Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:49 | augusti 23, 2009

Söndag en vilodag

Jag tycker söndagar är så sköna, det är skrivet att det är en vilodag och det anammar jag verkligen, det kan jag lova :-). Hasade mig upp vid tio när pojkarna vaknade och gjorde frukost, för att sedan lägga mig i sängen igen och slappa framför tv:n. Går fortfarande runt i Peters stora skjorta och tofflor, med håret på skaft.

Igår var vi i Stinsens köpcentrum (älskar det :-)) och köpte höstjackor till pojkarna och massor av mysiga mjukiskläder till Liv. Hon har börjat röra sig så mycket, så mjukiskläder är det bästa alternativet för att det inte ska skava och kjolar som far upp över huvudet. Älskar bodys med mjuka byxor till. 

Liv kan ligga i timmar och snurra runt, förts till mage och sedan till ryggläge och sedan rulla över på mage igen. Hon tycker det är så kul och skrattar som en tok.

Liv kan ligga i timmar och snurra runt, först till mage och sedan till ryggläge för att sedan rulla över på mage igen. Hon tycker det är så kul och skrattar som en tok.

På kvällen hade vi bara hemmamys med grillning och kanske lite för mycket chips och godis, för i dag mår jag illa som sjutton.

Har hittat en ny favorit i chipshyllan. Dipchips och sourcreme & onoin dip till. Mycket gott och flottigt. OLW har de absolut godaste chipsen och ostbågarna. Kom att tänka på min första reklamfilm som jag gjorde då jag var 16 år. Det var för OLW´s ostbågar, cheezuz. Jag åt så mycket ostbågar under inspelningen att det tog mig år innan jag kunde äta de igen :-).

Har hittat en ny favorit i chipshyllan. Dipchips och sourcream dip till. Mycket gott och flottigt. OLW har de absolut godaste chipsen och ostbågarna. Kom att tänka på min första reklamfilm som jag gjorde då jag var 16 år. Det var för OLW´s ostbågar, cheezuz. Jag åt så mycket ostbågar under inspelningen att det tog mig flera år innan jag kunde äta det igen :-).

Jag hittade faktiskt en bra sida på nätet här om dagen för leksaker, som jag måste tipsa om. Nu när jag inte har en bil på dagarna är det svårt att ta sig iväg till leksaksbutiken och sedan avskyr jag i och för sig att gå runt och försöka hitta något bland hundratals hyllor också. Pojkarna ska på kalas nästa helg så jag var ute i god tid med presenter för en gångs skull. Jo, i alla fall så hittade jag sidan DODDE (http://www.dodde.se/). Jag beställde Star Wars Lego på onsdagskvällen och hade det i handen på fredagen. Toppen bra!

logo_dodde

Nu ska jag och mina fina granne gå till stranden med alla ungarna, så jag måste klä mig lite mer vårdat och packa matsäck och badgrejer.

Hörs snart.

Puss och Kram.


12 kommentarer12 kommentarer om “Söndag en vilodag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • HEJ FINA HANNAH.HA EN RIKTIGT SKÖN SÖNDAG MED DIN FINA FAMILJ.SÅ SÖT HON ÄR LILLA LIV .EN RIKTIG LITEN GODING. KRAM.

  Svara
 • ridgebowshankook.com gå in oh kolla min dotters hemsida.Visst är dom fina hennes hundar.Kram

  Svara
 • Vad söt lilla Liv är….. hoppas ni får en riktigt skön söndag! Kram E

  Svara
 • Vad söt hon är!
  Tack för tipset om chipsen och dipen. Är själv helt tokig i det och det är inte alltid så ba då man lätt kan bli illamående och må illa är den värsta känslan som finns! Man får försöka äta med måtta, även om det är svårt.
  Min aktt älskar också chips. Öppnar jag en påse komme hon springades 🙂
  Kram

  Svara
 • Såå söt o go bild på en superglad liten tjej…alla åldrar har verkligen sin charm!
  Härligt att bara ta det lugnt och strosa iklädd vad man vill!lät härligt att gå till stranden!inatt när vi cyklade hemåt efter en mysig restaurangkväll på piren, så var det 11 grader…hua vad det kylnar av fort nu på kvällen!må så gott!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah
  Jag har varit medlem länge nu men har inte skrivit något förut. Mene nu känns de att de är dax för de =) jag hoppas att du å Maggan har återhämtat er från de tragiska som hände. T ahand om varandra! Massor av kramar från mig //soof

  Svara
 • Ha en skön ny vecka som börjar snart. Såå söt hon är er lilla Liv..!!!!..
  Håller med…grymt goda ”chirre”…men imon börjar mitt nya liv…(igen…=/…) …nej..imon måste det börja, för nu mår jag inte bra längre…så det får bli morotsdipp för mej hädan efter…men det är inte fy skam det heller…
  ha det underbart…o tack för all inspiration i vardagen….kram kram

  Svara
 • Åh, vilken härlig bild på Liv! Vilket gott skratt! Visst gör man allt för att få den responsen? Man busar, gör konstiga ljud o titt-ut, allt för att få dessa underbara skratt från sin lilla bebbe:)

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vill bara säga att jag verkligen gillar din blogg. Har läst den i flera månader nu och slutar aldrig förvånas över hur öppen och ärlig den är. Du berättar om dig och din familj utan att hålla tillbaka, det är härligt. Vad vacker hon är lilla Liv när hon skrattar så! Ha en härlig vecka.

  Svara
 • va har hänt me maggans blogg????

  Svara
 • God morgon, den här ”härliga” måndagen! Visst är det något med måndagar som gör att man känner sig extra seg? Visserligen väcktes jag kl 5 av min lilla Isadora som absolut inte skulle sova. Det var bara att masa sig upp. ;]

  Vilken underbar bild på lilla Liv! Har hon rött hår? Ser nästan så ut på bilden, men det kan vara blixten eller ljuset som gör sitt. :]

  Haha, när jag satte igång Spotify så kände jag ett starkt begär efter lite nostalgi, så nu har jag lagt in lite härliga 90-talstoner från systrarna Graaf. You, you got what I want.. ;]

  Svara
 • Hej Hanna!

  Gillar verkligen din blogg:) är inne nästan varje dag och läser den!
  Vill bara ge ett tips om en jättebra sida med låga priser på leksaker: http://www.hiko.se.
  kram kram

  Svara