Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:53 | juni 28, 2009

Sköna söndag

Hej min vän. Ligger just nu i sängen med lilla Liv sovandes på mitt bröst, hennes varma lilla kropp och hjärta som tickar mot mitt, så mysigt. Inatt ska hon premiärsova själv i sin korg. Den står precis bredvid mig så jag kan sticka ner handen och känna på henne. Ska montera upp hennes sovgunga bredvid vår säng i dagarna, för i den sover hon riktigt bra.

Vi hade en mysig dag och kväll i stan igår. Kikade i affärer och strosade runt. Pojkarna sov hos mamma och jag, Peter och Liv fick låna en lägenhet i stan där vi sov. Det är verkligen skönt att vara i stan ibland, trots att jag föredrar lugnet här ute. Vi åt middag på Strandbryggan i kvällssolen. En vän till Peter fyllde år, så det var hans födelsedagsmiddag.

2jagpeter

Sol, värme, god mat och en Strawberry Daquari på färska jordgubbar.

Sol, värme, god mat och en Strawberry Daquari på färska jordgubbar.

Söta(!)

Söta(!)

Träffade min fina vän Lill-Magnus som förgyllde min kväll med sina äventyrssandaler.

Träffade min fina vän Lill-Magnus som förgyllde min kväll med sina äventyrssandaler.

Idag har vi bara slappat hemma hos mamma och grejat här hemma på kvällen.

Ikväll svullade vi Thaimat till middag.

Ikväll svullade vi Thaimat till middag.

Usch, jag måste sluta läsa kvällstidningarna, klarar inte av att läsa hur barn far illa. Idag var det ännu ett fall av detta i England. Det gör så ont i mitt hjärta och man önskar att man kunde rädda dessa barn som blir skadade. Jag kan verkligen känna ett så starkt hat, det tar över mig och jag kan nästan önska livet ur de onda människor som kan skada ett oskyldigt litet barn. Det finns så mycket ondska i världen, så mycket avsaknad av empati och kärlek. Inte bara mot människor utan också mot djur. Läste om en kille i USA som var dryga 20 år och plågade grannarnas katter till döds. Flådde dem bl a levande. Han fick 158 års fängelse för djurplågeri!!!

Nej, nog om tråkigheter. Nu hoppas jag att du får en underbar vecka. Vädret ska hålla i sig, härligt!

All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Sköna söndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah, har du funderat på att adoptera ett litet barn? Du skulle vara perfekt.
  Som adopterad själv skulle jag älska att få ha dig som mamma, och du skulle verkligen hjälpa ett av dom här stackars barnen!

  Svara
 • Du er så fin, Hannah! Leser bloggen din hver dag 🙂

  Jeg lurte på hvor mange fester med hair extentions din søster har? Det ser så ekte ut det håret hennes 🙂

  Ha en flott dag!

  Svara
 • Måste bara få säga det till dig.Har alltid tyckt att du verkar vara en sådan högfärdigt diva när man har sett dig här ute.Jag bor nämligen nära din gamla arbetsställe i Kungsängen.En dag gick jag in i din blogg av en slump och fastnade där.Du verkar vara en underbar mamma och en mysig och jordnära person Hanna.

  Svara
 • Hoppas du får en bra start på veckan!
  Kram
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Hej Hannah,
  Vi träffades ju en sväng ute på Naglo i lördags, om du minns. Jag skulle vilja betona det som Malaika tidigare skrivit här om dig.
  Både jag och mina tjejkompisar lämnade stället med ett så gott intryck av både dig och din man. Väldigt jordnära och vänskapliga verkar ni att vi pratade om det i taxin vidare i natten.
  Ta hand om er och vi önskar er en underbar sommar!
  Kram Hannah_B

  Svara
 • Hej!Vad härligt med en dag och kväll i mysiga! sommarstockholm!Tar oss varje sommar upp till stockholm o lyxar till det med ett centralt hotell några nätter och bara går o går,äter och dricker gott o bara njuter o tittar på folk,så mysigt!Men i sommar blir det tyvärr inget…vi ska utomlands i november och en vecka nu i sommar till Tylösand, det ska också bli så mysigt o härligt!Men nästa sommar får det bli en sommarweekend till storstan igen!

  Må så gott i värmen..puh!

  kram kram

  Svara
 • Hej fina Hannah 😀 du är så vacker där du sitter med drinken i handen..fick en känsla som jag känner igen när du säger att du ska få Liv att sova själv nu i korgen men ändå kunna sticka in handen bara för att känna närheten…åhhh,,,det är ju så mysigt när man vill vara nära sitt lilla barn 🙂 ha en fortsatt fin dag. Många kramar!

  Svara
 • Hej Hanna! Efter att ha läst tidningen Mama hamnade jag här på Bloggfamiljen och följer nu din blogg. Du verkar vara en sån fin, varm person och bra mamma. Jag inspireras gärna av dig 🙂

  /SannaK
  http://www.detsannalivet.blogspot.com

  Svara
 • Vilken fantastiskt vacker familj du har! Har följt din och de andras bloggar här på Bloggfamiljen ett tag nu och jag blir så glad varje gång jag läser dem. Tack för en fin blogg och trevlig läsning.

  Svara
 • Vad fin du är! Ser ut som ni hade en trevlig kväll. Så roligt att se bilder från din vardag! Ta gärna flera på dig. Har sagt det förr men du får mig att bli så glad när jag läser din blogg även om du kan ha en ”pruttdag” eller så. Känner mig ner titt som tätt och mår verkligen bätter när jag läser din blogg. Stor kram till dig och din fina familj!

  Svara
 • åå ni är ju så fina ni två! mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara