Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:46 | augusti 7, 2009

Vakna nätter

Hoppas att du mår bra. Själv är jag fruktansvärt trött. Har varit vaken nästan hela natten. Mio somnade vid strax efter tio, men det var värre med William. Han låg vaken till fem imorse, och det gjorde jag med, för han var så ledsen för att han inte kunde somna och låg bara och grät, så jag var vaken med honom. Lagom till att vi började somna in så vaknade Mio. Han var törstig och hade drömt mardrömmar. Fick lägga mig med honom tills han somnade om, lagom till att han somnade om så vaknade Liv och ville ha mat. Så vid nio i morse somnade jag ordentligt och sov till tolv, pojkarna fick jag väcka vid halv två! Känns som detta bara är början på några långa vakna nätter och dagar av sömn. I dag skulle vi bilat ner till Göteborg allihop  för att se Madonna på Ullevi imorgon, men vi får se hur det blir med det.

Killarna kämpar vidare med sin koja. Liv sover och jag flåsar av värmeslag.

Killarna kämpar vidare med sin koja. Liv sover och jag flåsar av värmeslag.

Hej på en stund.

Kramar.


9 kommentarer9 kommentarer om “Vakna nätter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah:-)
  Blev helt chockad när du svarade på min kommentar 🙂 trodde aldrig du skulle göra, visserligen hoppades jag stort. Tack för din fina kommentar:-) den förgyllde min dag, kommer vara glad hela dagen nu för du är min största förebild:-)Jasså så du ska också till göteborg :-)Hoppas verkligen jag får se dig!! Jag uppskattade verkligen din respons, förstår om du har jätte mycket att göra med alla dina söta barn och allt. Stackare som inte fått sova i natt… Jag hoppas du får lite sömn i natt kära du!

  Ha en underbar Helg!
  Ta hand om dig !
  Kramar / Sandra

  Svara
 • Hej Hannah, inte behöver du skriva i bloggen en sådan här dag när du är så trött. vet hur du mår…man sover i en timme.. vakanr till för att någon av barnen vill något. ..nickar till en stund för att sedan bli väckt igen… osv…sen mår man inte så bra. Hoppas du får en en trevlig upplevelse med Madonna ikväll, min stora förebidl & jag såg henne själv på erikbergsvarvet 1990 endast 18 år gammal 😀 All kärlek!

  Svara
 • Men fy vilken kämpig natt ni verkar ha haft. Jag har dock haft en bättre dag! Har varit i Sigtuna och turistat lite. Tack för alla dina fina tips om fik och restauranger. Jag lyckades guida runt min kära sambo (jag har iofs varit i Sigtuna förut, men det var längesedan sist) som var förvånad över alla trevliga ställen jag kände till. Nu är han glad och nöjd efter en toppendag. Jag avslöjade aldrig min källa dock… 😉 utan tog åt mig av komplimangerna, var det kanske lite ogint av mig ;)! KRAM

  Svara
 • VILL BARA ÖNSKA ER EN RIKTIGT SKÖN HELG.KRAM PÅ ER ALLIHOPA.

  Svara
 • Hej! tack för svaret ang. nagellacket!! jag behövde inte åka långt för att köpa det..jag hade det hemma bland retsen av alla nagellack! 🙂 Är ”nagellacks-narkoman” kan man säga.. 🙂
  Hoppas ni får en underbar helg! Kram Malin

  Svara
 • Hejsan Hannah! läser din blogg regelbundet och gillar den skarpt! undrar om du inte kan berätta hur du sminkar dig och vad du använder för produkter? Ditt smink ser så himla fräscht och fint ut! Hade verkligen uppskattat det! Kram Emma.

  Svara
 • hej hannah din blogg är fantastisk, jag är gravid och jag har även läst din blogg på mama, du verkar vara så ödmjuk och fantastisk person .
  kramar

  Svara
 • Gokväll!förstår att du är trött efter en vaken natt, hoppas du får sova inatt!har varit iväg på en tvådagarstur vättern runt med bil…såå mycket mysiga små ställen o småstäder att besöka och så karlsborg precis intill göta kanal och en supergo resturag vid namn Idas brygga precis intill kanalen och alla fina båtar som glider förbi intill…hjo är också en underbad liten håla,liksom askersund och vadstena!

  sov gott!

  kram

  Svara
 • Hej Hanna! Har följt din blogg sen du bloggade på Mama. Har äntligen kunnat komma in här efter många registrerade försök 🙂 Ni skulle ha kollat på Madonna, det var riktigt bra. Såg er i Hallunda, känns konstigt för det känns ju nästan som om man känner er. Ville säga hej men det vågar man ju inte! 🙂
  Ha det så bra!

  Svara