Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:17 | juli 29, 2009

Frågor och Svar

Tara skriver:

27 juli 2009 kl 22:48

Hej Hannah!
Härligt med semester! Vår resa gick till Rom o har du aldrig varit där, kan den staden varmt rekommenderas. Vilka ställen vi var o titta på! Men nu är vi hemma i kylan igen *burr*

Har du hunnit titta på mailet om din mammas underbart söta hund?

Kram

Svar: Åh, vad underbart. Har alltid velat åka till Rom och uppleva allt den vackra staden har att erbjuda. Har inte hittat mailet ang Bimbo, så skicka det gärna igen. Stor kram.

Kattis70 skriver:

27 juli 2009 kl 21:42

Vad är det för fina byxor Liv har på sig?

Svar: De söta byxorna köpte jag på ICA MAXI i Ängelholm på rean för 29kr :-). Ett fynd! Kram.

Sommarbyxor.

Sommarbyxor.

alessia09 skriver:

 

27 juli 2009 kl 23:47

Hej Hannah !

Du skriver att Liv somnar nio och sover hela natten = vilken lyx =) !!
Har bara en liten fråga och det är ifall du helammar henne ??
Eller ifall du ger nån form av ersättning ?

Tacksam för svar 
Isabella

Svar: Hej fina Isabella. Ja, det är så skönt att hon sover hela natten, lika trött som mig :-). Har bra matrutiner, så hon äter var tredje timme fram till läggdags vid 21. Jag brukar pumpa ut, så Peter också får mata henne, det är ju en mysig stund att få sitta och titta på sitt barn när de äter. När Marianne har haft henne ett par timmar nu när vi är i Båstad, har hon tagit flaskan (vilket hon alltid tagit utan problem) med bröstmjölk, men har hon inte blivit mätt då, så har hon även fått modersmjölkersättning (Semper). Fast oftast är stunden vid matdags vid mitt bröst. Kram kram.

alessia09 skriver: 
25 juli 2009 kl 15:59
Hej Hannah!


Jag har en liten fråga som jag hoppas du svarar på
Jag har en liten flicka på snart 3 veckor som ja tänkt o börja ge napp för det kan vara lite gnälligt ibland . . .
Och jag har sett på foton här att söta lilla Liv har napp och min fråga e när började ni ge henne napp?? om ja får fråga !
Tacksam för svar //
IsabellaSvar: Hej igen Isabella! Liv fick napp efter en vecka. Märkte att hon hade sugbehovet mellan ammningen, och hon gillade och gillar sin napp väldigt mycket :-), och så fort hon ska sova är det bara att ge nappen om hon är lite gnällig, för då blir hon lugn på en sekund. Grattis till din lilla flicka! All kärlek.

love skriver:

 

22 juli 2009 kl 15:33

Hej Hannah! Jag är en trogen bloggläsare som inte alltför ofta gör mig hörd..men nu står det still i mitt huvud och mitt minne sviker, hoppas du kan hjälpa mig:-) När du bloggade på mama skrev du om ett par mjukisbyxor och pyamasbyxor du hade köpt från usa, jag undrar om den internet adressen?:-) Ha det bra finast. Kram marie

Svar: Fina Marie. Vill gärna hjälpa dig! De härliga mjukisarna kommer från Abercrombie & Fitch (www.abercrombie.com). Stor Kram

Evelynb skriver:

22 juli 2009 kl 17:15

Hej! Vad använder du för kamera? Bilderna ser jättefina ut, och jag ska snart köpa en! Hade varkligen uppskattat svar!

Mvh Evelyn

Svar: Jag har en liten rosa pocketkamera från Casio (super bra), tyvärr tappade min kära man den i golvet så den gick sönder, så de senaste veckorna har jag använt min systemkamera från Panasonic, G1:an, som är väldigt rolig att fota med om du gillar det. Blir väldigt fina porträttbilder och även naturbilderna blir mycket vackra. Den är dock för stor att ha med sig hela tiden, så då fotar jag med min mobil från Nokia (tills min lilla favorit är lagad). Kram kram.

gisela skriver:

22 juli 2009 kl 18:41

Hej Hannah!
Vi ska åka till Maldiverna på vår 10-åriga bröllopsdag. Undrar vilken ö ni bodde på,vad ni tyckte om det,hur vädret var och om du har några resmålstips?? Vår resa är bokad och vi åker 11 Januari 2010. Tack på förhand och tack för en trwvlig blogg. mvh Gisela

Svar: Grattis till er bröllopsdag och grattis till att ni ska åka till Maldiverna, världens bästa och vackraste resmål. Vi var där på vår bröllopsresa, men även en gång innan. Jag bara älskar Maldiverna! Första gången vi var där bodde vi på Coco Palm Dhuni (som jag varmt rekommenderar), en pytte ö, som var helt fantastisk. Ni åker den perfekta tiden, för att få bra väder där. Hoppas att ni får det underbart! Kram  

adoore skriver:

19 juli 2009 kl 23:26

Hannah ! Jag bara älskar din hårfärg, den är så fräsch så jag blir advundsjuk. Kan du inte berätta hur du fått till den? Slingor, färg? Isåfall, vilka? Kram !

Svar: Tack fina! Färgen har jag fått genom ljusfärgning. Kan tyvärr inte hjälpa dig med hur och vilken färg. Det har varit lite olika varje gång, men kontakta Bobby på Bobbys hårstudio i Stockholm så hjälper han dig med alla svar. Det är han som färgat mig från mörk till ljus. Lycka till! Kramar!

Ellan83 skriver:

19 juli 2009 kl 23:38

Kära Hannah,

Måste säga att jag tycker att du är otroligt snygg och helt förundrad hur du kan vara så fin i kroppen. Jag fick barn för 1,5 år sen och har fortfarande inte kommit i form.. Har slaviskt försökt med att bojkotta snask men det håller bara ett tag.. : ) I din blogg framgår det även att du inte är sen på en chipspåse eller godis… : ) Hur lyckas du??
Kan man svulla gotte om man bara tränar lite..?

Svar: Tack, tack, det värmde ! Känner mig inte alls så fin, men har sakta börjat komma tillbaka i min gamla form, är inte riktigt där ännu, men på god väg. Jag tränade innan min graviditet och även under den, så det beror nog på det. Jag äter som en häst (man blir ju extra hungrig av att amma), och unnar mig allt för ofta chips och godis, vilket borde göra att jag rullar fram :-). Träning ca två till tre dagar i veckan och äta regelbundet är nog mitt bästa tips, och ha en dag i veckan då man får äta allt onyttigt man bara kan. Lever inte just nu som jag lär, men tror att det är ett bra tips för att komma i form. All kärlek och lycka till.

sofie85 skriver:

18 juli 2009 kl 21:39

hej hannah! läste din mans blogg och såg er fina skötväska. vart kan man få tag på denna? tacksam för svar. piiist, din blogg är bara så bra! du känns som en vän. kanske låter konstigt men så är det. njut ordentligt i båstad och ät lite skaldjur åt mig med =) all lycka /sofie

Svar: Min vän, vad kul att du gillar bloggen. Skötväskan kommer från JJ COLE collections. Stora kramar.

madeleine skriver:

17 juli 2009 kl 16:53

hej!
har en liten fråga, hur länge kan du ha ditt löshår i tills du måste sätta om det?
kram kram

Svar: Jag brukar ha det i fyra månader. Längre tycker inte jag man kan ha de, för då tovar det bara ihop sig. Kramar.

Odd skriver: 
23 juli 2009 kl 15:56
hej! Du har så otroligt snygg topp och kjol, från vart? Kram!Svar: Tack!  Kjolen kommer från Zara (min favori),och  min top är från Alice &Sense. Kram!

fkjol

Honeypumpkin skriver: 
27 juli 2009 kl 12:14
Hej Hannah!
Har nyss hittat hit och läser din blogg så fort jag får tid över.
Jag har själv en liten Edwin hemma som blir 1 år i Augusti och jag känner igen mig i så mycket som du skriver. Hur man själv hellre luktar lite skit bara man får gosa med sin lilla skatt.
Jo, dom här träskorna som du har köpt, jag är ute efter ett par såna som jag tänkte ge till min mamma. I hela mitt liv har hon gått i träskor och hon älskar dom.
Så nu tänkt5e jag att hon iaf kanske kunde bli lite hipp med ett par platåträskor=) Men jag hittar dom ingen stans. Har mailat den här toffel fabriken som du skrev du hade köpt dom på men dom sålde inga svarade dom.. kan du hjälpa mig snälla… stl 41.
Massa kramar!!!


Svar: Vill gärna hjälpa dig att få tag i skorna till din mamma. Åker ner dit idag och kollar om de finns i den storleken. Hör av mig. Kram kram.

fskor

blueberry skriver:

 

27 juli 2009 kl 15:37

Hej Hannah!
Såg att du skulle gå igenom lite frågor ikväll och jag har tänkt fråga dig en sak om smink så passar på nu, hoppas det är ok. Jag undrar vad det är som är så bra med No7-produkterna. Funderar på att köpa för jag har hört många andra som oxå använder de, men är bara lite nyfiken på vad det är som är så bra m de. Vill ha lite info innan jag köper nämligen.. Hoppas du vill svara!
Kram Anna

Svar: Fina Anna. Jag har gått på reklamen att den ska vara bra mot rynkor och ge en slät fin hy :-). Har dock inte märkt någon skillnad ännu, men ger inte upp. Använder Beauty Serumet och ögonkräm från No 7.  Kram kram.


2 kommentarer2 kommentarer om “Frågor och Svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej igen!

  Ja, Stockholm, som jag alltid har älskat, har definitivt fått konkurrens om mitt hjärta 🙂
  Jag mailade till ”[email protected]”, men det kanske finns en annan mail, som jag ska skriva till?

  Ha det bäst!
  Kram

  Svara
 • Tack kära du!
  Det var otroligt snällt att vill hjälpa mig med tofflorna! Håller tummarna att dom finns!
  Kram på dig!

  Svara