Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:32 | juli 11, 2009

Inte mycket nytt från Båstad

Ja, du kära vän, här har det inte hänt så mycket idag. Jag och Peter ska lägga oss i soffan och titta på film nu. Här finns ingen videobutik att hyra film i, så vi köpte en på macken. Med tanke på att vi alltid får förseningsavgift när vi hyrt, för att vi aldrig lämnar i tid så blev väl detta dvd-köp inte så mycket dyrare :-). ”The International” heter den, hoppas den är bra. Gillar Clive Owen som spelar huvudrollen i alla fall, alltid något.

Vi tog en sväng ner till Torekov och promenerade runt i hamnen. Imorgon ska vi dit och fiska krabbor.

Vi tog en sväng ner till Torekov och promenerade runt i hamnen. Imorgon ska vi dit och fiska krabbor.

Det blev flottig pizza, hade jag fått bestämma så hade vi suttit i timmar och pillat räkor. Det får det bli imorgon istället.

Det blev flottig pizza, hade jag fått bestämma så hade vi suttit i timmar och pillat räkor. Det får det bli imorgon istället.

Pizza-älskare.

Pizza-älskare.

 Lite bilder från igår kväll.

Strike a pose.

Strike a pose.

Gårdagens trevliga middagssällskap.

Gårdagens trevliga middagssällskap.

 Åter till dagen som varit i det lugnaste laget.

Jag blev så trött av att inte göra något, så jag somnade med min älskade lillprutt.

Jag blev så trött av att inte göra något, så jag somnade med min älskade lillprutt efter lunchen. Peter hade smygfotat oss.

Nej, nu måste jag sluta. Peter ropar att han tänker sätta på fimen om jag inte kommer nu. Fasen, jag måste lägga ut syrrans också, för nu pep det precis till i min mobil med ett inlägg från syrran i  Frankrike.

Varma, kärleksfulla kramar till DIG.


7 kommentarer7 kommentarer om “Inte mycket nytt från Båstad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • såå go bild på dig och lilla Liv sovande!skönt att bara vara och koppla av!

  varm kram

  Svara
 • Va fin bild på dig=)

  Svara
 • Du är strålande vacker! =)
  Vill också tillägga att jag bor bara 2-3 mil från båstad, ni gör rätt i att ta lite semester här nere… Kan även säga att jag tycker ni ska besöka Viken, otroligt vacker ställe ut med havet.. Mysigt att bara gå en runda vi havet, och lilla hamnen. =) Bara ett tips..=) Puss på dig!

  Svara
 • Hej på er, vad mysigt ni verkar ha det. Och bättre väder än här, läste precis att det ska bli regn imorgon med. Råkade ut för samma sak idag, nämligen smygfotad när jag sov. Var ju dessvärre inte lika vacker och rofylld som du på min bild. Tänkte även på vad lik Magdalena du var när du sov. Allt bästa till er i Båstad.
  Kram Jessica

  Svara
 • Ni är så fina allihopa 🙂
  Ta hand om er och njut av Båstad 🙂
  <3 liga kramar Catarina

  P:S Gudomlig bild av dig och Liv D:S

  Svara
 • hej hannah!

  jag undrar var du köpte din locktång? (Alltså den Wella ProCurl) tacksam för svar! x

  Svara
 • Vad är det för rouge du har på bilderna?

  Svara