Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:30 | juli 10, 2009

Farbror Barbro

Nu när Mios hår torkat och lagt sig så ser jag att han ser ut som Farbror Barbro i håret. Det blev en liten mormorsfrisyr. Peter åkte ner till frisören med honom och bad de klippa till sidorna, så nu ser han ut som min Mio igen :-).

Bara den vinröda velourdressen som saknas eller en laxfärgad negligé.

Innan frisörbesök nr 2. Bara den vinröda velourdressen som saknas eller kanske en laxfärgad negligé :-).

Satt och lyssnade på pojkarna när de pratade med Liv. William berättade hur mycket han älskade henne och Mio utbrast högt ”Tack gode Gud för Liv”! Mitt hjärta smälte.

William diggar.

William diggar.

Det är verkligen härligt här. Stora skogar för Mio att skita i :-). Det är en vacker natur och perfekt att ta långa promenader med Liv. Har bestämt mig för att ta minst en timmes promenader varje dag. Jag har varit så lat senaste tiden och nästan bara rört  mig från huset ner till bilen. 

Mio badar trots dåligt väder.

Mio badar trots dåligt väder.

Dags för Urbans (Mariannes man) fantastiska matlagning.

Vi är hunriga!

Vi är hungriga!

Puss och Kram.


10 kommentarer10 kommentarer om “Farbror Barbro”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna!

  Nu var det ett tag sedan jag skrev något här. Barnen har varit ständigt sjuka med det ena och det andra efter deras vattkoppsepedemi så nu känner vi oss helt slut och jag orkar knappt med mig själv…

  Nu har iallafall maken också gått på semester och jag ser fram emot några veckor av lugn och ro och förhoppningsvis INGA MER SJUKDOMAR!!!

  Vad fina barnen är!! Mios mörka lockar är ju bara så himla fina…
  William är ett riktigt litet charmtroll och Liv, ja vad ska man säga…hon är ju bara så fantastiskt bedårande!

  Hoppas ni får det skönt där nere och lycka till med motionerandet. Ska själv försöka ge mig på några löpturer i sommar. Har till och med fått såna där tajta träningsbrallor av min man och presentkort att köpa nya löparskor för…så jag har inga ursäkter längre ;o)

  Må så gott fina du!

  Kram Lovisa

  http//www.thelifeoflovisa.blogspot.com

  Svara
 • Haha, ”stora skogar för Mio att skita i”.
  Och vad fin William blev i sitt hår. Säkert Mio också när sidorna var klippta. Men självklart är han söt även i farbror barbro frillan. Allt passar en skönhet som de brukar säga 🙂
  Och jag förstår att W och M säger sådana lovord för lilla Liv. Vem kan inte göra annat egentligen? 🙂
  Ha det underbart på er lilla minisemester. Och att vädret blir bättre snart. Här i Skåne ser det lika trist ut. Molnigt och kallt.

  All kärlek,

  Stor kram Martina

  Svara
 • Bra att man markerar då man inte är nöjd med klippningar mm! hoppas vädret blir bra!Din man var sugen på rose ikväll…då blir männen ofta ännu mer romantiska…och kramiga…hi hi

  kram

  Svara
 • hej Hannah!
  När ni hade kalas för William så la Magdalena ut ett kort på Isak när han sitter i någon sorts fåtölj. Vilket märke är det på den och var har ni köpt den. Den är riktigt snygg.
  Hoppas ni har en jätte bra semester i Båstad, trots vädret!
  Kram Emma

  Svara
 • oj vad jag skrattde när ja läste:stora skogar för Mio att skita i!!! Fniss, fniss! Hoppas ni får en skön semester.
  Många kramar

  Svara
 • Gud vilket härligt inlägg Hannah!! Log för mig själv när jag läste om farbror Brabro…var glad över att han VILL klippa sig iallfall, min minste totalvägrar, han ser ut som en 70-tals pojke….haha
  Kram

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Hej Hanna!

  Äntligen har det ordnat sig med min inloggning! (lång historia..) Har följt din blogg sedan starten och kollar den varje dag! Du skriver väldigt bra och man känner sig speciell när man läser din blogg! 🙂

  Ang Mios frisyr (som säkert blev väldigt bra när Barbro gav sig av… hehe) – var ändå glad att de HAR hår, min pojke är tre år och har inte mer hår än Liv 🙂 Skönt och väldigt praktiskt men visst vore det roligt med en liten rufstufs att klippa på 🙂

  Skriv på så fingrarna glöder!
  Kramar

  Svara
 • Haha..Farbror Barbro..det var roligt! 🙂 Och ”stora skogar att skita i” var ännu roligare!! 🙂 Skrattade för fullt när jag läste ditt inlägg!
  Hoppas ni får en fin lördag! Kramis Malin

  Svara
 • Hej=D

  Jag är suuuuuuuper glad över att du och Maggan bloggar…

  Har följt er sen…”You Got(What I want)”=D…
  Jag är 21 år så jag var ganska liten då men ändå…

  + det är verkligen roligt att läsa om era liv idag…

  Det har ju varit en hel del i Hänt Extra och Se och hör(mormor har dom hehe) Om ja både dig och Maggan..den senaste tiden.Även fast man vet att det är påhittat skvaller så vill man ju ändå veta sanningen…

  Så känns skönt att kunna klicka in här och läsa The real thing…Om du förstår…=)

  Läser även din man Peters blogg…Tycker att han skriver sina inlägg riktigt roligt ibland…=D.

  Men Du & Maggan är Guldvärda…Och ni är 2 helt fantastiska kvinnor som jag har lärt mig mycket av…

  Ta Hand om dig!

  Kram Jenny

  Svara
 • Hej Hanna. Vilka vackra barn du har. Så mysig blogg!!! Jag har en dotter som inte är så mycket äldre en din lilla tjej och en son(William) 3 år. Kolla gärna in min blogg!! http://www.williamisabelle.blogg.se

  Svara