för handskar hade jag inga! Nu ger jag upp den här skiten! Titta på den här lilla plätten, vilka sorgsna små gräshögar jag lyckats kratta ihop.

ser ut som en spya, men denna lins-bön och grönsaksröran är så god. Har frysen full av lådor med röra som jag fick med mig av min mamma.

Ser ut som en spya, men denna lins-bön och grönsaksröran är så god. Har frysen full av lådor med röra som jag fick med mig av min mamma.

Nu har jag ätit och fått tillbaka krafterna, men tänker INTE kratta mer. Liv kallar och vill också äta nu, sen ska vi gå på promenad.

Nu har jag ätit och fått tillbaka krafterna, men tänker INTE kratta mer. Liv kallar och vill också äta nu, sen ska vi gå på promenad.

Hoppas att du fått en fin början på helgen.

Stora kramar.


12 kommentarer12 kommentarer om “Nu ger jag upp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas på en osedvanligt trevlig helg!det é ”stapelbäddsfestivalen” i malmö tjohej,här blåser sjukligt mycket så brännan blästrar bort…
  Besos,
  M

  Svara
 • Goa Hannah!!

  Har nyss blivit medlem hos Er, i första hand för att tala om för dig vilken underbar person jag tycker du verkar vara…..Fantastisk som mamma, fantastisk som syster, fantastisk som fru, fantastisk som vän, fantastisk som moster och inte minst fantastisk som bloggerska…..

  Du får mig att tänka positivt av någon anledning, din blogg sprider verkligen genuin glädje!!

  PS Be mor om receptet på ”bönröran” ve´t ja!!! Skulle verkligen uppskattas om vi fick ta del av den…. DS

  Ha en kanonhelg i värmen, det ska jag ha…..

  Kramizar

  Svara
 • Vart har du köpt fästingmedlet??..funkar det även på min lilla vilda 4-årig? Kram tack för bästa bloggen!!

  Svara
 • Fina Hannah!
  Älskar att läsa din blogg, du har ett hjärta av guld och det är kul att du delar med dig av dig och din fina familj!
  Ha en super trevlig helg kramis Jessica

  Svara
 • Dina pojkar är så fina jag skulle vilja krama och pussa på dem =)

  Svara
 • Hej hej! Jag läser alla bloggarna här varje dag och såg i din syrras blogg från midsommar tror jag det var en utomhussoffpuppa som ni har på eran altan. Den är jättefin, ser ut som en liten puppa i rotting som man kan ligga i eller sitta eller vad som. Vart har ni köpt den? Har du tips på var man hittar såna?

  Svara
 • Ville bara säga att jag älskar att läsa din blogg. Tycker det är jätte roligt när du lägger upp så mycket bilder. Bloggen blir mycket roligare att läsa då =) Besök gärna min blogg på http://paulinesvensson.blogg.se

  Svara
 • Nämen receptet tack!! Det såg ut som en ”alltienröra-rätt” preciiis i min smak :0)) Kramar från Ciccipissi

  Svara
 • Åh vad duktig du är som orkat kratta så länge. Det syns visst resultat tycker jag. Älskar för övrigt linssoppor och grytor, det är bland det godaste som finns! Men visst ser det alltid äckligt ut. Lyckas du få barnen att äta det? Då är du fantastiskt duktig tycker jag. KRAM

  Svara
 • Hej fina du! Nu har jag funderat länge så nu måste jag nästan ha ett svar=) vad heter dina barn i efternamn? Har de ditt efternamn eller pappans? Är så nyfiken =) Fin du är föresten, inte en chans att man kan tro att du precis fått barn! Kram!

  Svara
 • Du får köpa ett par sköna blommiga trädgårdshandskar på plantagen 🙂

  Fördelen med att kratta och jobba utomhus är att man får fin solbränna på köpet!!!

  En fråga – var köper du fästingmedlet? Vi missade fästingbåten och har inte vaccinerat oss mot krypen. 🙁

  Ha en fin helg!

  Svara
 • Tack för en jättebra blogg, jag tycker den har blivit ännu bättre sedan du flyttade från mama 😀

  Svara