Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:31 | juni 27, 2009

Sketans gräsmatta!

Vilken härlig lördag, vilket väder. Tänk om vi får ha det så här vackert hela sommaren! Idag är jag mörbultat, har hemsk träningsvärk i rygg och armar, blåsor på fötterna och i händerna. Tänkte vara en god fru igår, och som du vet kratta, för att göra Peter glad när han kom hem. Han blev jätte glad för min tanke, men mitt hårda arbete var förgäves, för gräset skulle klippas en gång till!

Den här synen mötte mig imorse :-(!

Den här synen mötte mig imorse :-(!

Igår hade Mio avslutning. Helene bjöd mammor, pappor och alla barnen på en god buffé. Det var en jätte trevlig liten fest.

Mio och hans kompis Nick(Helenes äldsta son).

Mio och hans kompis Nick(Helenes äldsta son).

Liv får vänja sig vid Helene, för hon kommer förhoppningsvis bli Livs dagmamma också om några år.

Liv får vänja sig vid Helene, för hon kommer förhoppningsvis bli Livs dagmamma också om några år.

2dagis22
Festen var i tennishallen, så Mio tränade på sin backhand.

Festen var i tennishallen, så Mio tränade på sin backhand.

Han såg lite ensam ut i den stora hallen, så Peter fick spela med honom. Lite lättare då :-).

Han såg lite ensam ut i den stora hallen, så Peter fick spela med honom. Lite lättare då :-).

Nu ska jag köra pojkarna till mamma. Det var helgens önskan, att få vara där och mysa med morfar och mormor. 

Nu får du njuta av dagen och må gott. Önskar dig all glädje.

Varma kramar.

 

 

 

 

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Sketans gräsmatta!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Visst är det underbart just nu! Tack för att du orkar skriva lite så här i sommarvärmen. Vi har tillbringat några härliga dagar utan ett enda moln i sikte på vår ö i Västerviks skärgård, helt fantastiskt. Kul att du försökte med gräsmattan, men ack så det kan gå! Soliga sköna, varma hälsningar från mig/Lina

  Svara
 • Du är en god fru Hannah!aj aj, vad ont med blåsor!har också kört dagens motionspass med gräsklippan nu….oj vad svettigt det blev!Bra att din man får ur sig sina pms besvär genom att jaga runt med gräsklipparen!Ni skriver så roligt och bra…!önskar er en fin dag!

  kram Helena

  Svara
 • Hej!
  Måste bara skriva en rad efter att ha läst din blogg i flera månader. Roligt at följa ert lilla underverk, Liv, och se hur hon växer. Själv har jag tre barn men en är en ängel. Robin dog endast 12 år gammal. Han fick leukemi vid 9 år. Har två till barn, en kille på 21 och en dotter på 16. Fick barn som ung, 18 år. Lever dock med samma man som är far till barnen. Helt otroligt att jag vid, snart 40 år, har stora barn och frihet. Ja, ja nu till det som jag egentligen ville fråga om. Ni bor ju i ett nybyggt hus och jag har sett att det är i två plan. Vi ska själva bygga ett hus vid vattnet, har precis köpte en tomt. Kan inte du ta lite kort av ert hus utvändigt och lägga ut på bloggen. Skulle så gärna vilja se hur det ser ut från utsidan. Vi har tänkt oss en hel vägg med glasdörrar och fönster mot vattnet. Har på glimtar från dina foton anat att ni också har ganska mycket fönster och dörrar.
  Ha en skön dag i värmen.
  Kramar Anette

  Svara
 • Stackars dig, du som SLITIT så med gräset, och i denna värme till på köpet! Starkt jobbat H 🙂 hoppas ni får en fin dag i solskenet, jag och min kille ska ut till skärgården och mysa idag. Eller mysa och mysa…sola och bada, är man för nära varann en dag som denna så dör man ju av värmeslag! 😉 puss och kram!

  Svara
 • Usch jag kan riktigt se dina blåser i händerna efter räffsat den stora gräsmattan.

  Jag måste berömma skålarna o fåtet som dagmamman Helene har på sitt bord för det är bra kvalitet men tyvärr så finns inte den serien kvar längre i vårt sortiment.
  Jag håller på med tupperware o när jag ser något därifrån så tittar jag noga vad det är. Vi skall få lite barnsaker med Hello Kitty o Byggare Bob i augusti men jag ju inga små barn längre.snyft dom är ju 31 o 27 men tjejen som är 31 skall ändå ha Hello Kitty.

  Nu har ni samma värme som ni hade i Spanien tänk ni har varit hemma en vecka nu. Nu är det min tur o räkna ner dagarna för avfärd till Mallis.

  Svara
 • Hej Hannah! Jag undrar om man kan komma i kontakt med er via någon mailadress? Kram

  Svara
 • Heej Hannah har följt din blogg på Mama och min mamma har barn med andra men jag äslkar alla mina syskon lika mycket =) Du har en jättebra Blogg 🙂 Lycka Till med Allt!!!!

  Svara