Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:41 | augusti 6, 2009

Äntligen!

Har precis kommit hem från Arlanda, där jag hämtade Mio. När jag såg han sitta där på bagagevagnen och vänta, började jag nästan gråta av glädje. Så söt och glad. Nu är det bara William kvar sedan är allt som vanligt igen, men han landar inte förrän i kväll.

Mio min Mio är äntligen hemma!

Mio min Mio är äntligen hemma!

Går kvällen blev riktigt mysig, vi grillade och satt ute hela kvällen. När det började skymma så tände vi massor av ljus och pratade och myste.

Liv brukar alltid somna när jag pussar henne på pannan, men igår kväll blev jag ratad av hennes kanin. Hon somnade sött bredvid mig i soffan med sin kanin tryckt mot pannan.

Liv brukar alltid somna när jag pussar henne på pannan, men igår kväll blev jag ratad av hennes kanin. Hon somnade sött bredvid mig i soffan med sin kanin tryckt mot pannan.

Nu ska vi åka iväg och göra något skoj med Mio. Vi hörs senare.

Ha en fin dag.

All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Äntligen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vad söt han är lilla Mio och jättekul var det att få se bildne på min gamla idol Paul Stanley i Kiss med din William 😀 . Hoppas ni får en trevlig dag tillsammans. All Kärlek. örresten, dina naglar är så fint målade i den rosa färg som jag bara älskar, vad är det för märke & nr 😉 ?

  Svara
 • Oj, Vilken superfin bild på Mio.. 🙂

  Svara
 • Gud vad söt han var mio 🙂 ser verkligen busig ut. Hihi vilken gullig bild på Liv. De ska vara glada att de har en sådan bra mamma
  🙂 Är inte alla får chansen att växa upp med en mamma som bryr sig så mycket!

  Puss och kram

  Svara
 • Åh vad skönt för dig att båda pojkarna snart är hemma. Jag tror bestämt att Mio ser lite äldre ut, kan det stämma? Är det månne att vara ute och fara i vida världen som bidrar?
  KRAM

  Svara
 • Oj, Mio ser ju till och med ut att ha växt sen vi såg bild på honom förra gången =)
  Skönt att familjen snart är samlad igen!

  Kram
  Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Oh, bilden på Liv och hennes kanin var så fin. Som foto och bildintresserad blir jag alldeles glad och varm av att titta på den. Ljuset som faller så fint på den trygga lilla bebisen.
  🙂

  Svara
 • Vilken underbar dag ni måste haft…o få hem sina ovärderliga skatter igen….obeskrivbar känsla…o lilla Liv…så bedårande…
  o hennes lilla hår….ja vad ska man säga…Skalle-Per hade nog blivit glad iallafall om han sett att ni ”copat” hans frisyr….hihihihi…men söt som socker är hon i vilket fall..:!!!!!!!!….
  kram världens finaste Du….

  Svara
 • Åhh vad Mio har fått ljust hår. Han är super söt!!

  Svara