Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:40 | juli 28, 2009

Rallyrand

Hello min vän. Idag har vi varit ute på sjön. Peter åkte gummibåt och for över vågorna. Jag tror allt att han fick en liten rallyrand i våtdräkten, men det vill han inte erkänna. Jag skulle också åkt, men Peter sa att det var för tungt och trodde bara att jag skulle fara av, så jag beslöt mig för att sitta i den större och tryggare gummibåten och titta på. Jag fick även se två tumlare som kom till ytan flera gånger. Hann aldrig fånga dem på bild tyvärr! Jag har aldrig sett de i Sverige, det är vanligare med stirrande sälar.

Amanda, Bosse (Peters morbror) och Marianne myste med Liv medan vi var på sjön.

Amanda, Bosse (Peters morbror) och Marianne myste med Liv medan vi var på sjön.

Bosse, jag och Livan.

Bosse, jag och Livan.

5jaglivamanda
Per och Peter.

Per och Peter.

Jag vet att det var vårdslöst av mig att inte bära flytväst, de räckte inte till mig. Kom i land torr i alla fall.

Jag vet att det var vårdslöst av mig att inte bära flytväst, de fanns inte till mig. Kom i land torr i alla fall.

Per for i vattnet när Peter skulle köra, stackarn.

Per for i vattnet när Peter skulle köra, stackarn.

Nere i hamnen satt vår Prins Carl Philip. Han såg så liten ut i verkligheten, men söt.

Nu ska jag fortsätta med mina svar på alla frågor, det tar en liten stund.

All kärlek.


4 kommentarer4 kommentarer om “Rallyrand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni ser ut att ha haft en riktigt skön dag! ”Liten, men söt” var nog roligaste beskrivningen av Carl Philip jag hört =)

  Kram Anna

  http://limelight.blogg.se

  Ps. Förkylningstips mottages tacksamt på min blogg. Alltså hur man blir av med den 😉

  Svara
 • Guuud vad snygg du är kvinna! 🙂 Avis blir man 🙂

  Svara
 • Denna kommentar är tillägnad blogginlägget ”Husbils och hotelljakt” men av någon konstig anledning gick det inte att kommentera det inlägget.

  Alla skriver så fina förslag. Och här kommer jag med mitt :-).

  Ni kan semestra i min lekstuga. Den har allt, en säng, en dockspis, ett fönster, en dörr, lampor också kan jag komma in med frukost på morgonen eftersom jag är ledig och har sommarlov! Fast den är inte så stor.. Så det kan hända att din långa man får sova på verandan.. Hehe, hoppas ni hittar en fin plats att semestra på.

  Också vill jag passa på att säga att er hemsida är så fin och jag blir glad av din blogg!

  Många kramar Annie från lekstugan 🙂

  Svara
 • Åh vilka härliga sommarbilder! KRAM

  Svara