Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:28 | juli 25, 2009

Det ska va husvagn…

Kära Du, nu är jag tillbaka! Kom hem från Göteborg vid fyra tiden idag. Vi har verkligen haft det bra. Bott på hotell, ätit god middag och varit med fina, roliga vänner. Är lite deppig för det blev inget Liseberg i går. Det var på tok för mycket folk för att orka köa in dit, och till attraktionerna var det säkert minst fyrtio minuters väntetid. Jag hade verkligen sett fram emot det, men blev nedröstad av resten av gänget pga att det var så fruktansvärt mycket folk. Får ta det en annan dag :-(. Jag tycker så mycket om att vara i Göteborg, alla känns så mycket gladare på något vis. I Stockholm kan det ibland vara lite drygare och så mycket till leenden ges sällan till en okänd på stan. Där är det helt enkelt fler ”Goa Gubbar” :-). 

Vi åt lunch på hotell Avalon, där vi bodde.

Vi åt lunch på hotell Avalon, där vi bodde.

Klart att det blev räkor till lunch. Det måste man äta när man är i Göteborg.

Klart att det blev räkor till lunch. Det måste man äta när man är i Göteborg.

Det stilsäkra paret Jesper och Angelika.

Det stilsäkra paret Jesper och Angelika.

Malin och Niklas. Malin jobbar i Jespers butik Spirit i Malmö, hon brukar hjälpa mig att hitta snygga kläder. Sådant som ser trist ut på galjen, men som är snyggt på. Hon har full modekoll.

Malin och Niklas. Malin jobbar i Jespers butik Spirit i Malmö, hon brukar hjälpa mig att hitta snygga kläder. Sådant som ser trist ut på galjen, men som är snyggt på. Hon har full modekoll.

Vi åt en god brunch på ett ställe som heter SoHo."Clubba" och smoothie.

Idag åt vi en god brunch på ett ställe som heter SoHo. En "Clubba" och smoothie blev det.

Vi åt middag och gick ut på kvällen. Somnade säkert inte förrän på morgonkvisten. Kul hade vi i alla fall, och trots lite huvudvärk i dag, så var det värt det. (Bilder från vår utekväll kommer snart, väntar på att få de mailade. Hade själv inte kamera med mig ut). 

Innan vi for hem så var vi på en Outlet i Kungsbacka. Fyndade massor av fina plagg från Filippa K. Det var 50% på outlet priset, så en tröja som kostat 800 kr, köpte jag för 200 kr. På vägen till Båstad åkte vi förbi Ullared och jag försökte övertala Peter att svänga in på Ge-Kå´s som ligger där. Har aldrig varit där, men har läst om det. Med tanke på min förkärlek till Lågprislador och Rusta-butiker, skulle jag säkert älska detta lågprisvaruhus. Peter höll på att spy i mitt knä av bara tanken på att åka dit, så det får bli en annan gång. Kunde se framför mig hur han kastar av mig på Ge-Kå´s parkering, för att gasa där ifrån och aldrig mer hämta mig.

Freeport i Kunngsbacka.

Freeport i Kunngsbacka.

Här kan jag se mig själv dragandes på en kundvagn, och Peter som helst av allt bara vill skjuta mig :-).

Här kan jag se mig själv dragandes på en kundvagn, och Peter i släptåg, som helst av allt bara vill skjuta mig :-).

Ja, vårt nomadliv fortsätter, och i morgon eller dagen därpå drar vi vidare. Vi vet inte vart, men det är rätt mysigt. Skulle så gärna vilja ha en husbil eller husvagn. Då kan man ju stanna och sova var som helst. Skulle vilja bo på en camping, men den tanken får Peter också att vilja spy på mig :-). Jag ska allt omvända honom, min älskade man! 

Efter en tripp till Götet och shopping, vänatde en god middag här i Båstad. Peters systers barn Tim och Amanda är också här.

Efter en tripp till Götet och shopping, väntade en god middag här i Båstad. Peters systers barn Tim och Amanda är också här.

Efter middagen ringde min mat-och sovklocka och det var dags för en vilostund på soffan. Blev väckt en timme senare. Skönt!

Efter middagen ringde min mat-och sovklocka och det var dags för en vilostund på soffan. Blev väckt en timme senare. Skönt!

Har varit så skönt att bara slappat idag, men har haft ett sting i hjärtat av dåligt samvete för att jag inte har skrivit, förlåt.

Nu ska jag snusa på Liv och lägga henne på mitt bröst och sova. 

All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Det ska va husvagn…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah, omvänd Peter så du får åka till Gekås nästa gång 😉 Jag fyndar jättefina tunikor gång på gång jättebilligt och det finns allt från himmel och jord! Så får du omvända hans syn på Götet också, hihi!

  kram från Mia i Götet
  http://www.hemochlycka.se

  Svara
 • Hej Hanna, jag och min sambo var oxå upp i Göteborg över fre/lör. Men vi tog Freeport på vägen upp och Liseberg, men köerna till karusellerna var för långa. Bara gick runt och myste. Gekås blev der igår på vägen hem. En runda till Ullared är aldrig fel, hittade saker från både Lindex och Hemtex under halva priset där.

  kramiz
  Magdalena

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du måste verkligen åka till Gekås någon gång. Har precis kommit hem därifrån, man kan verkligen fynda. Perfekt att åka dit där när man har barn och handla på sig lite. Man kan hitta allt där!! Kom hem med åtta fullastade påsar!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Synd att du missade Gekås, har du aldrig varit där, måste du åka dit.. Rusta är inget emot va Gekås är.. Tror inte ens Peter blir besviken! =)

  Svara
 • Hej Hannah! Lite lågprisshopping är aldrig fel! Jag ska försöka göra fin tpå balkongen. Eftersom jag varit borta i 3,5 vckor i Kina så fixade jag iget annat än penséer. Dessa är det inte mycket kvar av just nu! Man skulle vilja göra massor av trevliga saker på semestern men kommer inte hinna med hälften! Ta hand om er! kramis

  Svara
 • Men ni har väl semester…då får det vara lovligt att det blir färre inlägg.

  Vi har GK´s som utflyktsmål 1 grr/år. Bor på Motellet så att man kan dra kundvagnen ända fram. Sedan kalasar vi på medhavd pastasallad och vin, sedan manekängar vi för varandra…nästa morgon fortsätter vi att shoppa innan det är dax att sätta sig i bilen för att åka hem.
  Helt galet kul!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tillhör dem som inte brukar skriva kommentarer men har varit inne varje dag den senaste tiden för att följa bloggen. Jag tycker du har en av Sveriges trevligaste bloggar. Och du är fantastisk på att uppdatera den. Ni ser ut att ha en härlig semester. Önskar man själv fick åka i väg på en sådan. 🙂
  Ha en forts. skön semester!
  Kram

  Ps: Peters blogg är toppen den oxå. 😉

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag flyttade från Stockholm till Göteborg för snart fem år sedan och trivs sååå bra. Precis som du skriver så får man leenden från främmande människor när man går på stan. Folk är mer hjälpsamma och inte så ego och självupptagna som i Sthlm. Ser att ni prickat in några mysiga ställen när ni var i Götet. Kul!!
  Måste dock hålla med Peter när det gäller Gekås. Dit vill jag inte ens om jag får betalt för det. Ha en underbar dag. Många kramar från mig.

  Svara
 • Så synd att ni missa Gekås. Granne med Gekås ligger ett motormuseeum som Göran (som grundade gekås) har samlat till. Det kallas för gubbdagiset för dit går karlarna när tanterna ska in o shoppa. Fixa annars en tjejresa. Det är det många som gör. Bor i stuga på Gekås-camping.

  Svara
 • Ja du, husvagn är grejer =) Är halvt uppväxt i en då vi ALLTID semestrade så när jag var liten. Sambon o jag lånade faktiskt pappas vagn förra sommaren och det var lite mysigt som förr! Jag backar dock Peter på Ullared… Kram Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Gekås är PARADISET!! 🙂 Stooort och det finns hur mycket billigt som helst!! Dit måste du åka!! Vi brukar åka ner ca två-tre ggr om året. På våren, hösten och innan jul (för att köpa julklappar..speciellt till barnen).
  Kanal 5 håller ju på att göra en serie om Gekås nu..som kommer i höst tror jag?? Den måste jag se! 🙂 Kram Malin

  Svara