Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:19 | juli 18, 2009

Sladdlös

Inte nog med att jag glömde kameran igår kväll, idag råkade syster ta fel sladd och tog min när hon åkte hem. Så nu sitter vi båda med varsin kamersladd, med varandras, så ingen av oss kan sätta in bilder! Hon trodde att hon hade en hemma och jag får väl helt enkelt köpa en ny imorgon. Det är inte första gången jag får strul med sladdar och annat till kameran. På vissa datorer kan man ju sätta in minneskortet direkt i datorn, men icke i denna, så klart!

Du får tyvärr vänta till imorgon, då ska jag ge dig bilder och berätta om dagens radiobesök och annat :-).

Nu är det dags att krypa ner under täcket och sätta på en film. Utanför regnar det, ljudet av  regnet som smattrar mot fönsterna och det svaga mullret från åskan långt bort i fjärran är rogivande på något vis. Liv sover i min famn och pojkarna ligger i sin koja i vardagsrummet, gjord av husets alla kuddar och filtar och äter lördagsgods och pratar om tjejer :-).

All kärlek och hopp om en fortsatt härlig helg.


6 kommentarer6 kommentarer om “Sladdlös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej hannah! läste din mans blogg och såg er fina skötväska. vart kan man få tag på denna? tacksam för svar. piiist, din blogg är bara så bra! du känns som en vän. kanske låter konstigt men så är det. njut ordentligt i båstad och ät lite skaldjur åt mig med =) all lycka /sofie

  Svara
 • Hihi vilka gulliga pojkar du har! Nu ska jag också lägga mig och se en film. Ha en fortsatt bra helg fina Hanna. Många kramar!

  Svara
 • Du får hålla i sladdarna så inte maggan tar dom fler ggr. Hoppas att filmen var bra som ni såg ikväll.. Missade ni mums mums ifrån Gröna Lund ikväll?

  Svara
 • HEJ FINASTE HANNAH.LÄSER BÅDE DIN MAGDAS OCH PETERS BLOGG MED STOR GLÄDJE VARJE DAG.HOPPAS NI HAR EN RIKTIGT SKÖN SEMESTER NERE I BÅSTAD.VI VAR DÄR NU I VECKAN.TRODDE JAG SKULLE SE DIG MEN NEJ DET GJORDE JAG INTE.EN STOR KRAM FRÅN M.

  Svara
 • Känns det skönt att vara hemma igen? Ni hade nog bättre väder nere i skåne dock.. 🙂 Idag är det ju inte så trevligt här i kommunen.

  Svara
 • […] 18 juli 2009 kl 21:39 […]

  Svara