Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:41 | juli 31, 2009

SKINN I XXL

Hej fina vän. Fy, fasen vilket väder vi har haft i dag. Det har blåst så vi knappt vågat ta båten till fastlandet. När vi vaknade imorse så låg alla utemöbler huller om buller och trädgrenar över hela gräsmattan. Lite mysigt ändå, så länge man bor i ett hus. Kanske inte lika kul att guppa runt i en båt och hänga över relingen och kaskadspy. Oj, tittade just ner för jag undrade vad det var som putade ut, det var min mage, med extra stort skinn. Huvva, vilken syn, inte kul att ertappa sig själv när man glömmer hålla in magen :-). I alla fall, dagen har varit trevlig trots pruttväder.

Så här såg det ut utanför vårat fönster.

Så här såg det ut utanför vårat fönster.

Vi tog en promenad ner till en liten strand bakom Pensionatet. Det är så fantastiskt vackert på Västkusten, så pittoreska små hamnbyar och alla klippor som havet slår upp mot. Synd på det tråkiga vädret, annars hade jag velat ligga på en klippa och sola..

Vi tog en promenad ner till en liten strand bakom Pensionatet. Det är så fantastiskt vackert på Västkusten, så pittoreska små hamnbyar och alla klippor som havet slår upp mot. Synd på det tråkiga vädret, annars hade jag velat ligga på en klippa och sola.

Här hade pojkarna älskat att få leta efter snäckor.

Här hade pojkarna älskat att få leta efter snäckor.

När vinden mojnat lite, så åkte vi båt över till Fjällbacka. Vågorna slog över på Peter så han blev genomblöt, stackarn. Vi satte oss i bilen och åkte till Grebbestad, tog en glass på bryggan och åt skaldjur i mängder.

När vinden mojnat lite, så åkte vi båt över till Fjällbacka. Vågorna slog över på Peter så han blev genomblöt, stackarn. Vi satte oss i bilen och åkte till Grebbestad, tog en glass på bryggan och åt skaldjur i mängder.

7skaldjur1
Jag, Peter och Liv åt på samma restaurang som för nästan exakt ett år sedan. Då var syrran och jag iväg och spelade in Programmet Sommarpärlan som sändes på 4an. Min bordsherre då gav mig inte lika många fjärilar i magen som dagens :-). Jag och BertFjärt.

Jag, Peter och Liv åt på samma restaurang som för nästan exakt ett år sedan. Då var syrran och jag iväg och spelade in Programmet Sommarpärlan som sändes på 4:an. Min bordsherre då gav mig inte lika många fjärilar i magen som dagens :-). Jag och BertFjärt.

Åkte förbi Tanums Loppis. där vi också filmae förra sommaren. Inte riktigt Peters grej, men jag älskar det. En galet stor loppis med så mycket skit och krafs, men ett och annat roligt också. Förra gången jag var här köpte jag en torkad blåsfisk (?).

Åkte förbi Tanums Loppis. där vi också filmade förra sommaren. Inte riktigt Peters grej, men jag älskar det. En galet stor loppis med så mycket skit och krafs, men ett och annat roligt också. Förra gången jag var här köpte jag en torkad blåsfisk (?).

I morgon far vi vidare till ännu okänd destination.

Nu ska vi sätta på en film och äta ostbågar och godis. Va fasen, det är semester då ska man få njuta av mat, och annat gott utan att bry sig tycker jag. Vi kan se det som att går vi upp några kilo så är det bara mer att tycka om, eller hur!? Hade det inte varit för att jag för mer en 12 år sedan slutade med tramset att visa brösten, så skulle jag bjuda dig på en bild då jag kastat över ett slappt hängbröst på varje axel och dragit magskinnet över huvudet :-).

All kärlek.

 

 

 

 


5 kommentarer5 kommentarer om “SKINN I XXL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, en torkad blåsfisk! Va kul… [ler]

  Du…jag har också skinn i XXL, men med fyllning dessutom…

  Svara
 • Jag menar inte alls att vara ofin för du verkar så himla trevlig och jag gillar dig skarpt, men när du säger hängbröst..har du inte silikoninlägg? Läste någon stans att du tog ut dina, men inte Maggan. Så nu är det 100% naturellt? Tycker i alla fall att du är jätte fin! Och ursäkta att jag frågar, förstår om det är pesonligt och rätt så otrevligt att fråga, jag är bara en genuint nyfiken person.

  Svara
 • oh fjällbacka är så otroligt vackert och mysigt, vår lilla sommarpärla. hoppas ni får lite bättre väder, men vi hade iofs skitväder när vi va där och det var mysigt på ett annat sätt. =) va snygg tröja förresten, du passar skitbra i den!!! =) massa kramar

  Svara
 • Hannah! Er semester verkar vara fantastisk även om det regnar och så. Jag, jag längtar dock lite tills ni är hemma igen. Du uppdaterar då, av naturliga skäl, oftare. Jag älskar att läsa din blogg, den ger mig styrka, kraft och glädje.
  Stor kram din nätvän

  Svara
 • HEJ FINASTE HANNAH.JAG HÅLLER MED MATILDA OVAN
  DU GER MIG OCKSÅ EN OERHÖRD STYRKA MED MASSOR , MASSOR MED GLÄDJE.OCH DET GÄLLER ÄVEN PETER SOM JAG TYCKER VERKAR VARA EN HELSKÖN KILLE MED BÅDA FÖTTERNA PÅ JORDEN.JAG LÄSER ERA BLOGGAR VARJE DAG.HA EN FORTSATT SKÖN SEMESTER.KRAAAM FRÅN EN HANNAH-PETER FAN.

  Svara