Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:44 | juli 27, 2009

Tävling i samarbete med Peugeot

Nu har du chansen att vinna en härlig vecka med ”min” Peugeot 308 cc. Jag har haft lyxen att låna denna snygga bil i en vecka och nu är det din tur. Vill du låna bilen i en vecka med full tank? Tänkte väl det. Allt du behöver göra är:

1) Skriv en motivering på din blogg varför just du vill vinna en vecka med Peugeots nya pärla. Filma, fota, skriv – som i krig och kärlek är alla medel tillåtna. Länka ditt tävlingsinlägg bland mina kommentarer till detta inlägg så jag lätt kan hitta er.  Den bästa motiveringen vinner. Lägg gärna upp länken till www.peugeot.se i inlägget. 

2) Har du inte en egen blogg men ändå vill tävla? Inga problem. Skicka en motivering till [email protected] samt svara på hur många olika storlekar på motorer som 308 cc erbjuder. Svaret hittar du på www.peugeot.se.

Sista anmälningsdagen är söndagen den 2:a augusti.

biltavling1

Lycka till!

 

  


4 kommentarer4 kommentarer om “Tävling i samarbete med Peugeot”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här