Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:05 | juli 28, 2009

Husbils och hotelljakt

Nu har jag äntligen lyckats övertyga Peter att vi ska hyra en husbil nere i Skåne. Har försökt att få honom till en Camping-Mulle i alla år men har aldrig lyckats. Nu har jag suttit som en galning på internet och försökt hitta en husbil men hittar inte en enda som är ledig. Min plan B är att hitta ett trevlig hotell på den skånska östkusten men jag har ingen koll. Så nu behöver jag tips från er skåningar på olika hotell eller om det finns någon husbil för uthyrning. Hjälp!

Kram.


11 kommentarer11 kommentarer om “Husbils och hotelljakt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan Hannah, Peter, Liv och killar!!
  Första gånger jag skriver till Dig, men jag läser Din samt dom andras bloggar flera gånger dagligen.
  Jag är en Skånetös och älskar Skåne.
  Bor nästan Mitt I Skåne faktiskt!!
  Ang husbil osv…har min svåger en mega stor husbil som han ev hyr ut.
  Den är utrustad med allt!!!
  Jag kan ”checka” om den är ledig…när isåfall?
  Vi skall själv låna den mellan 8-15/16 aug OM vädret blir bättre.
  Ystad måste Ni besöka…Kåseberga, Simrishamn, Kivik…osv
  I Ystad finns det ett underbart ställe som ligger vid stranden som heter Fritidsbaren.
  Ett måste!!
  Dom har världens godaste wienerbröd!!!
  Hannah med familj….hojta till om jag kan hjälpa er!!

  Ha en underbar afton.
  ias

  Svara
 • Hej Hannah o Peter ni måste åka till Kristianstad o titta det är en jätte mysig stad med massor utav butiker. I Kristianstad så finns Grand Hotell mitt inne i stan som skall vara jätte mysig. Ni måste även besöka Åhus som ligger ute vid kusten som är en trevlig sommarort där finns camping o så finns Strand Hotell som ligger precis ut till den fina sandstranden i Åhus. Där måste ni prova ål för det är en specialitet ifrån Åhus rökt ål o kokt ål o luad ål o stekt ål. Peter du förstår ju skånska när jag menar luad ål.
  Är själv född i Kristianstad o åker dit o shoppar för jag trivs med o handla där folket är jätte vänliga där. Hannah om du gillar smycken så skall du besöka Björn Nilssons Guldsmedsbutik som ligger på Östra Boulvarden 30 för dom gör mycket guld o silver smycken själv kanon duktiga.

  Välkommen till min del utav skåne.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det finns ett helt underbart ställe i närheten av Brösarps Backar som heter Drakamöllan, http://www.drakamollan.se. Fem minuter rätt in i skogen och det enda ljud som finns är antingen hästarna som gnäggar i hagen utanför eller fåren som bräker. Varje kväll serveras det middag på stora silverfat.
  Kram Helena

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag kan inte låta bli att tipsa om några guldkorn om ni ska besöka Österlen. Agda Lunds B&B i Kivik, supermysigt familjehotell där man är välkommen med små barn, i alla fall var vi det förra sommaren,samt Ravlunda bränneri. De har B&B,café, restaurang samt ett fantastiskt trevligt nostalgi museum med leksaker och bilar. Ett måste att besöka enl. mig. Åker ni till Åhus måste ni äta glass på tre toppar (tror det heter så)och äta gigantiska glassar. Lycka till!

  Svara
 • Hej Hannah !
  Drakamöllan är fantastiskt, har själv varit där flera gånger. Fantastiskt romantiskt och underbar mat. Finns även en kokbok som är utgiven därifrån ”drakamöllans kök”
  Lycka till på Er resa !
  Kram från Fjällbacka

  Svara
 • Åk till Helsingborg, min vackra hemstad!
  Kommer ihåg när du och Maggan var på Expert och signade skivor för en väldans massa år sedan där.
  Hade älskat att vara i Sverige nu så att man kanske hade kunnat få en skymt av dig, men nu bor man utomlands.

  Men, Helsingborg. Åk till Kullaberg..Mölle. Tura och ät god mat på Scandlines färjorna.

  Åk till Ystad med. Vilken vacker strand!

  Svara
 • Jag kom o tänka på Skånska järnvägar i Brösarp o åka gamla ånglok o gamla vagnar det hade killarna gillat. Det är en föreningen som håller igång järnvägen där nere o det är en upplevelse o åka.

  Jag skrev fel namn på hotellet i Kristianstad det heter Christian den fjärde istället för Grand Hotel.

  Lycka till o väg resmål..

  Svara
 • Hej familjen!
  Österlen är verkligen vackrast.Har själv bott i Ystad i många år och det är en pittoresk liten stad med otroligt fina stränder som även andra redan nämnt.Ale stenar i Kåseberga ska ni se(kanske ni skymtar mig i hamnen om det är surfväder)Sandhammaren&Mälarhusen är grymt fint oxå.Åk till Stenshuvud naturreservat och skåda det ”skånska toscana”, sen finns det en underbar strand på östkusten som är min absoluta favorit ovanför Simrishamn ”Knäbäckshusen” helt ”divine” lite thailand stuk.Får ni inte tag i husbil kan jag rekommendera att ta in på Karlaby Kro i Tommarps trakten.
  Vi tar antagligen vår enkla folkabuss & åker en sväng nu i dagarna…älskar å surfcampa hehe!

  Vi kanske ses!
  Lycka till,
  M

  Svara
 • Hej,
  Karlaby kro är fint och mysigt och Vitemölle badhotell har jag hört ska vara riktigt bra.
  mvh
  Petra

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en fin blogg med så mycket värme och kärlek.
  Min familj har hus ute på österlen men jag är där alldeles för sällan, där är fantastiskt. När ni är ute på Österlen måste ni besöka café annorlunda vid stenshuvud. Caféet är helt underbart vackert och så har dom en makalös kakbuffe. Jag kommer inte ihåg hur mycket det kostar, men det var inte mycket. Sen får man äta hur mycket småkakor man vill! Jag är säker på att hela familjen kommer älska det.

  Hoppas att du får en fortsatt fin sommar!
  Kram Jeanette

  Svara
 • Hej Hannah!
  Om ni inte varit på Ystad Saltsjöbad är det verkligen att rekommendera. Ni kan avnjuta underbara måltider och utsikten är ju inte att klaga på när det ligger precis vid havet! 🙂
  Hoppas ni hittar något bra 🙂

  Kram Emma

  Svara