Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:57 | juli 29, 2009

Romantisk middag

Igår kväll när Liv hade somnat, så smet jag och Peter ner till hamnen och åt en romantisk middag. Som jag skrivit tidigare så tycker jag att det är viktigt att göra saker bara på tu man hand,  ge varandra tid, få skratta och prata utan att behöva tänka på något annat. Vi har alltid som roligast tillsammans, trots att Peter tycker min humor är skit och jag tycker att han är torrast i världen, så skrattar vi hela tiden som två flamsiga tonåringar :-).

Efter middagen gick vi till Sand. Där har de en pianobar. När vi kom in så var det Stefan från "Så ska det låta" som satt vi flygeln. Han sjöng och spelade allt som önskades och var helt otroligt bra. Åh, han var bara bäst! Vi önskade allt från Elvis till Chicago, och det var en skön stämning, vissa sjöng med och andra dansade. Själv är jag hes i dag, sjöng med i alla låtar som en galning :-).

Efter middagen gick vi till Sand. Där har de en pianobar. När vi kom in så var det Stefan från "Så ska det låta" som satt vi flygeln. Han sjöng och spelade allt som önskades och var helt otroligt bra. Åh, han var bara bäst! Vi önskade allt från Elvis till Chicago, och det var en skön stämning, vissa sjöng med och andra dansade. Själv är jag hes i dag, sjöng med i alla låtar som en galning :-).

 

Bredvid oss satt Anna och hennes vän Inger. Tack Anna för dina uppmuntrande ord och jag är glad att du gillar bloggen!

Bredvid oss satt Anna och hennes vän Inger. Tack Anna för dina uppmuntrande och snälla ord.

Nu ska jag smyga in och väcka Peter genom att ge honom ”Krabban” , själv har jag varit uppe sedan nio och skulle behöva vila lite nu :-).

Tusen tack för alla bra tips. Ska kolla upp allt.

Vi hörs snart.

Puss och kram.


12 kommentarer12 kommentarer om “Romantisk middag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Så mysigt ni verkade ha det! Håller med om att det är viktigt med egentid tillsammans 🙂
  Kram!

  http://www.stamningsfullt.blogspot.com

  Svara
 • Så-ska-det-låta-Stefan är verkligen GRYM. Aningens lik sin föregångare Anders Berglund när han skrattar – eller hur? Men hur som helst – GRYM. Skönt att ni tar er tid för er själva!

  Kram Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Hej Hanna! Det låter helt underbart med egentid men vi hinner ju sällan göra något eftersom vi har ingen barnvakt. Någon gång har vi kunnat lämna honom hos min mamma men det är inte ofta vi kan göra det. Har ni barnvakt för Liv på nätterna när hon sover??

  Kram Hedie

  Svara
 • Egentid?? Ni lämnar bort Liv hur ofta som helst ju. Enligt din blogg i alla fall..

  Svara
 • Hej Hedie. Vi har bara varit iväg en natt från henne och då var hennes farmor barnvakt. Innan dess har vi haft barnvakt tre kvällar när vi gått ut och ätit middag men då har vi gått när hon ätit och somnat och kommit hem på kvällen när hon fortfarande sover. Tror det är viktigt att ge varandra lite tid som ett par, speciellt när Liv sover och inte ens märker att vi är borta, även om Jessica_84 tycker att vi lämnar bort henne ”hur ofta som helst” för våra fyra kvällar på 3.5 månad.

  Svara
 • 4 kvällar för en 3,5 månaders spädbarn är ganska mycket, har aldrig hört att man lämnar iväg dem när dom är så små, bvc nere i skåne håller på 6 månader innan man lämnar dem. Men alla är vi olika tur är väl det.Ni skriver att ni lämnar bort henne faktiskt ganska ofta..

  Svara
 • 4 gånger på 3,5 månad är inte alls mycket, jag håller med Peter, man måste kunna lämna bort sina barn till barnvakt för att få tid för sig själv.
  Det har jag också gjort, har varit ensamstående mamma till min 7,5 åriga dotter hela tiden sen hon föddes.
  Min syster har varit min hjälpsamma och varit barnvakt ibland från första början. Även andra har hjälpt till, för att dom har velat vara barnvakt, och lite egentid säger man inte nej till, inte jag illa fall.
  Och det har varit bra, då har hon inte blivit så mammig vilket hon säkert blivit om hon bara sett mig hela tiden, har aldrig haft några problem och lämnat henne på dagis och nu fritids.
  Så fortsätt ni Peter och Hannah och försök kunna ta er egentid ibland, det behöver man.
  Kram..

  Svara
 • Får nog ringa BVC för jag trodde inte barn kunde ta skada av att sova när föräldrarna äter middag. Då borde rimligtvis Liv ta samma skada när hon sover fast vi är hemma. Visste inte att hon kunde känna någon skillnad. Själv märker inte jag vad som händer i huset när jag sover men det är kanske bara jag. Undras vad som händer med barn efter 6 månader enligt BVC? Försvinner superkraften att känna av sin omgivning under sömn?

  Svara
 • O herregud! 🙂
  Tar Liv skada av att få vara med sin farmor?
  eller någon annan som bryr sig om henne?
  Jag tycker mer att hon är lycklig lottad som har många runt omkring sig.
  o JA! egentid behöver man!
  man får ju passa på o gå ut o äta o ha det gott när tillfälle finns.
  o sover hon ändå så har hon ju inte ont av det??
  jag tycker ni gör helt rätt o passar på o har det gott när farmor finns o ställer upp!
  Ger ju bra kontakt mellan Liv o farmor med!

  Svara
 • Nu har även jag blivit medlem. Är bara tvungen att säga till jessica_84. hehe…vad bortgjord du är…riktigt pinsamt att läsa dina inlägg. förstår att du hade reagerat om dom skrev om hur dom agar sina ongar, låser in dom i mörka små rum, ger dom ingen mat…men att reagera på att dom lämnar flickan till någon som förmodligen älskar henne….när hon SOVER. Herregud…vad matt man blir på präktiga internetmorsor.

  Tack annars för en trevlig blogg =)

  Svara
 • Hej! Tycker det är Hannahs & Peters egen sak att avgöra om 4 kvällars banvakt till Liv är lagom eller för mycket. Jag kan inte svara på om jag sälv skulle ha det för det har aldrig blivit aktuellt när de varit så små. Men det är inte mycket tycker jag… speciellt inte som barnet sover… Den skulle ju bara märka att mamma & pappa är borta om de vaknar (vilket kan hända förståss). Men återigen tror jag var & en som förälder kan avgöra vad som är bäst för sitt barn.

  Vill åxå passa på att tacka för en så bra blogg. Läser ett par gånger om dagen : )

  Ha en fortsatt fin semester! Kram Sara m familj

  Svara
 • Hej hej, ville bara berätta att igår var vi på middag och bio. Det var under hans vakna tid t.o.m men han sov när vi kom hem. Saknade honom sjukt mycket men var en mycket gladare mamma dagen efter. Min barnmorska på bvc rekommenderade faktiskt att vi skulle ha lite mer egentid men jag vågade inte riktigt ta steget och lämna honom hos någon annan men inser nu att det går jätte bra att göra det och man laddar om på något sätt och får förnyad energi.

  Glada hälsningar
  Hedie

  Svara