Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:00 | juli 6, 2009

Middagsgäster

Hej kära vän. Idag har det inte hänt mycket hos mig. Har tvättat och varit huslig, riktigt sketans tråkig med andra ord. Vid fem-tiden däremot fick vi gäster, och det blev mycket roligare här hemma. Camilla, Martin, dottern Meja, sonen Wille och deras gemensamma lilla nykomling Charlie kom på middag hos oss. De stora barnen lekte och Liv kastade då och då en beundrande blick mot Charlie, en kille som föll henne i smaken :-).

Bästa, fina Camilla Läckberg och lille Charlie.

Bästa, fina Camilla Läckberg och lille Charlie.

Peter och Martin, två stolta pappor.

Peter och Martin, två stolta pappor.

Barnen åt korv och jordgubbar med glass till efterrätt.

Barnen åt korv och jordgubbar med glass till efterrätt.

8cam-bebis
Martin var en hejare på att byta bajsblöja.

Martin var en hejare på att byta bajsblöja. Har inte skrattat så mycket på länge, som jag gjorde ikväll. Martin delade med sig av humor på toppnivå :-).

Det hände något mycket märkligt under middagen. Barnen var ute och lekte och helt plötsligt kommer Camillas Wille in och hämtar en toapappersrulle och säger innan han går ut igen, ”Mio har bajsat, är det okej att jag tar den här?” Jag förstod inte vad han menade förrän jag tittade ut och såg Mios nakna rumpa bakom en sten i skogen. Han hade satt sig och skitit i skogen!!! Visst, nöden har ingen lag, tänker du kanske. Jo, visst, men inte om toaletten ligger tio meter bort. Han kan väl för sjutton hålla sig tio meter! Mycket riktigt fick han en knäpp och trodde han var rolig och skulle vara lite ball(?) genom att skita i skogen. Varför ska det hända de mest knäppa sakerna när man har gäster? Måste jag köpa sådana där svarta hundskitpåsar, och ha med mig när jag är ute med Mio, mån tro? Känns ju galet :-)! Lite kul hade vi dock åt det resten av kvällen :-).

8-peter1

Lilla Liv är verkligen pappa Peter upp i dagen, eller hur?!

Min älskade lillprutt.

Min älskade lillprutt.

Imorgon blir det fullt hus igen. Min kompis Jessica kommer med sin dotter och så har jag lovat att ta med William, Mio, Alva-leigh och Williams kompis Alex på bio, och se ”ICE AGE”. Det ska bli kul, men helst hade jag velat se den på engelska. Skämten gör sig bättre i originalspråket, tycker jag. Ice Age och filmen Nemo är mina favoriter och fantastiskt roliga filer, både för stora och små. Måste även packa inför resan ner till Båstad på onsdag.

All kärlek.


16 kommentarer16 kommentarer om “Middagsgäster”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Rackarns va snygg du e Hannah!! Blir avis ju…
  Jo lilla Liv är nog väldigt lik sin pappa, men tycker att Mio är lik dig..
  Ha det gott..

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Stackars flicka som inte har några kläder. Inte heller något sött, och inte en enda klänning. Inget varmt och gosigt plagg. Sjukt nog ska hon vara så avklädd och naken som möjligt. När det vankas kalas får hon på sig endast en enkel t-shirt, och får frysa sig förkyld medan egoistiska mamman spenderar timmar på sitt eget utseende, alltför att dra på sig så många komplimanger som möjligt. Naiva pappan vägrar inse fakta. Stackars flickan lär ju bli sjuk många gånger om. Konstigare, snålare päron får man leta efter…

  Svara
 • Vilka söta ”ank-byxor” lilla Liv har!
  Ja, vad skall man säga om ovanstående kommentar….avundsjuk kanske…
  Vem blir inte glad för en kommentar!
  Hellre en t-shirt på och föräldrar som bryr sig än en klänning på och föräldrar som inte bryr sig…

  Hoppas ni får en bra semester i Båstad!

  //U

  Svara
 • Du som skriver så tråkiga kommentarer, har du inte förstått det fina, magiska och annorlunda med denna bloggsida? Här är vi för att sprida glädje, kärlek och för att lyssna på våra medsystrar. Inget hat, förtryck eller elakhet hör hemma på denna sida. Så bäst för dig kanske vore att lyfta dina vingar och flyga vidare. Och påvägenkan du väl fundera på om det verkligen är nödvändigt att sprida skit omkring sig. Fråga Mio 🙂

  Hannah,tack återigen för en fin, inspirerande och kärleksfull blogg.

  All kärlek
  Din nätvän

  Svara
 • Hej Hannah,Som vanligt har du väldigt snygga kläder på alla bilder. Jag blev väldigt förtjust i din rosa topp du har på dessa bilderna, var har du köpt den? Kram kram Jenny

  Svara
 • När Livs rum var rosa var det genuskritik i mängder. När Liv har t-shirt så ser hon inte ut som en flicka. Svårt att tillfredsställa somliga. Ännu mer udda är det att hon inte får ha t-shirt inomhus och får ”frysa sig förkyld”. Vi, likt de flesta svenskar, betalar el-räkning och har något konstigt som heter ”värme” i vårt hus.

  Vi klär inte vår dotter för att imponera på gäster. Vi ser hellre att hon har bekväma kläder och kläder som vi tycker om. Om det inte faller somliga i smaken så är det inte så mycket att göra. Intressant att man är snål, naiv och egoistisk för att ett litet barn inte har rosa klänningar varje dag. Extra kul att även Hannah blev kritiserad för alla hennes ”timmar” på sitt eget utseende från en person som aldrig träffat henne. T-shirt+inomhus+fest=snåla, naiva och egoistiska föräldrar. Ha ha ha…

  PS: För er som undrar så är denna person nu inne på sitt 13:e alias. Det är inte illa!

  Svara
 • Buenos dias!
  fascinerande att det finns de som ägnar den här bloggen mer tid än jag (ha ha),synd att intresset är av negativ natur…
  Är inte det ganska typiskt ”jantelags” svenskt???

  Trevligt att ni åker ner till skåneland!
  Kanske en tur till Österlen oxå?

  kramar
  M

  Svara
 • Vad skall man säga….13:e alias! Stackars människa, vilket tråkigt liv denna person måste ha!
  Hannah har en snygg, go man, Peter har en snygg, go fru och dom har tre härliga barn, vad är problemet….avundsjuka!

  Ps. glöm inte packa ner lilla klänningen till Liv när ni skall till Båstad *ironisk*

  Ha det gott!

  Svara
 • Hej underbara fina Hanna ! Du är en sån fin, go , härlig människa och en underbar mamma till dina tre goa barn, alla som har barn eller som jobbar med barn eller som sett ett barn vet att ett litet barn, framförallt spädbarn är ofta varma av sig, plus att det har varit värmebölja i sverige för de som missat det och som Peter, din kloka man sagt så har ni som alla andra värme i ert hus så varför sätta på denna lilla underbara tjej massa kläder och lång klänning på en bebis el? hallå en t shirt och bjöja är det enda rätta i värmen och hon får så mycket värme av er föräldrar och sina syskon så varför ha klänning på ett spädbarn bara för att det är kalas, hon kommer garanterat ha många fina klänningar på sig under åren, nu är det väl bekvämt som gäller när hon är liten! Jag blev så ARG och irriterad när jag läste detta inlägg som denna avundsjuka person skrivit!
  Hanna du är naturligt fin och dina man är ju underbar mot dig och dina/era barn!!
  nej, ta en fika med din vän Jessica, packa inför resan, gå på bio med barnen och bry dig inte om folk som är negativa mot dig och din familj, de är avundsjuka!
  Trevlig semester och ha det gott med din familj och din lilla Liv är så söt!!
  Du är underbar och ni alla är värdefulla!
  kram från mig =)

  Svara
 • Jättesöt tjej ni har!

  http://tildafreja.blogg.se

  Svara
 • Tack för att jag fick mig ett riktigt gott skratt vad det gäller hundskitpåsarna, mycket kul. Ja jag vet att jag har bajshumor. ha ha

  Svara
 • Så goa bilder!Lille Mio..där kan allt hända när han är i farten!
  kram

  Svara
 • Ni är en fantastiskt vacker familj! Tack för att ni sprider glädje och kloka ord till oss människor som INTE lever på att göra andra illa.

  Varm hälsning!
  Elli

  Svara
 • ahh, vad jag blir irriterad!!
  läste precis inlägg nr 2 av malin sigridson, vad är du för en bitter tant egentligen?? det var de mest märkliga kommentarer jag läst på någons blogg, är du avundsjuk på deras liv eller vad är det frågan om?? vad vet du om hur de behandlar dottern o vad hon har för kläder? det dummaste jag hört…de bilder de lägger ut är ju endast en del av deras liv o VAD är det för ngt konstigt med en bebis som endast har t-shirt o underkläder på sig eg?? skaffa dig ett liv istället föreslår jag!! du irriterar dig o hänger upp dig på saker som jag slår vad om att ingen annan ens tänker på…bahhh, vad trött man blir!
  kram till er Hanna och Peter för en bra blogg!

  Svara
 • Hur kan man bara med att skriva så som avundsjuka malinsigridson ( inlägg nr2) skrev?! blir så arg på sånt! sen måste man ju bara förstå att om man klär Hannah i en potatis säck så är hon ändå vacker, shes born with it 😉 all kärlek till alla sköna människor som är med oss här på familjebloggen!

  Svara
 • Menade förstås bloggfamiljen & inte familjebloggen, ha ha ha!

  Svara