Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:07 | augusti 14, 2009

Fullt upp

I dag har jag otäckt mycket att stå i. Har precis avslutat ett möte och nu ska jag fara och ordna allt till festen. Vet inte hur vi ska hinna med allt, men det är bara att köpa läget och försöka att inte stressa ihjäl sig.

Nu till dig :-). Hoppas att du mår bra. Har du några roliga planer inför helgen? Jag måste börja finula på vår ”bloggfest”. Jag vill jätte gärna ha en träff, där vi alla kan ses och få ansikten på våra vänner, eller hur!? Jag tycker så mycket om att skriva och är glad att du vill läsa och tycka till ibland. Jag blir verkligen lycklig, speciellt dagar då jag känner mig sunkig och smådeppig. Hoppas att jag även glädjer dig, min vän :-).

I går gav jag lite tips på smink och andra produkter som jag använder. Har även fått frågan om vad jag använder för hårprodukter.

Använder oftast detta shampot, balsamet och leave-in från Kérastase. Detta är för skadat hår, men finns för alla olika hårkvalitér. Den rosa är också en favorit, den är för färgat hår. Jag tvättar mitt hår i snitt var tredje dag och då räcker produkterna länge, för de kostar ganska mycket. Tycker det är värt det, för mitt hår håller sig fint trots att jag har extensions.

Jag använder oftast shampo, conditioner och leave-in från Kérastase. Detta är för skadat hår, men finns för alla olika hårkvalitér. Den rosa är också en favorit, den är för färgat hår. Jag tvättar mitt hår i snitt var tredje dag och då räcker produkterna länge, och det är tur, för de kostar ganska mycket. Tycker dock att det är värt det, för mitt hår håller sig fint trots att jag har extensions och ljusfärgar min utväxt ca var sjätte vecka.

Nu måste jag fortsätta med ”jobbet” inför morgondagen.

Hej på en stund.

All kärlek.


26 kommentarer26 kommentarer om “Fullt upp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Det är sååå kul att läsa din blogg… nästan lite beroende framkallande 🙂
  Låter kul med fest! Jag ska på tjejfest imorgon. Vi kommer väll att bli som ”morsor på stan”… om vi nu kommer så långt. Oftast brukar det sluta med att vi har så kul hemma att vi inte går ut. Det var så längesen jag var ute och festade, känns riktigt kul att träffas och dricka vin, prata äta gott och svinga sina lurviga… Tack för en kul blogg.
  kram från lilla mig.

  Svara
 • Hej
  Alldeles ny medlem men har följt bloggen ända sedan Mama tiden. Du verkar vara en helt fantastisk, ödmjuk och generös person. Hoppas ni får en fantastiskt fest imorgon! Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vad roligt det lät med en bloggfest:-) Såg på din systers blogg att de varit i turkiet, vi åker dit ikväll!:-) Ska bli så skönt efter allt som hänt. Bara samla kraft och vårda kärleken:-) Men jag hoppas jag kan följa bloggen därifrån, annars kommer jag få abstinensbesvär hela veckan!;-)När vi kommer hem ska vi beställa stort paket från abercrombie:-) Hur mycket brukar tullavgiften vara på? Hoppas er grisfest blir rolig!;-) Kärlek till er*

  Svara
 • Hejsan!
  Det är verkligen jätte kul att läsa din blogg läser den varje dag och även sen mama tiden var gravid samtidigt som du med mitt andra barn men min prins kom i juni.Er grisfest låter jätte rolig 🙂 Själv fyller min kära syster år och vi ska dit på kalas.

  Svara
 • Hej hej! Charter-fest låter hur kul som helst, hoppas ni får bra väder! 🙂 Själv ska jag inte göra mycket i helgen, orkar inte mycket nu på slutet..är i vecka 36 idag.
  Kramis Malin

  Svara
 • Hejsan hoppsan!

  Sprang och köpte krämen som du skrev om igår från Estée Lauder och den är kanon (tack för tipset)

  Kul det låter med en bloggfest, jag är en trogen läsare av både din och Maggans bloggar och garvar för mig själv när jag sitter och läser ibland.

  Hoppas vädret håller i sig och att ni får en kanonfest imorgon (det är ju trots allt charter) Själv ska vi ha en liten kräftskiva (mums)Jag ska inte äta så duktigt som Mio verkar göra men jag förstår honon då det är så gott…Jag bor i Sollentuna så jag får nog samma väder som ni 😉

  Kram på dig och familjen
  http://nettisens.blogg.se

  Nettisens

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hur länge som helst har jag läst Familjebloggen men inte kommit mig för att kommentera förrän nu,jag följer din ,Peter och Maggans dagligen och tycker ni skriver klockrent allihopa.
  Tack för det och ha en trevlig fest i morgon!
  Lotta

  Svara
 • Åh ni kommer säkert att hinna med allt ni ska. Grisfest, verkligen en himla rolig idé! Hoppas att ni får det jättetrevligt. Håller tummarna för att det blir soligt och fint. KRAM

  Svara
 • Hej Hannah! Kul med fest i morgon. Vet du vad du ska ha på dig? Din Peter kunde ju bara ta nåt i garderoben (som han skrev) för han hade ju allt där al´a Stig-Helmer.:) Hoppas ni får bra väder, vi ska åka till Stockholm i morgon till svärföräldrarna. Dom ska ta barnen och jag och gubben ska åka till Barkarby – Electrolux butiken och kolla på kök. Vi håller ju på att bygga vårt drömhus som ska bli klart i december. Bor nu som ni gjorde innan ni fick flytta in i ert hus. Inte alls kul med andra ord, men väntar man på något gott kan man aldrig vänta för länge!:)
  Ha de bra!

  Svara
 • Hej Hannah

  Lycka till med festplanerandet, det kommer gå superbra. Så klart vill man allt ska vara färdigt, men blir det inte så så är det inte hela världen. Huvudsaken är att folk kommer och ha trevligt och att NI får det trevligt.
  Ville även säga att det är så roligt att läsa din och systers blogg. Har verkligen fått en annan bild av er än tidningarnas snaskerier som varit genom åren.
  Det bara visar sig ännu mer att man inte ska tro på allt man hör. 🙂
  Lycka till med allt. Jag följer er dagligen med spänning. 🙂

  Stor kram från Jessica

  Svara
 • Jag instämmer med alla andra och tackar för en fin blogg. Tycker att både du & din syster verkar vara så jordnära och ödmjuka personer. tittar in varje dag för att läsa vad ni skriver 😀 såg att du skrev om Mio som börjat förskolan & att du inte riktigt fattar att han blivit så stor, själv ska jag börja jobba på måndag , kan inte fatta att jag varit hemma i 15 mån med min lille Evian. så njut av tiden med lilla Liv. Ha en trevlig fest ikväll.

  All kärlek 😀

  Svara
 • Hej Kära Hannah!

  Gud vad jobbigt att du är så stressad, men du kommer säkert fixa det och de kommer garanterat bli jätte lyckat:-)

  Ja gud vad roligt om du skulle ha en bloggfest 😀 Det märks verkligen att du bryr dig om dina bloggläsare. Du känns som en nära vän. Det är det som är så roligt med att läsa din blogg, man får liksom respons. Mår jag dåligt brukar jag alltid må mycket bättre så fort jag läst din blogg :-).. Sitter ofta här och småskrattar för mig själv. Du har en sådan varm personlighet som verkligen kan bjuda på dig själv. Är så underbart att läsa. Ha en underbar dag!
  Ta hand om dig!

  Puss och Kram :-*

  Svara
 • En Bloggfest skulle vara skitkul och jag skulle inte missa den för allt i världen! 🙂 skulle vara så kul att se alla tjejer (killar?) som hänger här, kanske få lite nya kontakter och träffa er bloggare.

  I helgen…vet faktiskt inte! Spela Guitar Hero kanske? gillar rock och att känna sig som en rock star hehe 😉 så jag förstår William och Lance!

  Nä, nu ska jag i väg på after work, trots att jag nu inte har något jobb. De gamla kollegorna ska ut o undrade om jag ville hänga med, så det ska bli kul!

  Ha en fin kväll och stressa inte ihjäl dig, du är en god vän! KRAM!

  Svara
 • Jag hakar på ditt ”skönhets-tema” på de senaste inläggen och passar på att ställa en fråga. Brukar du locka håret med en platt- eller locktång? Jag har precis köpt en plattång av märket Gama, som sägs vara bra om man vill göra lockar. Inte fasiken har det blivit lättare, tror att jag har helt fel teknik. Har du något tips? KRAM

  Svara
 • Hej Hannah!sresssa inte ihjäl dig nu!!!natten är lång..!själv har jag full koll på det jag ansvarar för imorgon på vår gatufest, medan de som jag samarbetar med inte knappt har börjat med det de ska ansvara för, ja, alla är vi olika och det är tur det, men de hinner nog!de har 5 barn så de ju fullt upp med allt!låter kul med en fest för oss alla som är med i bloggfamiljen!hoppas nu att vi får fint väder på våra fester imorgon!

  stor o varm kram!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Bloggfest låter jättekul tycker jag.
  Skulle vara så kul att träffa er på ”riktigt” Det känns ju nästan som om man känner er genom bloggen…men ni har ju ingen aning om vem jag är (konstig känsla) Hoppas ni får en lyckad fest, själv ska jag på bröllop i morgon (mysigt) /Eva

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag kommer på bloggfest! Kom gärna förbi min secondhandhandbutik förresten, jag bor granne med Camilla L så du lär hitta!

  Idag har vi haft en jobbig dag, ber att få referera till mitt blogginlägg ida (på http://www.kajulen.blogspot.com): Idag är det sista semesterdagen för i sommar. Det skulle väl kunna vara okej om det inte vore för att semestern inte kunde sluta på något sorgligare sätt. Vi ska på begravning idag, P och jag. Av en ung människa som gått bort alldeles för tidigt i livet. Livet blir inte som man tänkt sig och det gäller att ta vara på det så länge det varar. Det är så lätt att säga så och sen när man är mitt uppe i lämningar, hämtningar, fotboll, simskola, kalas, mat, lek etc etc så är de ändå så oerhört lätt att glömma bort… Glömma bort att inte alla får uppleva när ens son börjar andra klass, inte får vakna bredvid sin fru på morgonen, inte får vara med när ens barn tar studenten, gifter sig, får barn….
  Vår vän (och kollega till P) har varit sjuk en längre tid, men har burit sin sjukdom med högt huvud och aldrig haft långt till skratt. Livet och döden har gått hand i hand, men ända till nu i somras så har livet alltid vunnit. Nu finns han inte mer och vi ska idag ta farväl. Han blev lika gammal som P, har fru och har en son som är åtta…kanske är det därför jag har så mycket känslor i kroppen en dag som denna… Det kunde lika gärna varit vi….
  Efter begravningen kommer alla kollegor att samlas härhemma hos oss och…försöka förstå…???
  Men det finns inget att förstå…varför livet är så orättvist. Men jag tror att han skulle ha velat att vi var glada så det ska vi försöka vara.
  Och kom ihåg att inget varar för evigt och ta vara på livet, det går inte i repris.
  Genom sorgens mörker, lyser minnenas ljus.

  Svara
 • Hej hannah! Hade varit jättekul om du gav lite tips på hur du håller dig i så bra form! Jag har själv ätit lite för mycket nu i sommar och tränat för lite. Hade verkligen hjälpt mig om jag fick lite tips nu till hösten. Du verkar dessutom ha en sund inställning till mat och träning! Kram Emma.

  Svara
 • Hej Hannah, jag har följt din blogg ett tag utan att vara medlem. Men man måste ju vara medlem för att kunna kommentera.
  Har läst en del bloggar men slutat efter ett tag, men din har jag blivit beroende av, den är bara så bra och du bjuder verkligen på dig själv.

  Kram, kram

  Svara
 • Ja, Bloggfest låter utmärkt! Då tycker jag den ska vara antingen den 29/9 eller den 30/9 för då är jag i Stockholm…pratar din man malmöitiska? (För det gör jag). Keep up the good work. Alla era tre bloggar är roliga att följa. Ni verkar ursympatiska hela högen 🙂

  Svara
 • Hej!
  Lycka till och ha så kul på festen i morgon!
  Ser fram emot en ”bloggfest”=)
  Följer din och Maggans blggar och ”En pappas dagbok” varje dag. Eftersom jag själv har många barn, i åldrarna 6 mån till 13 år, så är det riktigt kul att följa er i vardagen=). Känner så väl igen mig i så mycket…

  //Camilla

  Svara
 • Hej fina du, som så många andra följer jag din blogg å din vardag. Ett tips ha en färg på glasen i morgon(ni har väl plast el billiga från IKEA)rita en färg runt glasen m krita el nå annat som finns till hands(målarfärg, gamla strumpor, presentpapper osv,)så vet alla vad sitt glas är, Ok ni är många men är de par samma färg!!, räcker inte färgen två sträck å vips så får ”alla”kontakt å undrar vems glaset är(jag hade rosa-jag oxå-jag hade två sträck..osv. kanon bra om man är typ 10 men tror på d även för Er, eller? hur som helst hoppas ni fär jättetrevligt å allt blir säkert bra, brukar bli d fast stressen är hemsk. Tror på Dig å din Man att ni ordnar bra, önskar er allat gott å era vänner förstås.. Kramar Annika

  Svara
 • Hej Hannah, gud så kul med charterfest!! själv är jag och mina två barn i Finland och har hälsat på Mummin o familjen. Jag kan varmt rekommendera denna underbara värld till dom små liven! 🙂 vi hade jätte kul!.
  Ha riktig kul ikväll o är super nyfiken på bilder! 🙂
  Kram till dig o Peter
  Kramar Magali

  Svara
 • HEJ HANNAH.JAG KOMMER GÄRNA PÅ BLOGGFEST,SUPERBRA INITIATIV.JAG HAR FÖLJT BLOGGEN ÄNDA SEDA MAMA TIDEN.JAG FÖLJER DIN ,MAGGANS OCH PETERS BLOGG.ÄLSKAR ERA BLOGGAR.KRAM OCH HA EN RIKTIGT SKÖN HELG.

  Svara
 • Åh, vad roligt det hade varit med en bloggfest! Vi är rätt många här inne som är mer eller mindre beroende av bloggarna inne på bloggfamiljen. För nån vecka sen läste jag inne på Bloggkommentatorerna att det aldrig blir av att läsa era bloggar – helt fel för mig! Era bloggar är de första jag läser när jag loggar in på datorn. :] Jag har till och med din och Maggans bloggar som länk från min egen blogg (annadite.blogspot.com om du är nyfiken).

  Hoppas att städningen gick bra efter festen! Nu ser vi fram emot att få se bilder från partyt! :]
  Kram!

  Svara
 • Det är verkligen jättebra produkter det där. Ciment Termique är grymt bra att ha i håret för att skydda det när plattången eller locktången ska fram och plåga de blonda fjunen.
  Tycker du att den rosa serien är för ”tung” någon med riktigt tunna strån som lätt blir platta med för mastiga produkter, eller tror du att de funkar bra ändå?

  Svara