Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:11 | juli 17, 2009

Middag och bad

Kära vän, hoppas att allt är väl med dig. Här skiner solen och allt är toppen. I gårkväll hade vi middag här med vänner, det var verkligen trevligt. Pojkarna älskar när Peters kompisar kommer, så de kan busa och putta i dem i vattnet. De är ju nästan som barn hela gänget :-).

Innan alla gäster kom så gick vi en promenad.

Innan alla gäster kom så gick vi en promenad.

Vi är två riktiga pruttar, eller Maggan är mer en mök.

Vi är två riktiga pruttar, eller Maggan är mer en mök.

7middag
Jag och fina Max, som helt ogenerad badade naken senare på kvällen.

Jag och fina Max, som helt ogenerat badade naken senare på kvällen :-).

Maggan är en badkruka, men gillar att titta på de som badar.

Maggan är en badkruka, men gillar att titta på de som badar.

Ska vi iväg och äta räkor och fiska krabbor i Torekov snart, men innan dess ska vi ta TBE-vaccinet mot äckeldjuren. Kanske tar vi en sväng till stranden också, men bara för barnens skull. Jag verkligen avskyr att ligga på stranden.

Älskade lilla Liv.

Älskade lilla Liv.

Vi höres.

All kärlek.

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Middag och bad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej i solen!
  Är ingen av Peters kompisar ngt för Maggan ;o)
  Här i Göteborg skiner solen mé och snart är det dags att åka till Fjällbacka och njuta av helgen!

  //U

  Svara
 • Hej Hannah!vad kul det är med vänner och bara ses och sitta och prata,bada och ha det6 trevligt!så stor lilla Liv har blivit,händer verkligen så mycket nu!Här i jönköping skiner solen och det är hett,man får njuta nu för jag hörde just att ett ihållande regnväder är på väg som ska hålla på i 9 dagar…puuh,en sida kvar5 att måla på huset som nu blir så vitt och fint!nu ska jag hoppa in i duschen, sedean ska vi ner en stund till piren här i jönköping och ta lite gott att dricka och äta och titta på folk!Så till er som har vägarna förbi jönköping, så finns det flera fina och bra resturanger på piren som går ut i våran sjö vättern…..!Må så gott!

  kram kram

  Svara
 • hej!
  har en liten fråga, hur länge kan du ha ditt löshår i tills du måste sätta om det?
  kram kram 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Om ni har tråkigt ngn dag när ni är i Båstad & är sugna på glass, kan jag tipsa om hemmagjord italiensk glass gjord på endast naturliga råvaror. Helt ljuvlig glass!!! Det ligger i Halmstad & heter World of Riccardo http://www.riccardo.se/
  Kramar!

  Svara
 • hej! Du har så otroligt snygg topp och kjol, från vart? Kram!

  Svara