Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | augusti 24, 2009

Måndagar är prutt

Hej min vän. I morse när klockan ringde strax innan sju så var jag faktiskt pigg, hade tom legat halv-vaken i en timme. Pojkarna var också relativt lättväckta, skönt, för vissa morgnar är de så morgonsura och trötta att de vägrar att gå upp, som jag :-). Trots en lätt och trevlig morgon så har jag ändå så svårt för måndagar. Jag gillar inte alls denna dagen på veckan.

Liv skiner som en sol, oavsett dag.

Liv skiner som en sol, oavsett dag.

I går gick vi ner till stranden. Lustigt med barn för de kan verkligen bada oavsett väder. De hoppade i vattnet, trots att det blåste friskt och solen gömde sig bakom stora moln, varmt kan jag inte direkt påstå att jag tyckte det var. Vi fikade och hade det mysigt. Jag glömmer ofta att ta med fika (pinsamt, för ibland har jag upptäckt att Mio stått med hungriga ögon och lyckats tigga till sig mat från någon annan på stranden), så jag kände mig så duktig när jag packade en strandväska full med äppelbitar, kex, chokladbollar och flaskor med saft och vatten :-). Härligt att komma i väg en stund, och göra något tillsammans med barnen. Blir lätt annars att jag bara går och hemma och fixar och pojkarna är ute i skogen och leker.

0bad

Inga badkrukor här inte!

Strandfotboll.

Strandfotboll.

William och Mio med kompisarna Alex, Erik och Gustav, som alla är bröder och bor granne med oss.

William och Mio med kompisarna Alex, Erik och Gustav, som alla är bröder och bor granne med oss.

Liv och jag vill inte bada.

Liv och jag ville inte bada.

Håller på att kolla upp en stuga i Älvdalen som jag kan hyra över en helg. Saknar min pappa så mycket, och tänkte packa in ungarna i bilen och fara dit snart. Det var alldeles för länge sedan jag träffade honom, och min lillebror också för den delen. Jag blir så irriterad på mig själv att det inte blivit av på så länge, trots att jag sagt det hundra gånger, men nu skall det ske.

Här är vi uppe och hälsar på pappa vid jul för snart tre år sedan.

Här är vi uppe och hälsar på pappa vid jul för snart tre år sedan.

Min älskade far. Jag, syrran och alla barnen åkte upp till Älvdalen förra hösten.

Min älskade far. Jag, syrran och alla barnen åkte upp till Älvdalen förra hösten och hälsade på. Där är man ute hela dagarna och njuter av naturen.

 

 

Vi grillade precis vid älven som går igenom byn. Åh, vad jag längtar dit.
Vi grillade precis vid älven som går igenom byn. Åh, vad jag längtar dit.

Har du aldrig varit där, så rekommenderar jag dig att besöka denna vackra by. Jag har så klart en extra kärlek till Älvdalen för att pappa kommer där ifrån och för att jag varit där under hela min uppväxt, men det är ändå ett underbart ställe.

Hoppas att du får en fin dag och är vid gott mod.

Kram kram.

 

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Måndagar är prutt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah =)
  Är på språng ut, men var tvungen att ”kika” in hos Dig innan.
  Ser att Ni hade en härlig dag igår och att Liv är lika underbara som vanligt!!
  Ha en fortsatt fantastisk dag!!
  Kramizz…

  Svara
 • Hannah vad har hänt med Daniel? Han har ju inte varit inne o bloggat på 100år. Nä nu överdrev jag lite men det var ju inte igår liksom. Bara undrade. Ha en bra dag. Kram

  Svara
 • Det ser härligt ut,hoppas du snart kommer i väg!
  Hur mår Maggan,saknar hennes blogg.
  Kram

  Svara
 • HANNAH DÅ . DU HAR VÄL INTE TAGIT PETERS CHOKLADBULLAR,HA,HA. KRAM

  Svara
 • hej hannah, visst är det härligt när man kommer ut med barnen en stund på fm. det känns som om alla blir på lite bättre humör resten av dagen . ha en fortsatt skön dag. 🙂

  Svara
 • Ja det är underbart där uppe…det kan man kalla balsam för själen…verkligen…!!!…

  Svara
 • Åh det är så mysigt/härligt/vackert där uppe. En kompis till min gick Naturbruksgymnasiet där och då var jag där och hälsade på många många gånger. Men det är väl snart 15 år sedan…. Så man kanske borde åka dit igen 🙂 Hoppas ni hittar någon mysig stuga. Må gott!!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag har min svärmor i Älvdalen och visst är det fantastiskt där, när vi är och hälsar på är vi också alltid ute i naturen. Det är en underbar luft och atmosfär…
  Tack för en fin blogg!

  Svara
 • Är från sälen så Älvdalen är bara över andra sidan skogen (grannkommunen) Jätte fint här uppe =)

  Svara
 • Ja Älvdalen är verkligen något extra. Jag är uppvuxen där och jag försöker åka dit så ofta jag bara kan då nästan hela min familj bor där. Har faktiskt sett dig där en gång också, men det är säkert 11 år sedan 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej!

  Hur stor är den lilla sötnosen nu? Hon ser lång ut 🙂 Hur gammal har hon hunnit bli?
  Ser ut som att ni hade det mysigt och trevigt 🙂 Läser både din, Peters och Magdalenas blogg varje dag. Blir alltid på så bra humör och glad av att läsa era inlägg. När ni skriver om allt ni hittar på med era barn så får det mig att längta ännu mer tills mina små blir större och man kan hitta på en massa med dom och busa med dom 🙂

  Ha det underbart!

  Kram

  Svara