Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:47 | juli 18, 2009

Radio och regn

Halloj! Jag blev ju som sagt övertalad att följa med syrran ut en sväng i går, och det blev riktigt trevligt. Vi gick på den årliga ”Tennisfesten” här i Båstad. Jag glömde tyvärr min kamera och förbannar mig själv för det, förlåt. Festen var i alla fall arrangerad av champagnemärket Moet, så det bjöds så klart på det och jordgubbar doppade i vitchoklad och annat gott småplock. Det var en uppsjö av olika kända ansikten och press. Allt från ”Robinson Angelika” till Lena Olin, fotbollsspelare och deras fruar. En som verkligen gjort ett gott intryck på mig och som verkligen är trevlig och har fötterna på jorden är Helena Seger, Zlatans ”fru”. Maggan som är snygg och singel var uppvaktad och drog killar till sig som flugor till skit (hm, konstig jämförelse :-)), men vi sket i dem och hade kul tillsammans :-). Jag smet dock hem vid ett,  min kära syster  följde mig till taxin och såg till att jag kom hem ordentligt, sedan försvann hon tillbaka in på festen, till alla flugor :-).

Maggan i min klänning från Odd Molly och jag i ny top från Filippa K och jeans Zara. Det blev ingen klänning som jag först tänkte. Bilden lånad från Helsingborgsbladet.

Maggan i min klänning från Odd Molly och jag i ny top från Filippa K och jeans, Zara. Det blev ingen klänning som jag först tänkte. (Bilden lånad från Helsingborgsbladet).

 

Snart ska jag till Radio Båstad för en intervju. Det är riktigt skitväder, grått och regnigt.

Hörs sen.

Puss kram.


2 kommentarer2 kommentarer om “Radio och regn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag följer varje liten bild å rad, tro inget annat! Även om jag suger på att kommentera numera :/ Suck på mig! Fullt ös hemma hos mig oxå, sommaren som spökar? 🙂 Ni ser ut att må så jätte bra, alla bilder på familjen strålar.. lilla Liv växer, riktigt skoj att få ta del av utvecklingen! Synd att du glömde kameran igår.. (ska snart titta in på Maggans blogg å se om hon hade mä sin)…Puss å kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

    Svara
  • Du ser hur trevligt det oftast blir då man inte riktigt är på hugget! Här i jönköping är också skitväder idag!

    kram

    Svara