Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:36 | augusti 3, 2009

Rumplös

Ville bara säga hej! Sitter i bilen sedan timmar tillbaka, min rumpa finns inte längre, den har domnat bort. Plus att det känns som om den är platt som en vägg pga allt sittande. Vi har gjort ett ammningstopp och matstopp. Varför måste all snabbmat vara så in i nordens äcklig, du kan ju tänka dig hur många Big Mac jag ätit sista tiden, med tanke på vårt nomadliv. Att stanna på en vägkrog och äta, höjer ju inte direkt nyttighetsgraden i maten. Allt är lika flottigt och trist. En bra affärsidé är att öppna nyttiga och fräscha alternativ till dagens snabbmatskedjor.

Liv sover i baksätet och Peter är på sitt bästa eller snarare sämsta revyhumör. Kjell Lönnå goes Boyband. Han sjunger alla pojkbandslåtar han kan och dessutom översätter han dem och sjunger på grov skånska. Jag kan inte förstå än mindre uppskatta hans revyhumör. När jag lite lätt uppretad ber med snäll röst att jag skulle uppskatta om han slutade sjunga, jo, då viftar han med handen framför mitt ansikte och säger ”Luften är fri, luften är fri!”. Funderar på att försvinna när han stannar för att tanka :-).

Snart är det inte bara rumpan jag tappat utan också mitt förstånd.

Stor kram.


4 kommentarer4 kommentarer om “Rumplös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Aj aj, lider med dig!inte behagligt att sitta för länge!var på after beach på hotell tylösand med det duktiga bandet Haaks från hamburgesund helgen som var, och det var så mycket folk att vi fick sätta oss nere vis d scenen på stenplattor med filten o snacka om ömmande rumpor efter 1½ timme…hu!men det var det värt…så duktigt band!ni verkar ha kul ihop och det är så viktigt…får själv mina skrattanfall titt som tätt och kör min sjuka humor som jag tycker är såå kul! tänk att man kan asgarva åt sina egna skämt…härligt!hoppas du snart känner rumpan igen och kan krypa ner i egen säng inatt…eller är ni snart i kalix…..hi hi!

  kraaam

  Svara
 • Undrar om det där är något skånskt ”luften är fri-grejen”! Det kör min malmö-make oxå med..och jag har aldrig hört det innan dess! :o) Sjukt irriterande är det iallafall!!

  Svara
 • De växer aldrig upp, min sambo är från Halland och han kör luften är fri leken också, och han ska alltid leka den är man redan är irreterad och han asgarvar åt sig själv!!??
  Hoppas att resten av vägen hem blir bättre!! 🙂
  Kram

  Svara
 • Ha ha ha…luften är fri…det är ju tok-roligt….tok-irriterande men tok-roligt…=))…kram kram…
  ps…du är bara så underbart ljuvligt vacker…!!!!

  Svara