Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:40 | augusti 8, 2009

Willie, försvinn ur mitt huvud!

On the road again! Melodin ekar i mitt huvud hela tiden och jag sjunger motvilligt med i Willie Nelsons gamla slagdänga… We´re on the road again. Varken jag eller Peter hade lust att åka ner till Båstad och Göteborg, vi kunde inte bestämma oss och lade därför vårt hopp om att stanna hemma i barnens händer. Vi var säkra på att de skulle säga nej till att sitta i bilen i sex timmar efter flygresor och jetlag, men vi fick ett rungande JA! Och studsande upp och ner. Så det var bara att sätta sig i bilen och köra ner. Som sjunget, On the road again :-). Vi kom fram till Båstad vid midnatt, Liv hade sovit nästan hela resan, men pojkarna var vakna tills vi kom fram. 

Vädret är fantastiskt så vi har badat hela dagen fram till nu, då vi packade in i bilen för att bege oss till Göteborg.

Jag och Mio har tävlat om vem som kan göra den största bomben som splashar värst i vattnet. Jag vann!

Jag och Mio har tävlat om vem som kan göra den största bomben som splashar värst i vattnet. Jag vann!

Pojkarna somnade när vi kom fram inatt, och vaknade vid elva, skönt att de kunde sova hela natten utan att vakna.

Pojkarna somnade när vi kom fram inatt, och vaknade vid elva. Skönt att de kunde sova hela natten utan att vakna.

William spelar vidare, och poolen är helt ointressant.

William spelar vidare, och poolen är helt ointressant.

Hoppas att du har en underbar dag, och känner dig värdefull, för det är Du!

Stora kramar.


8 kommentarer8 kommentarer om “Willie, försvinn ur mitt huvud!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vad härligt att svalka sig i poolen i hettan, men nu får vi inte pusta för mycket över det fina vädret…men lagom är svårt att få…!!ni är för härliga,bara att packa in och börja köra,smart att köra kvällstid då barnen oftast kommer lättare till ro…eller kanske inte!önskar er en fin helg i Götet!Glöm inte beskåda vackra vättern då ni passerar Jönköping…den är vi stolta över!

  kram kram

  Svara
 • Ska ni på Madonnas konsert?

  Kramar

  Svara
 • Mycket resande på kort tid. Ta vara på varandra och njut. Poolen låter som ett underbart alternativ nu..

  Svara
 • Jag läser era bloggar dagligen och trivs. Ni har påbörjat något bra med bloggfamiljen. Har ni funderat på att utöka familjen till ett community? Det saknas bra communitys som inte är för fjortisar eller dejtingsajter där man inte får vara sig själv. Jag har lagt ner allt sådant, men saknar kontakten med andra, utbytet som man kan få av människor som man annars aldrig hade träffat på. Ohh, well, hoppas att ni har det gott, vädret är ju toppen!

  Svara
 • Vilka fina pojkar du har…

  ja, äntligen är det sommar igen 🙂 efter flera veckor av 19 grader och mulet… Jag har varit i Saltsjöbaden o njutit av sol o bad alldeles ensam! 🙂 ha det gott!

  Svara
 • Den här fullmånen gör mig galen-stööön…hoppas madonna konserten va grym

  Svara
 • Hej Hannah!
  Att ni orkar!! Men hoppas att Madonna konserten var grym! Tog en kvällspromenad förbi Ullevi igår kväll med barnvagnen o var SÅ avundsjuk på allt folk som skulle in o se henne! Kanonväder o kanonstämning!!! Hade hoppats på lite mer vind så att man kunde höra henne från balkongen, men inte:( U2 hördes jättebra när de var här… Hoppas på mer vind ikväll 🙂

  Förresten, var på Liseberg häromdagen o kom o tänka på när du o din syster var där o sjöng! Det känns som ett helt liv sedan!

  Kram kram

  Svara
 • underbara glada bilder, de nya också men där gick det inte att kommentera. du är så fin hannah, jag hoppas jag själv ler som du snart igen! ha en fin dag! mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara