Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:24 | juli 8, 2009

Bio med barnen

Hej, fina du. Ikväll blev det ”Ice Age” på bio med barnen och två av deras kompisar. Även min kompis Jessica var med. Jag fick mina popcorn så jag var nöjd, fast att jag inte fick se den på engelska. Nu ska jag gå och sova. Sov gott, min vän.

Barnen på väg till bion i bilen.

Barnen på väg till bion i bilen.

Alva-Leigh, Mio, jag, William och Alexander.

Alva-Leigh, Mio, jag, William och Alexander.

Jag fick mina popcorn så glädjen var total.

Jag fick mina popcorn så glädjen var total.

Kram.


3 kommentarer3 kommentarer om “Bio med barnen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va mysigt! Och visst är det gott med Bio popcorn! Jag vill också gå och titta på Ice Age 3 med min dotter, men hon är inte så pigg på det. Hon är 15… 😉 Ha det!

  Svara
 • hej Hannah. några frågor till dig om amning.är facinerad över alla dina kläder som inte är amningskläder. hur bär du dig åt när du ska amma i vanliga tajta toppar. jag får inte till det själv. jag ammar just nu mitt fjärde barn och tycker man borde ha lite rutin men utan amningvänliga toppar tycker jag inte att det går så smidigt. eller har du andra kläder på dig när du ammar än på fotona? du gör oxå mycket med barnen och peter är hemma – pumpar du eller klarar hon sig så länge? känner mig helt låst än så länge så min man får göra allt det där kuliga som bio ect. och till sist vad anser du (och peter) om att amma offentligt ex fik och resturanger? många kramar christel

  Svara
 • ICE AGE är såå bra. Min idol e Sid :O)

  http://mammasuss.blogg.se

  Svara