Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:23 | augusti 14, 2009

Groggy

Nu tittar jag i kors. Jag och Peter har suttit i timmar med bordsplaceringen till lördagens ”Grisfest”. Vem ska sitta bredvid vem? Kan man skilja på vissa par? För många killar där, för få tjejer där. Hela kvällen har vi suttit och planerat hur vi ska hinna med allting i morgon. Vi har bara en bil och vi behöver vara på olika ställen samtidigt och packa bilen full med allt som behövs. Det löser sig säkert. Kul kommer det bli på lördag när allt är på plats i alla fall.

I dag hade Mio inskolning på fritids. Tänk att mitt lilla troll ska börja skolan. Han med sitt ruffsiga hår och gluggar i hela munnen som alltid vill krypa upp i mitt knä och pussas och gosa. Hans nya ryggsäck som är större än han själv, usch, jag får tårar i ögonen när jag ser han gå där på skolgården, lite nervös för att det är första dagen, men ändå så stolt, med byxor som ständigt håller på hasa ner som han går och drar i.

Långt där framme cyklar pojkarna mot skolan. Jag och Liv kommer efter i snigelfart.

Långt där framme cyklar pojkarna mot skolan. Jag och Liv kommer efter i snigelfart.

Mitt lilla fistroll är så stolt och glad. Här smilar han upp sig på skolgården.

Mio min Mio är så stolt och glad. Här smilar han upp sig på skolgården.

Medan Mio var på fritids och lärde känna kompisar och fröknar, så gick jag och fikade med William och Lance. 

Lance släpade på sin gitarr. William och Lance spelade och showade för gästerna på det lilla trädgårds caféet i Sigtuna.

Lance släpade på sin gitarr. William och Lance spelade och showade för gästerna på det lilla trädgårdscaféet i Sigtuna.

Liv satt och lipade till alla :-).

Liv satt och lipade åt alla :-).

På vägen tillbaka fick jag agera packåsna. Jag gör ett litet konstigt lyft med benet :-).

På vägen tillbaka fick jag agera packåsna, med gitarren på ryggen och förstärkaren under vagnen. Jag gör ett litet konstigt lyft med benet också :-).

När jag kom hem stod det tre killar på vår altan och lassade av tältet vi hyrt. Tack och lov att de byggde ihop det. Annars hade det blivit allt annat än ett tält om jag och Peter skulle gett oss på det. Kanske hade vi slagit ihjäl varandra också :-). Det var större än vi trodde, men blir perfekt om det mot all förmodan blir pissväder. Det hänger en slinga med kulörta lampor i tälttaket, och i morgon kommer palmerna. Det kommer bli en bra Charterstämmning.

Maggan kom förbi med kräftor på kvällen. Mio är en riktig liten skaldjurs fantast. Han äter allt, och då menar jag allt. Fick stoppa honom när han ville äta ögonen. Sadisten :-).

TJ Fire heter killarnas Rockduo. T står för Williams nya idoler Tokio Hotel och J står för Lance favorit Johan Palm. Måste säga att jag verkligen är imponerad av deras glöd och talang.

TJ Fire heter killarnas Rockduo. T står för Williams nya idoler Tokio Hotel och J står för Lance favorit Johan Palm. Måste säga att jag verkligen är imponerad av deras glöd och talang.

Jag skriver om hårgrejor i morgon. Gör jag det nu så kanske jag skriver att Veet är ett bra shampo. Är helt groggy i huvudet :-).

Puss och god natt, fina vän.


8 kommentarer8 kommentarer om “Groggy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • En fin dikt till en fin mor..<3
  /Storkram Malinaparlina

  Mor och barn

  Av: Okänd författare

  En längtan, en lycka, ett barn, ett hopp

  en gåva från himmelen jag just har fått.

  Två händer, två fötter, ett ansikte så sött

  ett efterlängtat litet barn jag just har fött.

  Ett skrik, ett skratt, en kropp så varm

  ett vackert litet barn jag håller i min arm.

  Ett hjärta, en själ, ett helt nytt liv

  ett barn som ska ta världen med flera små kliv.

  Ensam, vilsen och lite rädd ibland

  i mörkret du famlar efter en hand.

  Sorgen och glädjen följer dina spår

  livserfarenheten är följden du får.

  Mamma, barn, två hjärtan, två själar

  ett starkare band har ingen sett.

  Något så stort, en känsla så stark

  en kärlek som står på stadig mark.

  Svara
 • Heej 🙂
  Skönt att se att det finns fler trötta morsor 😉 har själv vart vaken o SUPERgroggy hela natten känns det som med den yngsta på 2,5 månad!! Men det blir väl bättre hoppas jag 😉
  Skoj förövrigt att läsa din blogg, förstår om du inte känner igen mig men vi gjorde et ”jobb” (om man nu kan kalla det så) ihop för massa år sen.. Vi åkte ner till Halmstad på nån sllags ”Babewatch turné”, tror det var en tjej med som hette Majsan oxå??!!
  HUr som haver så umgicks du o jag den kvällne o skojade med din dåvarande pojkvän att du skulle sova inne hos mig *hahaha*!!
  HOppas du har det bra med allt nuförtiden iaf, ska fortsätta läsa om dina dagar 😉

  (Jag har oxå en blogg http://www.gangstar.blogg.se)

  Ha en underbar dag!!
  Kram Susanne

  Svara
 • Godmorgon!Lycka till med festplaneringen!jag håller också på med festplanering inför lördagen,det är mycket men roligt!gällande bordsplacering så kan man ta ett vitt lakan och klippa små hål i lagom för ett finger, sedan får männen stoppa in ett finger och kvinnorna på andra sidan lakanet får skriva ett namn på ett av fingrarna….männen ska hålla in fingret med nageln neråt,o hoppsan så är sedan bordsplaceringen klar då lakanet tas ner och männen o kvinnorna ska placeras ihop!det blir en salig blandning.o säkert bra!det handlar ju om att bjuda på sig själv med!askungesagan funkar så att när gästerna anländer får vardera dam ta av sig en sko o lägga i en säck, därefter får männen köra ner handen o fånga upp en sko o leta upp sin askunge för kvällen!

  Lycka till!

  kram

  Svara
 • Dina barn är verkligen fina.
  Nu när även Mio börjat skolan så kommer du snart märka att tiden går så fort.
  Jag tycker att det varit så för oss, barnen har börjat skolan och rätt som det är så står man där på skolavslutning, ett läsår går så fort. Mina grabbar är snart vuxna nu, den yngsta börjar 9:an nu och man minns så väl när dom började skolan……
  Passa på och njut!
  Ha en bra dag.
  Kram

  Svara
 • Pojkarna är ju bara för söta 🙂

  Svara
 • Hejhej…så länge sedan jag kunde kommentera även om jag läser o läser dina/era bloggar. krångel med min data så…Men nu fixat.
  Härligt med grisfest ju…..hoppas ni får så kul o bra väder.
  Vi ska äta kräftor i kväll, men har uterummet i beredskap.
  HOPPAS verkligen det blir av med att träffas ,alla som läser blogge osv. Jag bor i Skåne..men kommer klart då .*L* DIG o MAGGAN…jaja kan bara bli kul.
  Ha så trevligt nu ju…..i helgen. Kram Catarina i Skåne

  Svara
 • Hej Hanna. Din blogg är fantastisk måste ja säga,
  du är ju världens finaste mamma.
  När jag läste ditt inlägg om Mio så tänkte jag direkt på Abba låten Slipping Through my fingers, här är en länk så du kan se texten:
  http://artists.letssingit.com/abba-lyrics-slipping-through-my-fingers-2bcpt6q

  ha det så bra och hoppas ni får en kanon kväll imorn.

  Svara
 • Åh jag förstår precis din känsla med Mio. Har själv en liten kille som börjar skolan. Känns så overkligt! Han var ju nyss liten.
  Ha det bra! Mia

  Svara