Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:33 | juli 23, 2009

Snart är det tävling!

Kära vän. Hoppas att du mår bra. I dag skiner solen här i Falsterbo, och då ska vi så klart åka upp till Båstad igen, där det tydligen ösregnar!

Jag har fått äran att få köra runt i en Peugeot 308 cc i en vecka, en vit ”cabbe”. Lite svårt att åka nercabbat med Liv, men nu när solen skiner så har jag tagit mig en sväng ner till havet och Liv har varit med Peter.

Har tagit en raggarrunda och spanat!

Har tagit en raggarrunda och spanat!

På måndag, och inte ikväll som jag skrev tidigare (blev lite ivrig!), kommer vi lägga ut en tävling där du också kan få chansen att få köra omkring i denna härliga bil i en vecka och njuta av solen som nu äntligen ska komma tillbaka. Så håll ögonen öppna så kan den bli din!

Puss och kram.


3 kommentarer3 kommentarer om “Snart är det tävling!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men det va ju synd…ska bli skönt väder här nere i sydskåne lagom till Möllevångsfestivalen&Skatetävling på Stapeln.Ni borde stanna här nere för tusan:-)

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har en liten fråga som jag hoppas du svarar på 🙂
  Jag har en liten flicka på snart 3 veckor som ja tänkt o börja ge napp för det kan vara lite gnälligt ibland . . .
  Och jag har sett på foton här att söta lilla Liv har napp och min fråga e när började ni ge henne napp?? om ja får fråga !
  Tacksam för svar //
  Isabella

  Svara
 • Ohhoj vilket åk!hoppas din nercabbade biltur var härlig!hua för vädret här i jönköping….åker ner till tylösand på söndag o semestrar…vore skönt om solen kunde visa sig!

  kram kram

  Svara