Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:13 | juli 5, 2009

Från Ibiza till Båstad

Idag har vi haft finbesök. Jessica som också skriver här på sidan (klicka här för att läsa hennes blogg) är i Sverige och hälsar på. Hon kom förbi oss idag, vi gick och åt en sen lunch i solen på en restaurang här i Sigtuna. Hon bor ju annars på vackra Ibiza med sin man och 7 årige son Noah. Hon är en oerhört duktig frilandsjournalist och det är även hon som har hand om LIFESTYLE här på Bloggfamiljen. Så kul att få träffa henne!

Här sitter vi på Farbror blå och dricker kaffe och pratar om nya roliga idéer till sidan.

Här sitter vi på Farbror blå och dricker kaffe och pratar om nya roliga idéer till sidan.

Fina Jessica. Missa inte hennes blogg, eller Lifestyle för den delen!

Fina Jessica. Missa inte hennes blogg, eller Lifestyle för den delen!

Idag hade jag höga skor, första gången på länge. Skor Zara, Chinos från svenska märket d.brand och blus H&M.

Idag hade jag höga skor, första gången på länge. Skor Zara, Chinos från svenska märket d.brand och blus H&M.

Jag har aldrig varit på Ibiza och skulle tycka det vore jätte kul och intressant att åka dit. Jag har alltid sett Ibiza som en galen party ö, där folk klär ut sig och festar dygnet runt. Efter att ha följt Jessicas blogg och dessutom hört henne berätta om ön, så har jag förstått att den har så mycket mer att erbjuda.

Det ser ju onekligen väldigt vackert ut.

Det ser ju onekligen väldigt vackert ut.

På onsdag åker vi ner till Båstad och blir där i två veckor. Peters mamma har hus där, så när vi kommer dit, så åker hon och hennes man hit. Vi gör ett husbyte, helt enkelt.  Hoppas att det blir fint väder då. Varje år när vi har åkt dit, så har det bara regnat och varit kallt. Svårt att underhålla barnen om man inte kan vistas utomhus på samma sätt som om det är sol och badväder, och det inte finns kompisar i närheten. Håller tummarna, hoppas, hoppas!  Har du några planer nu i sommar?

Nu ska jag dra igång grillen och grilla kyckling och grönsaker. Det är så enkelt och gott.

I bakgrunden ligger Peter med en sovande Liv och kollar på tennis, pojkarna är ute och leker så uttråkad som jag är så grillar jag lite, som sagt.

I bakgrunden ligger Peter med en sovande Liv och kollar på tennis, pojkarna är ute och leker, så uttråkad som jag är så grillar jag lite, som sagt.

Hoppas att du har haft en härlig helg.

All glädje.


14 kommentarer14 kommentarer om “Från Ibiza till Båstad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Håller tummarna för att ni får underbart väder i Båstad, men mest för att vi får fint väder den 14:e då vi gifter oss. Har haft otroligt varmt i evigheter nu, känns det som, men sista dagarna har varit uselt.. O enligt prognoserna ska det så vara ett bra tag =(

  Måste fråga var ni köpt de enorma kuddarna ni ligger på framför tv´n? Ser underbart sköna ut *vill ha* Har även skickat en fråga ang din mammas hund via mailen.

  Stor kram

  Svara
 • Hej Tara! Ja, då håller jag tummarna ännu hårdare. Hoppas verkligen att ni får en underbar, solig och lycklig dag. Grattis! Kuddarna kommer från märket Fatboy, finns även i junior size för barn. Jätte sköna och bra. Ska kolla mailen ang Bimbo. Stor kram /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Mitt namn är Linda och bor i Knäred som ligger 3,5 mil från Båstad!
  vill egentligen inte göra dig besviken ,men solen var framme tills idag;)
  Nu regnar det och åskar!
  Solen skiner säkert när ni kommer!!
  Välkommen till norraskåne och södra halland!
  Kram på er

  Svara
 • Hej Hanna!
  Hoppas ni får tur med vädret när ni åker bort, jag ska på en liten tur på söndag ner i landet och hoppas också på sol. Vad fin du var i dina kläder! Jag undrar om du ammar Liv helt eller om hon tar flaska också? Ska snart få mitt andra barn och undrar hur tidigt man kan blanda bröst och flaska. Vet att det är olika men tänkte bara hur ni löst det. Du har en jätte bra blogg och super kul att gå in och läsa här flera ggr per dag. Ta hand om er. Kram

  Svara
 • hej hannah! gud vad längesen jag kommenterade, är inne och följer dig så ofta jag kan men med ett nytt jobb på banken har de flesta tankeknölarna fått gå till det. 😉 Men jag älskar din blogg och kommer alltid att göra det, blir alltid lika glad och varm av att läsa den. Och du ser verkligen ut att stråla, skitsnygg outfit! I alla fall, tänkte mest säga att jag fortfarande läser och är ett stort fan. =) haha. Stor kram!

  Svara
 • Hej Hannah! 🙂 Haha, vet du vad..jag har fått en ”Gerard” rand runt hela munnen av solen (mest runt underläppen)..görfult! Har aldrig haft det förut så det måste bero på graviditeten och solen! 🙂
  Skönt för er att komma till Båstad, var där när jag var mindre och kommer ihåg att det var jättefint där och fina ställen att bada på..
  Vi ska inte göra nåt speciellt i sommar, bara vänta på bäbisen! 🙂
  Kramis Malin

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag bor i Båstad och det skulle vara hur kul som helst om man skulle stöta på er på stan :). Hoppas vi ses och att vädret blir bättre för just nu öser regnet ner =/.

  enormt stora och varma kramar till er.
  Pauline!

  Svara
 • Maste bara skriva att ni allihopa ar sa himla harliga, uppdaterar era bloggar minst tre ganger varje dag och blir alltid lika glad nar jag far chansen att lasa ett nytt inlagg av dig, Maggan eller Peter. Ville bara tacka for att ni finns! 🙂

  Kram!

  Svara
 • Hej
  Helgen har varit underbar, känns nästan som man har haft semester fastän jag skall jobba 3 veckor till. Det har varit bad med barn/bonusbarn, kompisar, grill osv…men nu är det måndag igen. Tyvärr lite molnigt i Göteborg.

  Måste berätta ngt stort men igår så sov min pubbe tonåring över hos sin tjej för första gången *usch vad nervöst men kul*. Så nu har vi haft mor/son samtal, har även pratat med tjejens föräldrar så det är nog inga problem. Men det går fort nu vad stora dom känns, jag som fortfarande är så ung *hihi*

  //U

  Svara
 • Hej!
  Jag har varit utomlands i en vecka och har nu fått läsa igen mig på din blogg 🙂

  Har tänkt många gånger att du och Magdalena verkar vara sånna himla fina och jordnära människor som det verkligen är svårt att inte tycka om.
  Jag önskar er all lycka och framgång!

  Svara
 • Hej vacker!
  Vilka fina klänningar du äger, eller är det bara för att dom sitter på Dig som dom ser så läckra ut 🙂
  Wow, vilken tårta william fick på morgonkvisten.. den skulle man vilja prova!
  Skoj med bakning å ännu bättre när det blir kletkalas me släng å bus mitt i allt.
  Ni är så fina hela familjen 🙂
  Hoppas Liv mår bättre nu…
  Blir en sjuk, sen kan det vandra runt :/
  Sommarens planer är inga storslagna, jobb jobb å jobb… bad & sol hemma i Sverige.. å en å annan dagsutflykt me vännerna!
  Vi har Krstd-dagarna här nu.. så en kall öl, langos och spana på folk i öltälten blir det nog massor av! 😉
  Kram kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • God morgon!Solen skiner längst nere i skåne ,nu i alla fall…

  Svara
 • Härlig och trevlig blogg du har..
  måste bara fråga en sak tränar du någon gång hör aldrig något om det, tänkte att du är ju så smal och fin..
  hoppas ni får en trevlig semester

  Svara
 • Då var man hemma igen och vad passar inte bättre än en titt på er blogg? Vi har tillbringat 5 dagar i familjens stuga utanför Båstad/Laholm. Vi har haft jättehärligt. Vår 6-åring har haft fullt upp med att fånga fisk o annat som hör vatten till. Ge dina killar varsin håv så ska du se att de underhåller sig med både fjärilar o fisk! Men visst ibland kan det bli drygt för dem om inte vädret är på ens sida. Har ni varit på kafe utsikten o konstfiket på åsen? Vilken utsikt!! wow! årets höjdpunkt därnere. Ha det gott, kramar till er/Lina

  Svara