Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:23 | augusti 24, 2009

Dags att vädra mig.

 

Nu har jag stoppat ner Liv i vagnen och ska promenera till skolan och hämta pojkarna. 

jagliv

All kärlek.


16 kommentarer16 kommentarer om “Dags att vädra mig.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så go bild på er!härligt med en promenad, här i Jönköping är det varmt o kvavt, men man får inte klaga!Ha en bra dag!

  kram

  Svara
 • All kärlek till dig Hannah och alla andra underverk i din familj 🙂

  Svara
 • Vad du är vacker Hannah! Å lilla Liv är en riktig liten prinsessa. Själv börjar jag bli sjuk 🙁 kramis

  Svara
 • Hej fina Hannah & supersöta Liv 😀 ni är bara så vackra 😉

  Svara
 • SÅ FIN BILD PÅ EN VACKER MAMMA OCH EN LJUVLIGT SÖT LITEN DOTER.KRAM.

  Svara
 • HEJ IGEN.VILKEN DAG ÄR DET SOM DU FYLLER ÅR.

  Svara
 • lilla Liv ser ut som en docka en liten förvånad docka. Mysig bild, kram Annika

  Svara
 • Grattis Maria Skog!kör lugnt!

  kram Helena Jönköping

  Svara
 • Jag har fått samma mail två dagar i rad nu, ett mail om att jag vill nollställa mitt lösenord trots att jag själv inte varit inne och begärt detta ;( konstigt tycker jag. Vill oxå passa på att tacka för en underbar sida med bloggar som jag dagligen följer.

  Svara
 • Så fina ni är 🙂

  http://www.stamningsfullt.blogspot.com

  Svara
 • Hej alla vänner!Hannah fyller år 31 aug!!!Du skrev ju Hannah att du snart fyller år…..så nu har vi koll!!
  kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Gud så kul, såg att ni hade Stefan som gäst på er inflyttningsfesten!! Fick ni inspiration efter båstad kvällen? Förstår verkligen att han gjorde festen! Gick även till Sand dagen efter men då hade spelat på dagen….tyvärr. Hoppas du får en jättehärlig höst med barnen och Peter. Så härligt och få träffa er i Båstad, ni sprudlar verkligen. Du inspirerar! kram Anna= grannen från flygeln på Sand i Båstad

  Svara
 • FINA Hannah =) Fina fina Hannah!

  Svara
 • Hej!
  Vill bara säga att jag gillar din blogg jätte mycket. Ni är verkligen en fin familj
  All kärlek till er/Mikaela
  http://www.lovekaos.bloggagratis.se

  Svara
 • Hoho…? 🙂 Jag var inne för att kolla in de supercoola plasthundarna ni fått till altanen. Tyckte att det var en luddig hemsida, så har du möjligtvis en susning om vad de kostar och om de går att köpa i någon butik? Kraaam

  Svara
 • Hon är för söt er dotter, hon ser så harmonisk och charmig ut (säger jag som inte hört henne skrika mitt i natten när mamma och pappa vill sova). 😉

  Svara