Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:11 | juli 20, 2009

Drömmar och städning

Det måste vara något allvarligt fel på mig och Peter. Det är samma visa varenda gång vi ska iväg. Vi bestämde oss för att gå upp tidigt, (och med tidigt menar jag runt tio!), städa i ordning huset,packa och fara vid senast ett. Jag sitter fortfarande i pyjamas, Liv sover, Peter ”läser tidningen” på toa och vi är långt ifrån färdiga för att åka. Vi har i och för sig inte någon steress till något, men det är bara grejen med att vi är så förslappade, men det får man vara på semestern. Så nu ska jag kasta bort mitt dåliga samvete och självförakt :-).

Kan inte låta bli att drömma mig bort till förra sommaren, när det regnar och blåser utanför fönstret. Vi prickade in fem fantastiska dagar i Skärhamn förra sommaren. De finaste dagarna på en annars regnig sommar. Jag och Peter fick låna en väns föräldrars hus och sjöbod.

Varje morgon åt vi frukost i solen på bryggan till sjöboden.

Varje morgon åt vi frukost i solen på bryggan till sjöboden.

Vi satt hela kvällarna på bryggan, drack vin, spelade spel och njöt av den vackra utsikten.

Vi satt hela kvällarna på bryggan, drack vin, spelade spel och njöt av den vackra utsikten.

Självklart så kom syrran och hälsade på oss de tre sista dagarna. Peter lyckades övertala oss två att hoppa från bryggan, den var några meter från vattenytan och vi är mer typerna som går ner i vattnet med hjälp av en stege. Så det var väldigt stort och modigt av oss :-). Jag gör spiken och Maggan grodhoppet.

Självklart så kom syrran och hälsade på oss de tre sista dagarna. Peter lyckades övertala oss två att hoppa från bryggan, den var några meter från vattenytan och vi är mer typerna som går ner i vattnet med hjälp av en stege. Så det var väldigt stort och modigt av oss :-). Jag gör spiken och Maggan grodhoppet.

Peter dök i lite mer graciöst.

Peter dök i lite mer graciöst.

Så här kunde vår lunch se ut. Färska skaldjur från den lokala fiskeboden.

Så här kunde vår lunch se ut. Färska skaldjur från den lokala fiskeboden.

Vi har alltid kul ihop. Ibland blir dock Peter galen på oss och vår humor!

Vi har alltid kul ihop. Ibland blir dock Peter galen på oss och vår humor!

2jagmug
Här lämnar vi vårt lilla paradis en stund med båt, för att åka och äta.

Här lämnar vi vårt lilla paradis en stund med båt, för att åka och äta.

Middag och kärlek i solnedgången.

Middag och kärlek i solnedgången.

Nej, nu måste jag sätta igång så vi kommer iväg, drömma kan jag göra senare.

Puss och kram.


16 kommentarer



16 kommentarer om “Drömmar och städning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är bra vacker du Hannah=)
  På lördag åker vi till Skanör mannen o jag. hoppas dock att vädret blir bättre så vi kan ligga på stranden o mysa hela helgen. Tack igen för vinsten. kram Jessica

  Svara
 • Ni är så fina ihop, ta vara på varandra! Kärleken är den finaste gåva man kan ge och få :o)
  //U

  Svara
 • Hej,
  jag blev medlem bara för att få skriva till din syster men hittade inte hennes blogg,
  Jag läste klart hennes bok igår, borde ha läst den för länge sedan, men det har inte blivit av. Jag har nog aldrig känt eller sett en person som din syster Magdalena,, så stark och underbar, i mina ögon är hon det vackraste jag sett, speciellt inifrån. Hon har ändrat mitt liv, det kan verka konstigt men när jag läste boken började jag undrar varför jag alltid såg ner på mig själv, varför jag inte tyckte jag var värd att höra ett fint ord. jag såg mig själv i henne och kan kanske idag göra något åt det jag sitter fast i.Största lyckan skulle få träffa henne och få råd:) ville bara lätta på hjärtat för hon har gjort men en tjänst som hon inte vet av,,, Tack Maggan.

  Svara
 • Ni är så fina! Du och dina systrar är två starka inspirationskällor – speciellt till mig som är ung mamma till min lilla flicka Joline, föddes inte alltför långt efter Liv.

  Lycka till med allt! Ni är grymma! 🙂

  /Daniella/ http://vitre.webblogg.se

  Svara
 • Du och din syster – skulle det självklart stå! 😉

  Svara
 • Vill bara säga att jag e glad att du finns! Speciellt en dag som denna, då man e lite nere, så går man in här o läser och känner sig genast lite piggare! Tack! 😉

  Svara
 • Hanna hanna, jag tycker ni skall besöka skärhamn ett jättebra ställe! och tycker även du skall besöka en fantastisk vacker ö som heter Åstol!
  du kommer inte ångra dig.!

  Svara
 • Hej fina!!

  Skulle vilja åkt till slussens pansionat i kväll(men barnvakt fanns icke) och kollat in Moneybrother, slussens pensionat ligger på orust(med tanke på västkusten)..rekommenderas…
  Ha en fortsatt fin semester…
  kram

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Hej fina Hannah..
  Jag vill fråga dig en liten privat fråga och hoppas och önskar att du vill svara på denna idiotiska kanske lite löjliga fråga..
  Vad är det du har för inplantat, de verkar vara så fin form, det finns ju så många att välja på nu förtiden men du verkar nöjd iaf..
  Hoppas du inte tar illa vid dig, hade nog reagerat om jag fått frågan MEN är lite nyfiken.
  Kram tack för fin blogg!

  Svara
 • Helt rätt att ta det lugnt på semstern! Din Mio är ibland lite lik min syrras yngsta (som för övrigt har fått nån hang up på magar…). Dom verkar i alla fall va lika busiga 😉 Kolla min blogg får du se: http://limelight.blogg.se

  Kram
  Anna

  Svara
 • Hannah! Snälla du måste säga var och hur du gjort dina läppar? är det”fett” du lagt in el vanlig restylane…?

  MVH Sandra

  Svara
 • Hej!
  Underbara minnen lever man länge på!
  Underbara bilder.
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Oj va snygg du är på bilden på bryggan!! Det är du iofs alltid!
  Hoppas ni får bättre väder nu och lika mysiga dagar i Falsterbo som ni hade förra året!
  Njut av lugnet m Peter och Liv, snart är dina pojkar tillbaka igen!!
  Ta hand om dig, kram

  Svara
 • Så fint och mysigt det verkar vara i skärhamn!har aldrig varit där!Ja du,ingen stress på semestern….men ni brukar ju komma iväg lite sent…det har du ju alldeles rätt i!snart bär det av till tylösand en vecka,hoppas på lite solglimtar,vädret är ju helt korkat nu…ösregn,sol,ösregn..vet hur mycket man saknar sina små älsklingar då de ska iväg med pappa eller hälsa på någon annan, men då laddar vi om med nya kärleksfulla krafter,och vips…så är våra små älsklingar tillbaka igen!

  Må så gott nu o njut av varandra!

  kram kram

  Svara
 • Hannah, både du och din syster m familjer är så välkomna tillbaka hit till Tjörn och Skärhamn. Tyärr kan vi väl inte stoltsera så mycket med vädret som det ni hade förra året. Idag är det faktiskt strålande sol, men det blåser kuling. Många kramar från Tjörn (Rönnäng)

  Svara
 • Vilka fina bilder på dig, din syster och Peter. Du och din syster är otroligt vackra! Brukar titta in här och läsa om vad ni har för er. Du verkar vara en så varm och fin människa. Det är människor som du som verkligen insprirerar mig. Ha en bra semester. Kramar

  Svara