Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:34 | juli 24, 2009

Götlaborg

Idag är jag en dålig bloggvän för mina vänner har förbjudit mig att sitta framför datorn. Är i min favoritstad Göteborg. Min man håller inte med mig så diskussionerna är många. Har ätit en fantastisk lunch och nu är jag uppe och gör mig i ordning inför kvällen. Ville bara önska dig en härlig kväll och imorgon lovar jag att visa allt som har hänt.

Stor kram från underbara Göteborg!


9 kommentarer9 kommentarer om “Götlaborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah min dotter är oxå i Göteborg o bor på Gothia hotell som ligger mitt emot Liseberg. Ni får ha tålamod om ni skall åka något inne på Liseberg för dom sa det var så mycket folk o minst en timmes väntan för att åka dom olika karusellerna där inne. Dom har faktiskt tittat efter dig o Peter o Liv på stan idag.. Ha en super trevlig kväll..

  Svara
 • Go´kväll! 🙂 Ja Göteborg är underbart..fast jag bor numera i Kungälv sen två år..det duger det med. 🙂 Hoppas ni har det kul, men det har ni säkert! Kramis Malin

  Svara
 • Vad glad jag blir!! Favvostad Götet liksom!! Här bor ju jag!!
  Kommer allt i håg dig och din syrra på busstråk som Havanna Bar och Park Lane, haha
  Those were the crazydays…nu sitter man här med man och 3 barn, men tur är väl det!! haha

  Kram

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Ha det gott

  Svara
 • Hejsan Hannah! Ha en bra helg i Göteborg. Tack för en super bra bloggsida. Kram Marie i Falun.

  Svara
 • HEJ HANNAH.HA EN RIKTIGT SKÖN OCH ROLIG HELG I GÖTET.KRAM M.

  Svara
 • Hej Du Fina, och välkommen till Göteborg!!!! Hoppas Ni har det trevligt, och även Peter Du får jobba lite med honom, För Göteborg är en härlig stad, men jag bor ju här, lite reklam skadar inte Kramar Lena

  Svara
 • Ajajaaaaj!
  När jag träffade min sambo för X antal år sedan så slängde jag ur mig ”götlaborg” så där i förbifarten. Och DET var inte poppis! Han är från Göteborg….! Vet inte varför, men han hatar verkligen ”götlaborg”. Använd det sparsamt när du är där*s*
  Själv åker jag snart till Göteborg för att kolla MAdonna*yeey*

  Kram Ullis
  http://hararjagigen.blogspot.com/

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har en liten fråga som jag hoppas du svarar på
  Jag har en liten flicka på snart 3 veckor som ja tänkt o börja ge napp för det kan vara lite gnälligt ibland . . .
  Och jag har sett på foton här att söta lilla Liv har napp och min fråga e när började ni ge henne napp?? om ja får fråga !
  Tacksam för svar //
  Isabella

  Svara
 • […] skriver: 
25 juli 2009 kl 15:59
Hej […]

  Svara