Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:02 | juni 29, 2009

Sorg

Kära vän. Idag är jag mycket ledsen och låg för min älskade farmor lämnade oss hastigt och oväntat tidigt imorse. Hon är nu en av himlens vackra änglar och jag vet att hon har det bra, men hon är så saknad.

Jag vill påminna dig om att ta vara på dina nära, hålla dem nära ditt hjärta och berätta hur mycket du älskar dem, för en dag är det försent och vi vet aldrig när den dagen kommer. Det är hemskt att behöva leva i ånger för att man tog sina nära förgivet. Låt heller aldrig solen gå ner över vreden eller skiljs aldrig med någon som ovän. Tänk att aldrig kunna få säga förlåt.

Jag älskar min farmor och jag är ledsen att jag ej hann säga det. Hoppas hon ser mig från sin plats i himlen och känner det.

Lyft på telefonen nu och ring till någon du inte talat med på länge!

Stor kram.


30 kommentarer30 kommentarer om “Sorg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag beklagar verkligen. Kram
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Beklagar sorgen!!!
  KRAAAAAAAM
  http://mittlivmedthyra.blogspot.com

  Svara
 • Mycket tråkigtUpp.21:3,4

  Svara
 • Vad ledsen jag blir när jag läser detta, jag beklagar med ömmande hjärta sorgen. Min älskade morfar gick, också väldigt plötsligt, bort för 2 veckor sedan och jag har aldrig haft så ont i mitt hjärta förut. Många kramar

  Svara
 • Beklagar sorgen.. förlorade precis min morfar så jag vet hur det känns… Kram

  Svara
 • Beklagar sorgen. Så tråkigt.
  *kramar om*

  Svara
 • Jag beklagar Hanna. Jag tänker på dig och familjen. Många styrkekramar Lovisa

  Svara
 • Beklagar sorgen, vet precis hur det känns. Många kramar från mig till dig

  Svara
 • Beklagar sorgen… Jag har varken mormor eller morfar kvar och dom stod mig väldigt nära. Jag saknar dom än idag och kan fortfarande gråta över dom ibland, trots att morfar varit borta i över 15 år… Sorgen blir lättare att bära med tiden, men den går aldrig över.

  Stor styrkekram till dig, Hanna!

  Svara
 • Beklagar sorgen Hannah! Tyvärr finns det inte många ord som kan trösta just nu. Men gråt, tänk o prata om dn farmor…

  Många stärkande kramar till dig o din familj

  Svara
 • Beklagar sorgen. Vad fint du skriver om din farmor och dina tankar kring livet. Du är så klok du!
  Kram

  http://www.detsannalivet.blogspot.com

  Svara
 • Jag beklagar verkligen sorgen.. Detta kommer låta som att jag inte säger sanningen.. men det är det.. Att min mormor har i helgen blivit jättesjuk. Förmodligen har hon knappt veckan kvar.. Och ändå vill sjukhuset skicka hem henne.. Och när jag gick in på din blogg och innan jag såg ditt inlägg tänkte jag ”Lyckos er som är nyblivna småbarnsföräldrar till lilla Liv och som slipper precis denna hemska sak jag själv går igenom nu”.. så har du faktiskt gått igenom detta ännu snabbare….. Beklagar verkligen.. Så oerhört hemskt..

  Svara
 • Jag beklagar sorgen! Förstår att det måste kännas fruktansvärt! Min farmor och farfar bor i en annan stad. De börjar närma sig 80 och varje gång jag är i min hemstad försöker jag att hinna hälsa på dem. Jag mräker för varje gång jag är där att de åldras. Vi har alltid haft en nära relation och jag börjar inse att jag inte får ha dem för alltid. Jag vet inte hur jag skulle klara av att förlora dem… Måste kännas fruktansvärt för dig!
  Skickar dig en massa kramar!!

  Svara
 • Tänker på dig!

  Kram

  Svara
 • KRAM ♥♥♥

  Svara
 • Tänker på dig och kan känna hur ont det gör i hjärtat!Krama dina nära och kära,det hjälper så gott med närhet när man sörger och är ledsen!

  Varma kramar Helena

  Svara
 • beklagar verkligen sorgen! man ska verkligen ta tillvara på alla sina nära och kära, man vet ju inte vad som händer imorgon. min mamma gick oväntat bort för sex månader sen så jag vet… ta hand om dig och din familj. kram

  Svara
 • Jag beklagar sorgen, du skrev så fint ang nära och kära och vi behöver ständigt påminna oss om det. Tack fina du. Och hoppas du blir omhändertagen nu. STOR kram

  Svara
 • Beklagar sorgen. Din farmor var också mina syskonbarns farmor. Och hon var också där och passa dem ofta så sent som i början på juni. Det är alltid svårt att mista nån nära och speciellt när det sker så hastigt. Tänk man vet inte alls vad morgondagen har med sig.

  Svara
 • Jag beklagar sorgen o vet hur hemskt det känns när en person som betyder så mycket för en går bort. Jag saknar min älskade mormor som alltid böjd på fika eller mat när man kom o hälsade på henne t o m när hon bodde på hemmet. Vi firade hennes 104 år o hon levde fyra månader till. Tänker på dig o din familj Hanna..

  Svara
 • Jag beklagar sorgen. Många kramar och tankar till dig och din familj!

  Svara
 • Nu måste jag ringa min mormor och morfar som jag har dåligt samvete för att jag ringer, hälsar på för sällan….som man får höra med jämna mellanrum. Men tiden rusar bara iväg, är ingen bra ursäkt alls, men det är nytt hus, barnen, träningar, köra hit o dit, osv….
  Däremot är jag väldigt mån om att tala om för mina barn, sambo (sen tre år tillbaka), mor o far, kompisar som står mig nära hur mycket jag älskar dom. Som ngn skrev man vet aldrig vad som händer imorgon.

  Beklagar sorgen.

  Svara
 • Beklagar sorgen 🙁 stor kram

  Svara
 • Beklagar sorgen Hannah 🙁

  Fint skrivet av dig 🙂

  Ha en fin dag med dina nära och kära idag!!

  <3 liga kramar Catarina

  Svara
 • Läste just detta, många kramar till er i denna stund! Klart hon vet att du älskade henne, sådant känner man eller hur? Tänk på allt fint ni gjort o sagt, ta hand om er. Kramar från Lina

  Svara
 • Beklagar verkligen, dina tankar är så rätt och fina.
  Kram

  Svara
 • Usch, det är alltid så tråkigt när någon går bort. Jag skänker dig och din familj en varm tanke. Kram!

  Svara
 • Kära Hannah!
  Jag älskar min farmor som också är borta… Det var länge sedan hon gick bort, men jag minns fortfarande hur lena hennes händer var. Hon brukade tvätta ansiktet med en sån där hård tvål, så hon blev löddrig i hela ansiktet. Hon hade tunn, rynkig och vacker hud… Det är alltid det jag tänker på, när jag tänker på henne.

  Jag är så säker på att din farmor visste hur mycket du älskar henne. Det är klart hon vet det! Precis som du vet att hon och andra som du kanske inte pratar med varje dag vet, att dom älskar Dig.

  Men visst ska vi säga dom tre orden oftare.
  Puss och kram sjukling, krya på dig Kära H!

  Svara
 • Usch vad tråkigt! Beklagar verkligen sorgen..Kram

  Svara
 • Jag beklagar verkligen sorgen!
  jag vet hur det är att förlora en som står en nära, i vintras förlorade jag min 21-åriga kusin i en trafikolycka..
  KRAM

  Svara