Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:50 | juli 12, 2009

Regn och tungrullning

Ännu en dag som går i pruttvädrets tecken. Det har regnat nästan hela tiden, men nu är det uppehåll så barnen är ute på skattjakt. Jag sitter och tittar på Liv. Bara på några dagar har det hänt så mycket. Hon kan efter en stunds kämpande vända sig från rygg till mage, hon har skrattat med ljud och hittat sin tunga. Den rullas runt i munnen som en liten propeller och åker ut och in hela tiden. 

Tungrullning.

Tungrullning.

livtunga2

Nu kom pojkarna in, de hittade skatten som hängde i ett träd. En påse med smutsiga kalsonger :-). Som pris för att de hittade den så ska de få en påse chips, för det är inga glada miner över skatten.

Det var en vacker kväll igår. Peter tog med pojkarna ut i kohagen, men det fanns inga kossor. Jag var ju hemma.

pojkarna1
?

?

Inga kossor så långt ögat kan nå.

Inga kossor så långt ögat kan nå.

Hoppas du har en fin dag.

Puss på dig!


6 kommentarer6 kommentarer om “Regn och tungrullning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • det är verkligen ett mirakel varje gång de små utvecklar en ny färdighet…
  Det väntas en ny värmebölja nästa vecka-myyys

  Svara
 • Så söt Liv är. Undra vad nästa upptäckt är 🙂

  Haha, fick mig dagens första skratt när jag läste ” jag var ju hemma”.
  Men du är dock ingen kossa.

  Hoppas det blir lite bättre väder för er snart. Och här i skåne också hoppas jag. Fast jag börjar min sommarvik imorgon. Men är ledig rättså några dagar ändå,hoppas på sol!

  Ha det underbart, KRAM!

  Svara
 • Ni får väl åka till Liseberg i Gbg. Där är ju massor att åka för barn mycket mer än Grönan. Annars får ni väl åka till Busfabriken i Halmstad (stort lekland inomhus). Annars kan jag rekomendera Hembygdsparken i Ängelholm. Där kan man även åka en båt på Rönneå. Hoppas ni inte slår ihjäl varandra i tristessen. Och du underskatta inte en runda minigolf det älskar våra barn. Massor av kramar från mig.

  Svara
 • Jag kan tipsa om ”Äventyrslandet” i Halmstad som ligger på vägen ut mot Tylösand. Det tar ca en halvtimme, drygt, med bil från Båstad dit. Där finns bad, dinosaurier, karuseller, hoppmattor mm. Helt ok för barn i William och Mios ålder. Vill man kan man sedan ta sig några hundra meter ned mot Simstadion (Brottet) där det finns ett poolområde med en vattenruschkana o pooler i olika storlekar. Gratis inträde och fri parkering. Mina barn älskar dessa ställen.

  Svara
 • …Äventyrslandet har inträde och är alltså inte gratis men Simstadion är det.

  Svara
 • Vilken VACKER bild på William och Mio!

  Svara