Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:33 | augusti 10, 2009

Barndag

God dag, min vän. Sitter i ett regnigt Båstad och dricker en kopp te och tittar ut över ängarna. Jag gillar regnet, det luktar så gott ute när det har regnat och jag slipper gå runt och svettas :-). Har en konstig längtan till hösten, den är så vacker med alla eldiga färger. Det enda jobbiga är alla kläder som ska på barnen, alla blöta ytterplagg och geggiga skor efter en dag ute. Nu ska jag njuta av de sista sommarveckorna och lägga höstlängtan åt sidan.

Igår tog jag en dag med fullt fokus på pojkarna. De har sakta börjat komma in i rätt dygnsrytm, men jag måste fortfarande väcka dem vid elva på morgonen, annars skulle de nog kunna sova hur länge som helst.

Mio sitter fast i Peters badbyxa. Tvångströja för jobbiga barn :-).

Mio sitter fast i Peters badbyxa. Tvångströja för jobbiga barn :-).

Vi över inför en vattengren i OS. Jag skrattade så jag nästan kissade ner Peter.

Vi övar inför en vattengren i OS. Jag skrattade så jag nästan kissade ner Peter.

William har varit i Usa nästan tre veckor så han har det jobbigast med sin jetlag. Trött på dagarna och sitter hellre i skuggan och tittar på oss tramstyper.

William har varit i USA i nästan tre veckor så han har det jobbigast med sin jetlag. Trött på dagarna och sitter hellre i skuggan och tittar på oss tramstyper.

Åt en god "svennemacka" med sill och ägg på kvällen.

Åt en god "svennemacka" med sill och ägg på kvällen.

Peters minime! Hon har blivit så stor, det händer verkligen nya saker varje dag.

Peters Mini-Me! Hon har blivit så stor, det händer verkligen nya saker varje dag.

Det var fullt krig på kvällen. Pojkarna mot Peter.

Det var fullt vattenkrig på kvällen. Pojkarna mot Peter.

Vattenbomerna ven genom luften och det slutade med blöta kläder och lite grin för att man blev blöt(?).

Vattenbomberna ven genom luften och det slutade med blöta kläder och lite grin för att man blev blöt(?).

Hoppas att du har haft en fin helg, vi är glada att du finns!

Hoppas att du har haft en fin helg, vi är glada att du finns!

Något som inte är kul och mycket otäckt är att Peters syster ringde igår och berättade att hon låg på sjukhus. Hon hade mått dåligt i flera dagar och febern ville inte lägga sig så hon åkte in till sjukhuset. Där isolerade de henne i ett rum och läkarna kom in ”rymddräkter” för smittorisken. De trodde att hon fått svininfluensan. Huvva, min stora skräck! De tog massor av prover och gav henne mediciner. Nu mår hon bättre och har blivit hemskickad med order om att inte gå ut och hon måste bära munskydd. Jag funderar skarpt på att flytta ut till den där stugan i skogen som jag berättat om, bunkra upp med förnödenheter och hota att skjuta alla som kommer nära. Allt för att rädda min familj från svinsjukan :-).  Nej då, jag ska inte göra det. Det räcker med att barnen har syrgasmasker på sig på dagarna :-).

Må gott.

All kärlek.


9 kommentarer9 kommentarer om “Barndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah, va kul ni har det i Båstad 😀 och söta Liv som blivit så stor nu ..ni är så fina allihopa. ha en fortsatt trevlig dag. Gick ni på Madonna konserten förresten?

  Svara
 • visste du hannah att den nya influensan är inte farligare än den vanliga?
  jag har pratat med infektionsavdelningarna och de undrar vf folk inte vaccinerar sig mot den vanliga influensan just pga den är jobbigare i sjukdomsförlopp,den nya influensan är mildare,sen finns det dock medicin till den nya influensan =)
  har en väninna i london som åkte på den nya influensan och hon sa att det som var jobbigast var isoleringen,plus att man var så dålig av tamiflun …så jag tror inte att du behöver fly till ngn hydda=)
  tänk på hysterin med fågelinfluensan,media är media,experter på att skrämma upp å förstora

  det bästa är,ring infektionskliniken,eller gå in på smittskyddsinstitutets sida och ta reda på fakta om den nya influensan

  själv är jag gravid,och känner väl inte för att få den eftersom knodden i magen kan komma alldeles för tidigt osv…

  Svara
 • Håller med paula , det är media som förstorar upp saker & ting, men visst ska man vara försiktig 🙂

  Svara
 • Hahaha…du är rolig Hannah!!!
  men som sagt svininfluensan har media förstorat, men man är livrädd, ge mig en spryta tack!!
  Willam är söt och har svårt att komma tillbaks till svensk jetlag!!
  Är rädda om varandra och njut av var dag som gååår!! <3 liga kramar Catarina

  Svara
 • Hej Hannah! Ja precis måste oxå fråga vad du tyckte om Madonna och konserten? Är hon en stor idol till dig eller gick du mest för att det är roligt ”att se en sådan stor artist live”? Hade ni bra platser?
  kramar

  Svara
 • Min första kommentar här. Har följt dig sen du bloggade på mama, måste säga att Bloggfamiljen är roligare. Kul att se en bild på en vaken Liv, hihi. Njut av resten av sommaren här i skåne, det har varit fint ett par dagar..
  Kram

  Svara
 • Vackra Hannah! Vilken fin familj du har 😉

  Hoppas att ni njuter av de sista sommardagarna!

  Kram// Malin

  Svara
 • Tjenixen. Var i ullared igår tänkte på dig då. Har du kommit dit än? Vill du bara varna din syrra att hon är på Hänt xs löp med Magnus.Så att hon kanske kan bespara killarna att se det när dom kommer hem. Enligt löpet ska dom vara ihop igen vilket ju vi vet är helt nonsens. Kramis

  Svara
 • Hej!så många fina bilder på er!alltid lika roligt att titta in hos bloggfamiljen!Fy för Hänt extra….de plockar ju direkt från Maggans blogg…!lider med henne!

  kram

  Svara