Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:38 | augusti 16, 2009

Festernas fest!

När jag vaknade imorse trodde jag inte det var sant när jag gick ner. Det såg ut som ett sjöslag efter gårdagens fest. Hela dagen har gått åt att dammsuga, svabba och torka efter vår helt fantastiska fest. Har även kört runt i hela Stockholm och lämnat tillbaka hyrd rekvisita. Lovade att lägga in ett långt inlägg idag men jag har helt enkelt inte hunnit. Det är även pojkarnas första skoldag imorgon så det har blivit fixande med det också. Imorgon kommer ett låååångt inlägg med massor av bilder från vår fest.

Kram och sov gott.


4 kommentarer4 kommentarer om “Festernas fest!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är själv Sigtunabo, och jag tror att jag hörde er!!!! Ni verkade ha väldans roligt!

  Svara
 • åå vad kul att det blev en topppen fest.. väntar med spänning på bilder:)
  kram

  Svara
 • Aloha,

  Vad skoj med en så stor fest. ”Avis” Men om två helger ska jag till Sigtuna på en stor kräftskiva, så då kanske ni hör oss, ha ha 😉
  Väntar med spänning på bilder. Kikade in på Maggans sida och Ni verkar ha haft riktigt kul. Mina killar har oxå första skoldagen idag. Den lilla börjar ettan och väntar med spänning på att vi ska gå.
  Måndagskramar
  Cina!

  Svara
 • HEJ KÄRA HANNAH.NI VERKAR HA HAFT JÄTTEROLIGT PÅ ER FEST,KANON JU.KOLLAD PÅ MAGGANS SIDA.JAG FÖRSTÅR ATT DU HAR FULLT UPP IDAG MED SKOLBARN OCH ALLT SOM SKA FIXAS HEMMA EFTER FESTEN.KRAM PÅ DIG.

  Svara