Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:40 | juli 2, 2009

Sug

Nu hittade jag en påse med barnens snubbiga gamla lördagsgodis som jag glatt ligger i sängen och trycker i mig. Jag har inte ätit godis på länge och ikväll var suget för starkt för att stå emot. Så trots att detta godis inte alls faller mig i smaken och är gammalt som gatan kan det inte stoppa mig.

godis

Puss


7 kommentarer7 kommentarer om “Sug”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Jag blir sååå glad varje gång jag går in på din blogg och där är ett nytt inlägg 🙂

  Tack Hannah!

  Ät godiset o njut! Jag har precis varit på bio o sett The proposal (mycket bra förresten) och jag åt både popkorn o klubba – gott!!

  Svara
 • Gott med lite godis då o då!Vad härligt o grilla, alltid gott! Visst är det mysigt att tänka tillbaka på sin barndom om man nu haft en bra sådan!Krya på dig!

  kram kram

  Svara
 • Hej Hanna! Nu fick jag nog och var tvungen att bli medlem så jag kan kommentera 🙂 Har velat göra det ett bra tag! Åhh, ska nog rota fram lite godis själv, det där godiset föll precis i min smak. Jag ville bara skriva att jag älskar att läsa din blogg och blir glad varje gång jag går in och du har skrivit ett nytt inlägg. Jag började följa dig på MAMA då du väntade Liv. Så kul att få följa med i ditt liv. Du verkar vara en sådan bra och rolig mamma. Ungdomlig fast det verkar du inte tycka själv 🙂 Riktigt söta barn har du! Själv är jag 19 år och har varit 10 mån i USA där jag jobbar som au pair åt fyra små barn. Trivs jättebra men kan längta hem till Sverige ibland.

  Känns kul att jag nu kan kommentera, så det här var inte det sista du hörde av mig 😉

  Fortsätt att skriva en sån bra blogg som du gör och Krya på dig!

  Kram Mathilda

  Svara
 • Förlåt, Hannah ska du ju vara och ingenting annat 🙂

  Svara
 • Godmorgon
  Låter som min sambo som brukar ”låna” barnens gamla, hårda, torkade godisbitar ;o)
  Ibland är det t o m halvätna bitar kvar i påsen men dom hoppas han över!

  Ha en trevlig helg!

  //U från ett soligt Göteborg

  Svara
 • Hej Hannah,
  Vill tacka dig för en mysig blogg. Jag hittade den för ett tag sedan och kan inte låta bli att gå in och läsa. Jag brukar inte läsa bloggar från folk jag inte känner. Men du skriver så härligt och ni verkar vara en helmysig familj. Kram på dig
  //Ninni (www.ninnisblogg.se)

  Svara
 • Va härligt det va att springa på dig idag i Sigtuna 🙂 Hoppas att du hittade presenter till William 🙂 Kram Ulrika

  Svara