Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:23 | augusti 3, 2009

En kväll med Clintan.

I kväll har jag bara slappat, ätit en god middag och trots min (k)räksjuka så har jag lyckats trycka i mig en påse chips med dipp framför filmen Grand Torino med Clint Eastwood. Tyckte den var riktigt bra. Även de hårdaste hjärtan kan mjukna med kärlek!

vitreNu längtar jag hem. Har inte varit hemma på en månad! I morgon packar vi in allt i bilen och far hem, nu är det slut på nomad- och hippieliv. Vi har haft det underbart, men hemlängtan är för stark nu, så ingen västkustidyll eller Skånelänga kan få mig att ändra min hemreseplan. Så nu tar jag min skåning och bebis och kör hem. 

Puss och kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “En kväll med Clintan.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, borta bra men hemma bäst eller hur? 😉

  Svara
 • Finaste fam<3iljen!!!!

  Svara
 • Gillar din rosa färg på naglarna! Vilket märke och färgnumemr är det? Jag älskar rosa nämligen! 🙂
  Kör försiktigt hem! Kram Malin 🙂

  Svara
 • Välkomna hem sötnosar!!! 🙂
  Vilken härlig och fin bild på er!!! 🙂
  All kärlek till er och kör försiktigt hem!!
  Kramelikram Catarina

  Svara
 • Såg också den filmen nyss, riktigt bra, fin på många sätt tycker jag.

  Skönt att komma hem nu förstår jag! 🙂

  Svara