Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:57 | augusti 17, 2009

Polisongerna hos Graafryds

William skrek av skräck när han stod och morgonkissade och möttes av synen av att det hade börjat växa hår på väggarna. I själva verket hade Berra vänligt lämnat sina polisonger innan han rullade hem.

William skrek av skräck när han stod och morgonkissade och möttes av synen av att det hade börjat växa hår på väggarna. I själva verket hade Berra vänligt lämnat sina polisonger innan han rullade hem.


2 kommentarer2 kommentarer om “Polisongerna hos Graafryds”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • VILKEN KANONFEST NI HAFT,SUPERKUL SER DET UT TILL HA VARIT,KRAM PÅ DIG

    Svara
  • Alltså, jag har följt alla förberedelser och hela resan med festen. Nästan så man kan sätta sig in i när man läser Magdas, peters och din blogg hur roligt ni haft det. Kan inte annat säga än fantastiskt kul o läsa. Ha det gott och hoppas ni fått lite ordning efter festen. Varm kram.

    Svara