Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:35 | juli 10, 2009

Frisörbesök och kossor på rad

Hej kära vän. Hoppas att allt är väl och att du känner dig lycklig. Vi har det jätte bra här i Båstad. Det är inte särskilt fint väder, men då passar vi på att göra tråkiga saker (enligt pojkarna) som att klippa sig och handla mat till helgens grillkvällar.

Efter lite övertalning fick jag äntligen pojkarna till frisören. William grät en skvätt, för han ville först inte klippa av sitt Johan Palm hår. Han fick behålla lie av längden uppe på huvudet, men det långa bak till rök illa kvickt.

Efter lite övertalning fick jag äntligen pojkarna till frisören. William grät en skvätt, för han ville först inte klippa av sitt Johan Palm hår. Han fick behålla lite av längden uppe på huvudet, men det långa bak till rök illa kvickt.

Igår fick vi en fantastiskt god middag, med silltallrik till förrätt och grillat till varmrätt. Avslutningsvis frossade vi i jordgubbar med grädde och glass.

Silltallrik.

Silltallrik.

9jag 9jagmio
Kyckling, chorizo och massor av sallad till. Gott!

Kyckling, chorizo och massor av sallad till. Gott!

Svärmor Marianne.

Svärmor Marianne.

Min underbara man.

Min underbara man.

Liv sussade gott i soffan med sin kanin.

Liv sussade gott i soffan med sin kanin.

Så här oerhört vackert bor vi...

Så här oerhört vackert bor vi...

...med denna utsikten. När man badar kan man plötsligt känna sig iaktagen. Då brukar det stå flera kossor på rad längst stenmuren och glo, bara två meter ifrån poolen :-).

...med denna utsikten. När man badar kan man plötsligt känna sig iakttagen. Då brukar det stå flera kossor på rad längst stenmuren och glo, bara två meter från poolen :-).

Gårdagen var en slappardag. Jag och Peter tog ju oss en middagslur vid 15 och vaknade vid 18 av att pojkarna och Marianne kom hem. Så det var inte så lätt för oss att somna på kvällen, Jag och Peter låg vakna till säkert två på natten och pratade.

Nu ska vi laga i ordning en sen lunch.

Vi hörs senare ikväll.

ALL KÄRLEK!

ALL KÄRLEK!


4 kommentarer4 kommentarer om “Frisörbesök och kossor på rad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såå jättemysigt och fint hus!lugnt och härligt!hoppas solen tittar fram lite med!annars är det alltid mysigt att krypa ihop i soffan då regnet smattrar utanför!

  Må så gott!

  kram Helena

  Svara
 • Vilket mysigt ställe, ni får det säker jättebra på er semster där.
  Var rädda om er.
  Kram

  Svara
 • Lite nyfikna frågor om Dig & Liv. Väntar själv på en liten tjej som beräknas komma om ca 4 veckor. Hur mycket ”vågade” ni förbereda innan bebis ankomst? Litade ni fullt ut på beskedet ni fått att ni väntade en flicka? Vilka reaktioner har ni fått på namnet Liv? Funderar själv på just Liv och pappan vill att hon ska heta det pga att jag och bebis var med om en trafikolycka för ett tag sedan då vi verkligen hade änglavakt. Har ni några smeknamn till henne?
  Jag ska mest troligt få en igångsättning lite tidigare och undrar vilka metoder du fick hjälp av?
  Vill passa på och tacka för en fantastisk blogg, följer både din & Peters med glädje, ni skriver så bra och roligt!! Ta hand om varandra och barnen. Varma kramar…

  Svara
 • sååå vackert ni har det! vill tillbaka, mina föräldrar är fortf kvar där nere, lyllos er/dem!! hm, hoppas vädret blir bättre.
  Såklart du inte vill berätta var ni bor, men undrar så om det ligger i sluttningen eller mer utanför själva Båstad?
  njut o ha det bäst! Kramar Lina

  Svara