Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:11 | juli 9, 2009

Bilder

Nu är vi äntligen framme och har sovit några timmar. Peter var tapper och körde hela vägen till Båstad, vi kom fram tre på natten. Tror du att vi kom iväg när jag skrev att vi skulle packa in och åka mot Båstad? Nej, du, det dröjde ett par timmar till :-).

Nu har jag lagt in bilderna i inlägget från igår och svarat på lite frågor idag. Barnen är och leker med en kompis, så vi ska passa på att vila lite nu.

Hej på en stund.

Hoppas att du får en fin dag, underbara du! 

All kärlek


8 kommentarer8 kommentarer om “Bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna och familjen!

  Tack för en jättefin sida! Har en fråga till dig Hanna. Varifrån kommer örhängen du bar på ert bröllop? De var verkligen jättevackra. Hoppas ni får en skön semester. Hälsn, S

  Svara
 • Hej hej..nu har jag äntligen internet igen, det har krånglat här! Så nu har jag läst igenom alla inlägg jag missat. 🙂
  Hoppas ni har det bra i Båstad och att vädret är bättre än här..här VRÄKER regnet ner!! Kram Malin 🙂

  Svara
 • Hej Hanna.
  Har varit inne på din blogg ett bra tag nu men aldrig lämnat någon kommentar så nu tänkte jag att det var dags :O)
  Vill bara skriva att jag gillar verkligen din sida och att få följa din vardag med din underbara familj. Har själv en son på snart 3 år och en dotter som är 3 månader så man känner igen sig många gånger i vissa inlägg och får sig därför ett gott skratt. Ha en underbar semester i Skåne-Båstad. Hoppas ni kommer få det underbart här nere, bara vädret blir lite bättre. (Bor själv inte så långt från Båstad)kramkram.

  Svara
 • Hej Hannah! Jag är ofta inne och läser din blogg, trevlig!!! Såg bilderna när du och barnen var på bio. I vintras var vi på skid sem och träffade Alexanders familj i Björnrike. Min son Max och Alex hade jättekul!! Jag har bytt mobil och tappat hans mammas mob nr. Förstår att inte du kan lägga ut det här men om du kan hjälpa Max att få kontakt med Alex igen hade jag varit jätteglad! Max pratar ofta om hur kul de hade. Ha en skön vecka i Båstad!!! Hälsningar Jenny Rafstedt

  Svara
 • Hej Hannah, jag vill bara skriva några rader till dig och berätta hur mycket jag tycker om dig och hur tacksam jag är att det finns människor som du. Ni har en sådan fantastisk möjlighet här att nå ut och påverka! Och det är så underbart att läsa om någon som vill sprida kärlek, värme och göra världen bättre. (istället för att skriva hur många glas champagne man drack på stureplan, hur mycket man väger dag osv osv). Det är inte lätt att vara ung tjej idag, men du gör det i alla fall lite lättare. Du är en sådan fantastisk förebild Hannah! Oj vad långt det blev nu, det enda jag egentligen tänkte säga var: DU ÄR VÄRDEFULL! ps. kan du hälsa Peter och Maggan att de är grymma också!

  Svara
 • Oj, ni måste vara ganska trötta vid det här laget!tänkte tipsa din man om veteranpoolen,men det gick inte att kommentera under hans inlägg nu!vet inte om ni har veteranpoolen i stockholm, med det har vi i jönköping!pensionärer som ni anlitar för ev hjälp med trädgårdsarbete mm! de har lång erfarenhet och är nogranna! ett tips bara,då jag kan se kämpandet med gräsmattan o alla tistlar mm! man bokar dem ett par timmar och hoppsan vilken fin gräsmatta och ev grusgångsresning!

  må så gott!godnatt! snart semester!!

  kram Helena

  Svara
 • Hej ”hejtillbloggfamiljen”. Det glädjer mig oerhört att du känner så. Det är tanken med sidan, att vi som läser och skriver ska sprida glädje och kärlek. Kanske är dagarna inte alltid är på topp, men vi delar med oss av annat än det som du skrev. Världen ser ju inte ut som man önskar, tyvärr, men det är bara vi människor som kan påverka det till det bättre. Kanske bara en droppe i havet med att denna sida, men det är tillräckligt om vi lyckas att glädja dig :-)! All kärlek och värme till dig.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Kul att resan till Båstad har gått bra :). Hoppas ni får en bra semester och att vädret blir bättre här. Det är inte jätte varmt och skönt här längre. Om du har vägarna förbi i ”Båstad city” så kom gärna in på Mittpunkten där jag jobbar endel. Skulle vara jätte kul att träffa dig och dina fina familj. Jobbar nu på lördag så kom in en sväng:).

  Varma kramar och kom ihåg att du lyser upp min dag med dina underbara inlägg!

  Svara