Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:34 | augusti 18, 2009

Sprutor och bajsränder

God kväll. Hoppas att allt är väl. Nu har jag äntligen lyckats komma ut på internet. Mitt modem fungerar inte av någon konstig anledning, så jag har lyckats komma ut på nätet med hjälp av min mobil som jag ”bluetoothat” till datorn (Tack David på 3 att du tog dig tiden att hjälpa en oteknisk virrpanna). Tänk för några år sedan, då var man imponerad av att  kunna prata i en telefon som inte hade sladd :-).

I dag har jag haft så ont i mitt hjärta. Var på BVC med Liv, och hon fick två vaccinsprutor i benen. Hon skrek inte, utan hon verkligen grät, hon grät så hon hulkade, tårarna rann och hennes ögon blev helt svullna och röda. Usch, det var så hemskt att jag inte heller kunde hålla tårarna tillbaka. Nu är hon jätte hängig och har fått lite feber pga de sketans sprutorna. Får trösta mig med att de hjälper henne så hon inte kan få jobbiga sjukdomar i framtiden.

Här sitter vi i godan ro, och vet inte att vi båda snart ska börja gråta.

Här sitter vi i godan ro, och vet inte att vi båda snart ska börja gråta.

Nu sover hon sött, med sin favorit kanin mot ansiktet. Hon trycker alltid in sitt ansikte i sin filt eller sin kanin och så somnar hon tryggt. Hoppas hon inte har ont i natt och får sova utan tårar.

Nu sover hon sött, med sin favorit kanin mot ansiktet. Hon trycker alltid in sitt ansikte i sin filt eller sin kanin och så somnar hon tryggt. Hoppas hon inte har ont i natt och får sova utan tårar.

Jag har ingen bil nu, får klara mig utan det nu när Peter har börjat jobba och måste köra in till stan varje dag, så syrran körde mig och Liv dit. Efter det åt vi lunch och snackade skit. I morgon ska vi ha en systerdag. Har lite planer för oss, det ska bli jättekul :-).

I kväll åt pojkarna fiskpinnar och vi åt kräftor. Mio älskar att sitta och suga på resterna. För han är ju inte det godaste stjärten som jag berättat förut. Utan han äter helst klor och allt annat inuti kräftan. Själv får jag en lätt kräkreflex när han sitter och suger på kräfthuvudet. "Kjäftoj äj det bästa jag vet" Citat Mio.

I kväll åt pojkarna fiskpinnar och vi åt kräftor. Mio älskar att sitta och suga på resterna. För han tycker ju inte att det godaste är stjärten som jag berättat förut. Utan han äter helst klor och allt annat inuti kräftan. Själv får jag en lätt kräkreflex när han sitter och suger på kräfthuvudet. "Kjäftoj äj det bästa jag vet" citat Mio.

Det är så oerhört gott, men rätt sjukt att man sitter och suger på kräftan och pillar bort bajsranden innan man gräver ur smör ur hjärnan på den.Rätt sjukt att man sitter och suger på kräftan och pillar bort bajsranden på stjärten innan man gräver ur smör ur hjärnan på den, för att sedan tycka att det är bland det godaste som finns.

Må gott, min vän.

Stora kramar.


10 kommentarer10 kommentarer om “Sprutor och bajsränder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh stackars lilla Liv. Hon är så fin.
  Och ni systrar trakasserar mig med era goda kräftor!

  Svara
 • Här på vårt BVC delar de ut bedövningsplåster till barnen från och med första sprutan. Detta för att de inte ska bli skrämda av sprutor av att det gör ont. Mina äldre barn som alltså har fått plåster sen de var små och deras första sprutor, har idag inga som helst problem att ta sprutor utan plåster. Plåsterna går att köpa på apoteket, de är dyra men värt det.

  Kram!

  Svara
 • Åh, jag lider med dig. Du har dessutom fått gå igenom sprutträsket med tre barn! Första gången lilla Isadora skulle få en spruta började hon skrika hysteriskt och jag var dessutom ensam eftersom maken var tvungen att jobba. Jag satt och grät som ett barn medan sköterskan tröstade mig, haha. Men hon sa att det var väldigt vanligt att mammor börjar gråta – det ligger i vårt mammahjärta helt enkelt!
  Jag går och väntar på att Isadora ska bli kallad på 18-månaderskontroll nu för att få spruta. Men de är så sega här i Eskilstuna och nu är Isadora 19 månader. Suck! Snacka om att dra ut på lidandet..

  Svara
 • Hugha inte roligt å se dem små liven bli så ledsna, kan tänka mig att det skär i ens hjärta. Men som sagt du får trösta dig med att hon slipper de dumma sjukdomarna. Hoppas att ni får en fin dag. Kram kram

  Svara
 • Åh, det gör tom med ont i mitt lilla mamma hjärta när du berättar om Liv….
  Min minsta har inte alls reagerat på sprutorna hon har fått mer än att hon har blivit jättearg på hon som ger henne sprutan…. (Självklart, det gör ju ont)

  Även min Nattis har sitt gossedjur Bä och sin snuttefilt och gosar upp den i ansiktet när hon ska sova…. Sååå gulligt.

  Ha en fantastisk syster dag och njut av det vackra vädret.

  http://nettisens.blogg.se
  Kram Nettisen

  Svara
 • Usch.stackars Liv.
  Det gör ont i mitt hjärta bara av att läsa Din berättelse….hur ont gjorde det då inte på Liv.
  Tyvärr kommer jag ihåg det som de var igår, när mina 2 tjejer fick sina vaccinationer….redan då var jag totalt sönder inombords =(
  Hoppas Liv fick en god natts sömn och att hon är sitt gamla underbara ”jag” igen!
  Hoppas solen lyser på Er alla idag…för här hos mig lyser den underbart!!
  Kramizz

  Svara
 • Söta lilla Liv med nallen, åh vad söt hon är. Det gör ont i hjärtat när de gråter men tyvärr ett måste.

  Svara
 • Du börjar bli dålig på uppdatera!

  Kram 🙂

  Svara
 • Systertid är alltid mysigt! Ska bli kul att höra vad ni gjorde. Maggan verkar vääääldigt nyfiken 😉

  Förresten – kolla världens sötaste igelkottar på min blogg. Hittade dom i lokaltidningen och det är tydligen ett nytt husdjursalternativ. Men visa dom inte för kidsen för då tjatar dom nog hål i huvudet på dig…

  Kram på dig!
  Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Stackars lilla fina Liv!jag kunde heller inte hålla tårarna tillbaka då våra barn fick sprutor!men de hjälper förhoppningsvis!vad mysigt med en systerkväll!Ni är för härliga!
  själv slingar jag min goa tonårsdotter som börjar gymnasiet imorgon!det brukar bli bra så jag håller tummarna nu, annars blir det världskrig här om ca 30 minuter!

  kram
  kram

  Svara