Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:59 | juli 4, 2009

Tystnad

Lugnet efter stormen. Jag är nog världens sämsta på att få allt att klaffa rent tidsmässigt. Nu stod jag med dammsugaren i högsta hugg, svetten lackandes och en Liv hängandes på tutten en halvtimme innan alla skulle komma, och när jag hörde bilar rulla in fulla med barn stod jag halvnaken, lutad över handfatet och tog en raggardusch :-). Peter, min hjälte, hade som tur var dukat och stod och hade satt Mio och William i jobb med att blåsa ballonger och dessutom samtidigt flippade burgare på grillen.  

Världens bästa man, extra pappa, pappa och kärlek.

Världens bästa man, extra pappa, pappa och kärlek.

Hela gänget.

Hela gänget.

En lycklig William snart 8 år.

En lycklig William snart 8 år.

7jagwilliam
Mio pio och tjejbästisen Alva-Leigh. Han ser väldigt fundersam ut, kanske rädslan för tjejbaciller :-).

Mio pio och tjejbästisen Alva-Leigh. Han ser väldigt fundersam ut, kanske rädslan för tjejbaciller :-).

Syster yster och jag.

Syster yster och jag. Hennes klänning kommer från KappAhl och min från H&M.

Att min älskade mor kom var min bästa present!

Att min älskade mor kom var min bästa present!

Liv börjar få en udda frisyr.

Liv börjar få en udda frisyr.

Kalaset blev i alla fall jättelyckat och alla barnen hade kul och busade för fulla muggar. Det är så fina kompisar som William fått här sedan vi flyttat till Sigtuna. Känns tryggt.

Nu ska jag och Peter lägga oss i sängen, sätta på en film och mysa. Pojkarna sitter och bygger med allt Lego som William fick och är tysta och djupt koncentrerade, skönt för öronen :-).

All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Tystnad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars lilla Liv blir förkyld för att du tvingar henne vistas utomhus i bara en t-shirt. Som på bilden när du sitter i golfbilen. Mycket dumt och oomtänksamt. Bebisar behöver mer kläder än vuxna.

  Svara
 • men allvarligt,hur många ”sär” finns det egentligen som besöker den här bloggen?tydligen har vissa missat att det varit 150 grader varmt i skuggan den senaste veckan,antar att man gör det om man sitter inomhus och nätsurfar hela dagarna-stööön!!!att klä bebbar i mer än tishor i den här värmen är ren barnmisshandel!!
  Skönt att kalaset blev lyckat//M

  Svara
 • Jag kan inte låta bli att kommentera bohulan81:s inlägg. Det har väl inte undgått dig, att det har varit över +30 C i skuggan i ett par veckor nu. Det vara direkt livsfarligt att pälsa på barnen för mycket kläder, då dom har svårare att reglera värmen än vuxna. Mina barnbarn har för övrigt sprungit nakna i värmen, men med hög solskyddsfaktor på sig naturligtvis. Förkyld blir man väl av virus?
  Tack Hannah för en underbar blogg!

  Svara
 • Måste fråga vart din klänning kommer ifrån? Fantastiskt fin! Har just ”upptäckt” plagget långklänning och är på jakt efter fler, det är ju så bekvämt (och snyggt!).

  Svara
 • Vad härligt att kalaset blev lyckat,trots att man är ute lite i sista minuten med allt som ska fram o fixas! så mycket fina bilder!Hoppas filmen är bra!

  varm kram Helena

  Svara
 • He he he… alltid lika spännande att se vilka frisyrer som ”växer fram” i den där åldern.. =)

  Svara
 • Vackra Hannah, tack för dina inspirerande och uppiggande inlägg. Du verkar vara en fantastisk mamma, fru, syster och vän. Vilken dag William fick, han ser lycklig ut på bilderna. Fina små fisar du har 🙂 Kan du fråga Maggan var hennes klänning kommer ifrån?
  All kärlek
  Din nätvän

  Svara
 • Strandmora du har helt rätt. Förkyld blir man av virus o har absolut inte med ”hur lite kläder” man har på sig. Sen är det ju också så att det är ”farligare” att klä barn för varmt.
  En skönhet passar i alla frisyrer..vilket även gäller Liv 😉 Kram

  Svara
 • Bohuslan81, det var det mest korkade jag hört. Att klä på små barn för mycket är farligt. En bra och helt logisk måttstock är att ALDRIG klä på barnen mer än man själv har på sig.Du kan ju testa att plocka fram ylletröjan och termobrallorna och dra på dig i den här 30 gradiga värmen så får du lite hum om hur det känns för ett barn som har för mycket kläder på sig.

  Svara
 • Ett gott råd: LÄGG ER INTE I HUR ANDRA SKÖTER SINA BARN! Märkligt oxå att det oftast är sådana utan egna barn som kommer med de ”bästa råden”..Låter som att ni haft en kanondag iallfall! Härligt att ha en karl som står o diskar,hehe..Nån nytta ska de väl göra..;-)

  Svara
 • Åh fina du…du låter precis som mig, värsta tidsoptiminsten.. fast bättre optimist än pessimist eller?? haha
  Din Peter låter även som min Peter (min man) han är min klippa i livet, han ställer upp lika mycket som jag när vi har kalas etc…
  Ha en fin dag!!

  http://www.annaslifetime.blogg.de

  Svara