Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:30 | juli 29, 2009

E.T.

Kolla in min snygga T-shirt som jag hittade i en liten butik i Göteborg. Som du vet är E.T. min idol och vi har ju något gemensamt…mina tår ser ut som hans fingrar :-).

et

11 kommentarer11 kommentarer om “E.T.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heeej!
  den var ju SUPER COOOL!!! var HITtADE DU DEN?
  vI SKA TILL GÖTET IMORN Å GÅ PÅ u2 PÅ FREDAG!!!! sNÄLLA SVARA SÅ FORT DU KAN!!
  kRAAAAAAM

  Svara
 • Hej!! Tänkte skriva ett svar till Nett. Vet inte var Hannah köpt sin tröja men jag bor själv i Göteborg och kan tänka mig att den finns i en affär på drottninggatan, den ligger mittemot mcdonald´s, den är väldigt liten… men hittar du inte kan någon säkert hjälpa dig fram. I denna affären har de alla möjliga roliga tröjor i den stilen 🙂 lycka till!

  Måste passa på att tacka Hannah också för en härlig blogg!

  Kramar 🙂

  Svara
 • Häftig tröja!!!
  Den gula färgen e ju så snygg också…

  Kram

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • TACK så jättemycket för svaret TESSITO. Gulliga du!!!

  Kram

  Svara
 • Vilken fin t-shirt och vilken fantastisk form du är i. Du är så himla fin!

  Svara
 • Hej Hannah! Läser din blogg dagligen, flera gånger om. Den är helt underbar, precis som du och din familj:-) Blir glad av att se att det finns så fina människor:-) Skriver idag med anledning av att jag och min kärlek förlorat lilla pyret i magen, fick missfall i helgen som gick. Har för mig att jag läst att du också hade missfall innan ni väntade Liv, stämmer det? Hur går man vidare? Detta var dock ett tidigt missfall, men jag hade redan en synlig kula på magen och den härliga starka känslan av att något växte i min mage…Tack för att du delar med dig av din inspiration, styrka, glädje och kärlek, det värmer. Många varma kramar från mig:-)

  Svara
 • Hej Nett, Tessito har helt rätt. T-shirten kommer från en pyttebutik som ligger just där. Är själv usel på gatorna, men kände igen beskrivningen.
  Stor kram /Hannah

  Svara
 • Hej, fina, fina Love. Du har valt ett vackert användarnamn!

  Jag gråter och känner med dig, önskar att du skulle slippa känna denna smärta. Jag och Peter fick, som du undrade också ett missfall. Det gör oerhört ont. Jag förstod inte varför det skulle behöva hända, vi längtade ju efter detta barn och hade planerat att bli gravida, och blev det efter bara en månads försök. Trösten jag hade var att när ett missfall händer så är det något som är fel, det stämmer inte och kroppen stöter ut det. Det var i alla fall min tröst och vi stöttade varandra och såg framför oss ett nytt försök och en ny graviditet, full av samma lycka och förväntan. Vi väntade ett par månader, men ganska snart så väntade lilla Liv i min mage. Nu finns hon hos oss, trots att jag i sorgen efter missfallet inte just då såg ett litet mirakel. Så mitt råd är att låta ditt hjärta och kropp sörja, men att ni ska försöka igen när ni känner er redo. All lycka, tröst och kärlek!

  Svara
 • Tack Hannah för ditt fina svar:-) det värmde! Vi hade också planerat denna graviditet och lyckades på första försöket. Vilket så klart också kan vara en tröst, att man faktiskt kan bli gravid, inte alla som har den gåvan trots allt. Och precis som du säger så är det förmodligen något som inte står rätt till när kroppen stöter ifrån sig. Som tur är har jag världens finaste sambo som är kärleksfull och vi stöttar varandra i det här till tusen:-) Förhoppingsvis kan jag också skriva senare att vi har en liten krabat som ligger i magen och vill ut om ett par månader:-)Hoppas fortsättningen på er semester blir toppen:-)Kärlek till er*

  Svara
 • Shit vad du är vacker Hannah! Passa skitbra i gult oxå, pruttfin helt enkelt..;)

  Svara
 • Hihi trodde jag var ensam i sverige med att ha E.T tår skönt att inte vara ensam=)
  Trevlig helg.
  Kram

  Svara