Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:25 | juli 1, 2009

Vårtor och sandaler

Kära vän. Min vidriga förkylning håller fortfarande i sig, febern vill inte heller lägga sig. Känner mig ändå vid gott mod, trots ett sorgset hjärta och en ond hals. Känner mig tacksam till livet. Kom ur sängen ganska tidigt imorse så jag kunde hjälpa Peter med att röja bort det värsta här hemma innan svärfar kom. Det är konstigt att ett hem kan förfalla på bara några dagar. Tycker jag plockar och städar hela tiden. Hinner inte njuta av att all tvätt är ren förrän tvättkorgen är lika full igen. Lurstädningen funkade dock, så det ser riktigt fint ut, så länge man inte lyfter på mattan :-). Pojkarna myste med Liv när jag for runt.

1allabarn1

Åkte med Mio på simskolan idag. William och hans kompis William följde också med. Jag tycker det är lite snuskigt med simhallar, för det känns som om fotvårtorna hoppar på en när man går runt på det blöta golvet, där säkert hundratals små vårtfyllda barnfötter har sprungit runt. Ska jag köpa en badsandal till nästa gång, tro. För mina tankar till Ledins ”med en glass i min hand och med sandaler av plast”, det är något snubbigt över ordet plastsandal/badsandal, för att inte tala om äventyrssandal :-).

En gång till! Lill-Magnus med ÄVENTYRSSANDALER.

En gång till! Min vän "Lill-Magnus" med sina ÄVENTYRSSANDALER.

Mio simmar som en liten fisk. Han gillar att gå på simskola.

Mio simmar som en liten fisk. Han gillar att gå på simskola.

William och William plaskade runt bland motionssimmarna, som stirrade argt.

William och William plaskade runt bland motionssimmarna, som stirrade argt.

Klara, färdiga...

Klara, färdiga...

...hopp! Mio hoppade från tre meter och William ifrån fem meter.

...hopp! Här hoppar modiga Mio från tre meter och modiga William vågade sig på fem meter.

Vi åt en sen lunch på Sigtuna Stats Hotell.

Vi åt en sen lunch på Sigtuna Statshotell.

Ikväll blir det grillning här hemma, om Peter och Kai lyckas få ihop grillen. De kämpar på här utanför.

Vi hörs senare.

All kärlek.

 


6 kommentarer6 kommentarer om “Vårtor och sandaler”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah !
  Var tvungen att bli medlem när jag såg din Mio så jag skulle kunna kommentera, min son August, fyller 6 år i september, är en kopia av din son förutom att min August har blå ögon och vitt bångstyrigt hår. Men samma leende och verkar vara lika full av liv som min son 😉
  Synd att man inte kan maila bilder så du får se honom…

  Ha det gott ! Kram Ingela

  Svara
 • Hej Hannah,
  jag har samma problem som du vad gäller simhallar. Jag köpte ett par vita foppatofflor som jag har när barnen simmar. Då är det inga problem med vårtor, äckligt hår och toapapper som ligger överallt!!!Ha det bra och kram på dig/Victoria

  Svara
 • Först och främst vill jag beklaga sorgen av din farmor! Jag vet hur mycket mor- och/eller farföräldrar kan betyda. Ger en tröstande kram såhär över nätet!
  Sedan är jag helt faschinerad över hur du kan göra allt du gör när du har feber! Hur är det ens möjligt? Själv ligger jag däckad när jag har feber och kan inte göra någonting. Är bara rädd och vill vara frisk. Har lite med mitt övriga mående att göra också, men ändå. Skulle aldrig klara av att ha barn som man faktiskt måste ta hand om trots att man är sjuk. Tycker du och andra föräldrar är så starka och duktiga. Ni ska ha en stor eloge för det stora jobb ni faktiskt gör. Även om jag förstår att barnen ger så mycket fantastisk glädje tillbaka!

  Kram till er alla som läser bloggen!

  Svara
 • Hej! vilka fina bilder, alltid lika rolig att få se lite foton!Vilken go bild på Liv o pojkarna!Håller helt med dig, hemmet kan gro igen på bara någradagar! Läste en gång om att Charlotte Perelli plockade saker då man passerar, så det kanske man ska ta efter, så det inte ligger tusen saker framme till slut! Men det kanske inte var sant om Charlotte, för det kom nog från skvallertidningarna, och det vet man ju hur de kan få till det! Men det är nog bra att plocka oftare, men man vill ju ta det lugnt o njuta med…!Krya på dig Hannah och hoppas far o son fick ihop grillen!

  Kram Helena

  Svara
 • Hej Hannah
  Hoppas du mår bättre idag:)
  Jag älskar din klocka, den är så himla fin. Så snälla Hannah kan du tala om vart den är ifrån? Märke, strl:) Hoppas du kan svara. Skulle bli så jätteglad. Krya på dig. kram kram

  Svara
 • Hej! Ni har det så mysigt!
  Följ mig live från Dubai, snart på svenska i Sverige!
  http://lovisahegborn.wordpress.com

  Svara